Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Merhaba .
Tam bugday tavsiye ederim oncelikle . Cavdarda olabilir ama kepek ekmegi tavsiye etmem . Cunki kepek ekmek beyaz una kepek katilmis ekmektir .
Çok sağol.bugün tam buğday ekmeği aldım ve kepek ekmek almayacağım çok zorda kalmadıkça

Merhaba arkadaslar ben bu senenin basinda bu yöntemle tam 13 kilo kadar verdim. ama cokda spor yaptim. Sonra bir kac ay diyete ara verdi verdigim kilolari pek geri almadim en fazla 1-2 kilo. Ben basta asiri sismandim. Simdi yeniden basladim 81 kilo ile iki gün önce yine basladim. Hedef 65 ve insan gercekten veriyo bunu bildigim icin cok azimliyim. Gerci aralik sonu en yakin arkadasimin dügünu var ve ben abiye aldim bile ama onuda daralttiririm artik kilolar gitsinde illaki olur.

canım şu kalori hesaplama listesini bana özelden atabilir misin?

Selam kızlar...cok şey denedim kilo verme adına ama başarılı olamadım. ..şok diyetler ile 5 verdim 10 aldım karatay yapamadım tatlisiz yaşayamam olmadı olmadı...kkilom 84ü buldu...sıkıldım artık yıllardır zayıflamaya çalışıyorum kıyafet alamıyorum hevesim kaçıyor bu şekilde..artık son olsun istiyorum bu diyet....şimdi de bu topikteyim...yarın bende başlıyorum kalori saymaya....Günlük almam gereken miktar 2300 kalori çıktı...ben 1500 ile başlayacağım....umarım bu defa son olur....

Bende iki gündür kalori saymaya başladım. 63,2 ile başladım. bakalım nasıl olcak :)

Arkadaslar bende 1 aydır kalori sayımı yaparak rejim yapıyorum, 70 kilo ile başladım 67 ye indim, 29 yaşında 160 boyunda öğretmenim ,günlük almam gerek kalori de ortalama 2000 k. Bende bu bir ay süre boyunca 1100 ile 1400 kalori arası beslendim,3 kilo çok az sizce Nerede yanlış yapmisimdir ne yapmam lazım

1 ayda 3 kilo iyi geldi bana

Kızlar ben de 1 haftadır deftere yediklerimi ve kalorilerini yazıyorum işey yarıcağına eminim çünkü biraz kaçırdığım zaman deftere yazamaya utanıyorum, böylece daha az yemeye başladım

Arkadaşım şöyle 5 kilo falan verseydim iyiydi ama 3 kilo biraz az geldi ama olsun hiç vermemekten iyidir

Yaklaşık 2 aydır kalori sayıyorum 6 kilo verdim. 70 ile başladım 64 kilo oldum. Çok hızlı kilo verilmiyor ama artık normal insanlar gibi yiyerek de yaşanabileceğini anladım. Artık akşamları yediğim bir tas yeşillik bile çok gelmeye tıkamaya başladı. Meğer gün içinde anlamadan neler gömüyormuşum da farkında değilmişim. Bu farkındalığı yarattı bende. Normalde 3 günde almam gereken kaloriyi bazı haftasonları sadece kahvaltıda alıyormuşum meğer.

Eşim aşırı kilolu. Malesef iştahına da engel olamıyor. Sağlığı bozulacak diye çok üzülüyorum. Kalori saymayı önerdim. 2 gün devam etti 3. gün yemeye devam. Bilincine varıp kendi istemesi lazım ama bunu nasıl sağlarım bir fikrim yok.

arakdaşlar bi sorum olucak ben telfonuma kalori hesaplayıcı indirdim markasını yada yediğimin gramlarını yazarak kalorimi görüyorum fakat bu kalori ile diyet yapmada yemememiz gereken birşey yok sanırım... kalori sayacına çikolatada ekliyorum günlük 25 gram olup 117 kalori yapıyor bu şekilde peki ilerle kat edebilirmiyim bilmiyorum sizlerde bu kalori diyetine herşeyden rahatlıkla kalori hesaplayarak rahatlıkla yiyebiliyormusunuz ?? tatlı sevdigim için mecbur kaloriye dahil etmem zorunda kalıyorum buyuznden bir işe yaramadıgını düşünüyorum

merhaba arkadaşlar ben de sonuçlarınızdan azim yaptım, dün başladım. tam kilomu bilmesem de şu an 64 falan sanırım.(boyum 1.62, yaşım 25 bu arada) dünü 906 kaloriyle kapattım. bugün de 1106 oldu. inşaallah işe yarar, bundan önceki diyet girişimlerim ikinci günde sonlandığı için kilo verme konusunda kendime inancım kalmadı ama bu yöntem hiç zor gelmedi bana. sonuçları burdan yazacağım, 6 eylüle, düğünüme kadar 10 kilo vermem lazım

günlük almam gereken kalori miktarı 1800 civarıymış. ben 1000 e düşürdüm bunu. maksimum 1200 olacak.

Son düzenleme:
kızlar kafamı karıştıran bir husus var. Şu bazal metabolizma hızı her sitede farklı sonuç veriyor. üç ayrı sitede yaptım tamamen birbirinden kopuk değerler. 2208 - 1406 ve 1880. Bunlardan hangisi doğru olabilir bilmiyorum. günlük 1000-1100 arası almaya başladım ama bazal metabolizmam 1406 ise çok yavaş kilo veririm bu hesapla. 1000 in altına inmek de istemiyorum, napıyım ben şimdi.

selam uruz.ben de seni gördüğüme sevindim.senin topik en çok benim işime yaradı zaten :) 62 leri görmüş ve diyeti bırakmıştım.şimdi 72 oldum.yeniden diyete başladım.60 olurum inşallah.

Ben de dünya kadar kilo verip 58'i bile gördüm ama sonra yakınlarımın vefatı, hastalıklar, sorumluluklar derken tekrar kilo aldım 1-2 yıl içinde fark etmeden. Yani kilo vermeyi başarıyoum da kiloyu korumak ayrı bir sanat :)

Çok basit hesaplama araçlarının olduğu sitelerde doğru sonuçlar olmuyor. Kilonuzun kaç olduğunu bilmiyorum ama 2208 kalori çok uçuk geliyor bana :) Kadınların bazal metabolizması kiloya ve yaşa göre genelde 1200-1700 arasında oluyoru. 2208 kalorilik bazal metabolizmanız olması için 50 kilo fazlanız olması lazım.

Ben Halk Ekmek'in tam buğday ekmeğini yiyorum genelde, bazen de beyaz ekmek. Bence hangisini seviyorsanız onu tüketin, kalori olarak ciddi bir fark yok çünkü aralarında.

ben 63 kilo, boyu 1.60 olan 25 yaşında biriyim. bazal metabolizmamı 1400 ü aldım, + gün içinde yaktığımız kalori hareketsiz biriysek 500 kl imiş, yani toplamda 1900 ediyor günlük yaktığım. ben de 1000 sınır koydum kendime. hesaplarımda yanılıyor muyum sizce, boşa kürek çekmek de istemiyorum şu saatten sonra, 800 e falan indireyim mi sınırı ne diyorsunuz.

ben de ekmeğin cinsine çok takılmıyorum.sonuçta sadece sabah ekmek yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…