- 24 Aralık 2017
- 30
- 19
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gidiyor canim? Bende baslicaktm ama malum hafta sonu biraz zor oldu ama yarın kalori saycam bakalim nasil gececekUzun bir ara oldu .somestr tatilinde tabiki anne yemekleri olunca diyete araverdim.ve tartida 69 kg leri gormüşken tatil sonrası 73 olmuşüm.dun itibari ile yeniden kalori sayimina başlamış bulunmaktayim.ilk hedef 63 kg.ve ben bunu başaracağım.her cuma gunu buraya kilomu yazacagim bana eslik etmek isteyen var mı .
Kac kalori aldin günluk ?Kimse yok muuuu bu yöntemi uyguluyorum ben de. Sporla destekliyorum 3 kg verdim 20 günde.
1200-1300 arası.Kac kalori aldin günluk ?
Cok iyi sporla desteklemen guzel olmus canım1200-1300 arası.
Spor var ama günlük 10.000 adım.
Haftada min 4 gün Jillians
Cok iyi sporla desteklemen guzel olmus canım
Afiyet olsun :))))Ben de halimden çok memnunum şükür.
Bu akşam ayıptır söylemesi lahmacun yedim.
Parasıyla değil mi kardeşim dercesine
Kalorisiyle değil mi kardeşim yiyorum dedim yedim :)))
Ben yapıyorum 97 den 92 ye düştümKalori sayimi yapan kimse yok mu arkadaslar ????
Aaaa cok guzel tebrikler yapan birileri olduguna sevindim bende 75 den 70e dustum ara vermistm tatildeydim hatta tatile giderken 69a dusmustum ama 1 kilo alip gelmisim ondan 70 im simdi tekrar basladm hedefim 59 birlikte yapalim miBen yapıyorum 97 den 92 ye düştüm
1 hafta oldu. Spor yapmıyorum ama bol bol yürümeye çalılıyorum. Bir kitap okumuştum onu uyguluyorum. 2500 kalori almam lazımmış. Ben de ona uymaya çalışıyorum ama 2500 kalori alamıyorum. Çünkü hemen doyuyorum. Bu kilo verme olayı da zihinle ilgili. Sen kaç kilosun hedefin ne?ciseak77 ne kadar zaman da verdin canm ?? Kac kaloride kalmaya calisiyorsun ve spor filan da yapiyormusun acaba ?
İyi vermişsin. Biraz önce sorduğum sorunun cevabını almış oldum. Görmemiştim canım kusra bakmaAaaa cok guzel tebrikler yapan birileri olduguna sevindim bende 75 den 70e dustum ara vermistm tatildeydim hatta tatile giderken 69a dusmustum ama 1 kilo alip gelmisim ondan 70 im simdi tekrar basladm hedefim 59 birlikte yapalim mi
2 dilim peynir:158 kcalBugün sabah 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek 2 tane salam yedim. Bu arada erken kalkmak çok işe yarıyor. Ben diyet yapmadan 2 kilo vermiştim.