Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Merhaba bende sayıyorum ama hala kilo veremiyorum bu arada 1 hafta 10 gündür yüzüm ara ara yanıyor alev alev olduğunu hissediyorum. Bir gecede ayaklarımın altı yandı evde yerlere basarak soğutmaya çalıştım neden olur ki acaba

Uzun bir ara oldu .somestr tatilinde tabiki anne yemekleri olunca diyete araverdim.ve tartida 69 kg leri gormüşken tatil sonrası 73 olmuşüm.dun itibari ile yeniden kalori sayimina başlamış bulunmaktayim.ilk hedef 63 kg.ve ben bunu başaracağım.her cuma gunu buraya kilomu yazacagim bana eslik etmek isteyen var mı .
Nasıl gidiyor canim? Bende baslicaktm ama malum hafta sonu biraz zor oldu ama yarın kalori saycam bakalim nasil gececek

Kalori saymak cok da dogru bir diyet yontemi degil canim sonucta vucudunun karbonhidrattan sekere her seye ihtiyaci var fakat dengeli olmasi gerekiyor. Mesela 1 bardak alkollu icecek 1 muzdan daha az kalorili fakat muz vucuduna faydali ve ihtiyacin olan besin degerlerini karsiliyor oysa alkol tamamiyle seker. En iyisi uygun fiyatli bir diyetisyen bulmak ya da beslenme konusunda kendimizi egitmek diger turlu verilen kilolar hem sagliga zarar veriyor hem de hemen geri geliyor :KK43:

Ben yapıyorum 97 den 92 ye düştüm
Aaaa cok guzel :KK9:tebrikler :KK66: yapan birileri olduguna sevindim :KK36: bende 75 den 70e dustum ara vermistm tatildeydim hatta tatile giderken 69a dusmustum ama 1 kilo alip gelmisim ondan 70 im :KK66: simdi tekrar basladm hedefim 59:KK37: birlikte yapalim mi

ciseak77 ciseak77 ne kadar zaman da verdin canm ?? Kac kaloride kalmaya calisiyorsun ve spor filan da yapiyormusun acaba ?
1 hafta oldu. Spor yapmıyorum ama bol bol yürümeye çalılıyorum. Bir kitap okumuştum onu uyguluyorum. 2500 kalori almam lazımmış. Ben de ona uymaya çalışıyorum ama 2500 kalori alamıyorum. Çünkü hemen doyuyorum. Bu kilo verme olayı da zihinle ilgili. Sen kaç kilosun hedefin ne?

Aaaa cok guzel :KK9:tebrikler :KK66: yapan birileri olduguna sevindim :KK36: bende 75 den 70e dustum ara vermistm tatildeydim hatta tatile giderken 69a dusmustum ama 1 kilo alip gelmisim ondan 70 im :KK66: simdi tekrar basladm hedefim 59:KK37: birlikte yapalim mi
İyi vermişsin. Biraz önce sorduğum sorunun cevabını almış oldum. Görmemiştim canım kusra bakma

Bugün sabah 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek 2 tane salam yedim. Bu arada erken kalkmak çok işe yarıyor. Ben diyet yapmadan 2 kilo vermiştim.

ara öğünde 4 fındık 1 ceviz 2 kuru üzüm:86 kcal
öğlen 2 kaşık pilav 3 kaşık nohut ve 3 kaşık tavuk sote yedim:343
spor olarak da 15 dakika tempolu yürüyüş:86

X