- 15 Temmuz 2017
- 971
- 3.148
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boyumuz ayni bende 69 kiloyum yediklerimin kalorisine dikkat etmeye calisyorum.simdi 5:2 diyetine basladim daha iyi sonuc alcam gibi geliyo bakalim hayirlsi artik. Benimde ilk hedefin 65 insallah artik su 65 i gorsem gerisi gelcekde.sende iyi kilo vermissin peki nasil verdin gunluk kac kalori aldin ?Arkadaslar merhaba .
12 kasımdan bu yana kalori sayımı ile kilo vermeye caĺışıyorum.79 kiloyla başladım diyete .1.64 boyundayım.olmam gereken kilo yani ilk hedefim 65 kilo.6 aralıkta tartınmıstim en son o günkü güncel kilom 72.2 kg. Idi. Simdi 12 aralığı bekliyorum tam bir ayda ne kadar verdigimi gorebilmek icin.başlarda zor olur diyordum ama ilk haftayı atlattınız mı inannin yemek bile iatemiyorsunuz.verdiginiz kiloların eksikdigini gormekte ayŕı bir mutluluk.istikrarlı olun ve devam edin .diyetler sadece bir arac onemli olan beyninizde bitirmeniz olayı.bu arada diyet yapatken haftanin en az 4 gunu 6 km.yol yurumeye calisiyorum.sorulariniz var ise cevaplayabilirim.umarim herkes hedefine ulasir
Boyumuz ayni bende 69 kiloyum yediklerimin kalorisine dikkat etmeye calisyorum.simdi 5:2 diyetine basladim daha iyi sonuc alcam gibi geliyo bakalim hayirlsi artik. Benimde ilk hedefin 65 insallah artik su 65 i gorsem gerisi gelcekde.sende iyi kilo vermissin peki nasil verdin gunluk kac kalori aldin ?
Olsun canim verirsin sonucta hamilelikte almissin. Allah bagislasin bebisini almissin kucagina hayirlisi ile cok sukur. Benim oyle degil ama bebegim olsaydi o kadar kilodan sonra yine kiloyu sorun etmezdim bebegim olmuyo benimİlk başta 1380 di 1 hafta sonra 1350 1 hafta sonra 1300 1 hafta sonra 1260 oldu ama gerçekten gramla yedim ya eve hassas tartı aldım felan çok aç kaldım 4.5 aylık bebişim var zor oldu. Ki ben normalde o kadar açlığa daha fazla verirdim. Ama o kadar hareketsiz bıaktı ki beni bu kadar verebildim. 76.300 ile başlamıştım. 72.200 ile bitirdim. Yani karatay diyetine geçtim. Daha verimli olacağına inanıyorum. İnşallah ya verelim şu kiloları ben doğum sonrası aldım kiloyu. Yoksa tatliş bir hamileydim aslında. Ama göbekteki kilolar bütün vücuda yayıldı. Herkes şoka girdi noldu diye.
Olsun canim verirsin sonucta hamilelikte almissin. Allah bagislasin bebisini almissin kucagina hayirlisi ile cok sukur. Benim oyle degil ama bebegim olsaydi o kadar kilodan sonra yine kiloyu sorun etmezdim bebegim olmuyo benim
Y YesilinBuyusu benimde 5 aylik bebegim
Bende karatay diyetine basladim.74.6yla basladim 5. Gunum 73.7 yim ben dogum kilomu verdim dogumdan oncede 74 kiloydum.aslinda cok takilmiyorum kiloya ama vermekte fayda var
Yok hamileyken değil doğumdan sonra aldım. Bebeğim emmedi acaba süt mü yok diye herşeyi yaptım ve doğum yaptığım kiloya çıktm. Ama kızım yine de emmedi. Meğer mesele süt değilmiş. Canım Allah büyüktür inşallah sende
Amin canim. Verirsin canim istikrarlı olmak onemli gerisi geliyo. Hedef kiloya ulaşcaz insallah
merhaba tüm sayfaları okuyamadım yiyeceklerin kalorilerini nasıl hesaplıyorsunuz liste var mı ya da programArkadaslar merhaba .
12 kasımdan bu yana kalori sayımı ile kilo vermeye caĺışıyorum.79 kiloyla başladım diyete .1.64 boyundayım.olmam gereken kilo yani ilk hedefim 65 kilo.6 aralıkta tartınmıstim en son o günkü güncel kilom 72.2 kg. Idi. Simdi 12 aralığı bekliyorum tam bir ayda ne kadar verdigimi gorebilmek icin.başlarda zor olur diyordum ama ilk haftayı atlattınız mı inannin yemek bile iatemiyorsunuz.verdiginiz kiloların eksikdigini gormekte ayŕı bir mutluluk.istikrarlı olun ve devam edin .diyetler sadece bir arac onemli olan beyninizde bitirmeniz olayı.bu arada diyet yapatken haftanin en az 4 gunu 6 km.yol yurumeye calisiyorum.sorulariniz var ise cevaplayabilirim.umarim herkes hedefine ulasir
Myfitnesspal diye bir uygulama var playstore da. Ya da fatsecret. O sizin yerinize hesapliyor. Sadece ne yediginizi ve miktarlarini yaziyorsunuz. Online yapmak isterseniz diyetarkadasim.com sitesi de cok iyi. Site sayesinde 20 nin ustunde kilo verdimmerhaba tüm sayfaları okuyamadım yiyeceklerin kalorilerini nasıl hesaplıyorsunuz liste var mı ya da program