- 16 Nisan 2016
- 1.039
- 418
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın 1000 ile 1200 olmak üzere başlıyorum karbonhidratida 50yi gecmedikmi gitsin kilolar :)Kızlar merhaba yeni üyeyim. Bende iki gündür kalori hesabı ile yola çıktım. İnşallah faydası olur. Canlı tutalım burayı
Ay ben 1 haftadır bu kalori hesaplama ile gayet güzel gidiyordum ta ki kayinvalideme gidene kadar zorla yediriyor. ama yarın yine başlıcam. tüm gün ne yediğini hesaplayınca insan kendini frenliyor gerçekten. Sonuçları yazicamBende yarın 1000 ile 1200 olmak üzere başlıyorum karbonhidratida 50yi gecmedikmi gitsin kilolar :)
Bu insanlar neden saygı göstermez anlamıyorum yaaa yedirince ne oluyor ki sisip sisip saglikli mi oluyor insan iyi bişey yaptıklarıni zannetselerde kötülüğün en alasını yapıyorlar bide saygı göstermiyorlar sinir oluyorumAy ben 1 haftadır bu kalori hesaplama ile gayet güzel gidiyordum ta ki kayinvalideme gidene kadar zorla yediriyor. ama yarın yine başlıcam. tüm gün ne yediğini hesaplayınca insan kendini frenliyor gerçekten. Sonuçları yazicam
Biliyor musun açık açık diyor zaten. bana kilo aldırmak istiyor. Herkesin yanında diyor o ne güzel zayıf bende öyle olabilsem diyor. Benim yanımdayken yemez içmez . Biraz kilo alsam hemen yüzüme söyler . Daha neler neler. Kayinvalidem bana mı taktı kilolarına mı bazen anlamıyorumBu insanlar neden saygı göstermez anlamıyorum yaaa yedirince ne oluyor ki sisip sisip saglikli mi oluyor insan iyi bişey yaptıklarıni zannetselerde kötülüğün en alasını yapıyorlar bide saygı göstermiyorlar sinir oluyorum
Sana takmış galiba cekemiyorBiliyor musun açık açık diyor zaten. bana kilo aldırmak istiyor. Herkesin yanında diyor o ne güzel zayıf bende öyle olabilsem diyor. Benim yanımdayken yemez içmez . Biraz kilo alsam hemen yüzüme söyler . Daha neler neler. Kayinvalidem bana mı taktı kilolarına mı bazen anlamıyorum
Müsaitsen mesaj atar mısınKalori sayımı ile uğraşmak istemeyenler kalori sayımı yapan siteleri kullanabilirler. Ben öyle yapıyorum. Genelden site ismi vermek uygun olmaz ama isteyenlere özelden site ismini söyleyebilirim.
Ben başka sitede devam ediyorum kardeşBaşlık aktif değil ama bende yazmak istedim. Bu diyete baslıyorum yarın bende, umarım başarılı olurum. Eğer devam edenler varsa destek olalım birbirimize.
Bende 3 gündür kalori sayıyorum. Uygulamadan baktım günlük 700 kalori alırsam haftada 1 kilo verebilirmişim. Sağlıklı olması için yumurta peynir süt et vs tüketiyorum. Boyum 1.66 kilom 70 . Hadi bakalım 7 gün sonra durumu paylaşırım.