Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bu aralar yoğun olduğum iin yediklerimi not edecek zamanım bile yok, zaten hemen yazmazsam sonra unutuyorum :KK1:

Her şeyin kalorisini artık ezbere bildiğim için yemeden önce kabaca hesap edip sadece o toplam hesabı aklımda tutuyorum :) Bugünü 1290 kaloriyle kapattım. :KK8:

Gerçekten bu yöntemi herkese tavsiye ediyorum, çekinceniz olmasın, mutlaka kilo veriyorsunuz. Ben sucuk, kandil simidi, pizza, lahmacun, tatlı... Kısacası canım ne çekerse her şeyden ölçülü olarak, kalori dâhilinde yiyorum ve kilo veriyorum, "Aman, kaçamak yaptım." gibi bir durum yok. Zaten birçok şeyin yasaklandığı bir diyeti uzun vadede sürdürmek mümkün değil, yemek yerken suçluluk duymamak lâzım, yoksa eziyete dönüyor :KK31:

Diyete başlayalı nerdeyse 5 hafta oldu, 8.5 kilo verdim toplamda. Cumartesi tartı günüm, inşallah 200, 300 gr daha vermişimdir :)

yazınızı yenı okudum ve 5haftada nasıl verdığınızı merak edıyorum günlük kaç kalori aldınız

Kalori hesabıyla şuanlık 3 kilo verdim gerçekten çok faydası oluyor spor yapmıyorum ama yakında başlıcam ve daha etkili olur inş :nazar:

Kızlaaaar müjde!61 kilo ile başladığım diyet yavaş ama emin adımlarla işe yaramaya başladı 18. Günde 58.5e indim çok mutluyum darısı herkesin başına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kalori sayarak kilo vermek istiyorum ama yolum uzun. 30 kilo kadar vermem gerekiyor. bana da biri yardım etse destek olsa ? hep konuşabileceğim birbirimizi motive edebileceğimiz konuşup paylaşabileceğim bir yoldaş arıyorum ?:KK43:

Kızlaaaar müjde!61 kilo ile başladığım diyet yavaş ama emin adımlarla işe yaramaya başladı 18. Günde 58.5e indim çok mutluyum darısı herkesin başına

Tebrik ederim, çok güzel :KK9::KK9:

bende kalori sayarak kilo vermek istiyorum ama yolum uzun. 30 kilo kadar vermem gerekiyor. bana da biri yardım etse destek olsa ? hep konuşabileceğim birbirimizi motive edebileceğimiz konuşup paylaşabileceğim bir yoldaş arıyorum ?:KK43:

Bu başlık aktif değil, istersen gruplara katılman daha iyi olur, daha fazla paylaşım ve destek oluyor.

herkese selam.bu topikte kalori sayarak yaklaşık 2 yılda 27 kilo verdim ve 90 kilodan 62 kiloya düştüm.dikkatli ve azimli olunursa sonuca mutlaka ulaşılıyor.aradan geçen zamanda malesef biraz kilo aldım.şu an 70 kiloyum.yeniden 62 ye inmeye çalışacağım.ara ara buraya uğrayıp menülerimi paylaşacağım..istediğiniz kilolara kolayca ulaşmanızı diliyorum

herkese selam.bu topikte kalori sayarak yaklaşık 2 yılda 27 kilo verdim ve 90 kilodan 62 kiloya düştüm.dikkatli ve azimli olunursa sonuca mutlaka ulaşılıyor.aradan geçen zamanda malesef biraz kilo aldım.şu an 70 kiloyum.yeniden 62 ye inmeye çalışacağım.ara ara buraya uğrayıp menülerimi paylaşacağım..istediğiniz kilolara

kolayca ulaşmanızı
diliyorum
Selam abla .. 7. Takimdayim takimlara girmek istersen senin gibi bir uyeye her zaman yerimiz var ....

Selam abla .. 7. Takimdayim takimlara girmek istersen senin gibi bir uyeye her zaman yerimiz var ....

canım sağolasın.demek sen de buralardasın.asıl diyete bayramdan sonra başlayacağım ama bu güzel teklife kayıtsız kalamam :)

canım sağolasın.demek sen de buralardasın.asıl diyete bayramdan sonra başlayacağım ama bu güzel teklife kayıtsız kalamam :)
Abla bayramdan sonra baslarsin diete tabiki ama simdi takima gelmene engel deyil hemde tanismis kaynasmis olursun . Bekleriz .

burdayım canım.yeniden sahalara döndüm tombiş olarak..bugün diyet gruplarından birine katıldım.diyet malum takım halinde daha kolay oluyor..sen nasılsın

burdayım canım.yeniden sahalara döndüm tombiş olarak..bugün diyet gruplarından birine katıldım.diyet malum takım halinde daha kolay oluyor..sen nasılsın
abla 13. takıma katılmışsın hayırlı olsun ...
bizim takıma gelmedigin için üzülmedim desem yalan olur o_O. olsun ,hakında hayırlısı saglıkla ver kilolarınıda takım fark etmez .

abla 13. takıma katılmışsın hayırlı olsun ...
bizim takıma gelmedigin için üzülmedim desem yalan olur o_O. olsun ,hakında hayırlısı saglıkla ver kilolarınıda takım fark etmez .
Ah aebenim.. O kadar gevşedim ki tanıdıkların olduğu bir yerde diyet moduna giremem diye korktum..dediğin gibi önemli olan sağlıkla kilo verebilmek.bu gidişle hep buralardayız nasıl olsa :-)

Ah aebenim.. O kadar gevşedim ki tanıdıkların olduğu bir yerde diyet moduna giremem diye korktum..dediğin gibi önemli olan sağlıkla kilo verebilmek.bu gidişle hep buralardayız nasıl olsa :-)

merhaba hepbera :KK68: bu başlığın eski üyelerini gördüğüme çok sevindim. aramızda en güzel kilo verenlerdendin aysu ile birlikte. ben de kilo verdim ama aldım, sonra verdim şimdi yine aldım :KK17::KK45::KK53: klasik ben yani :KK45: sizde durumlar nasıl? bu kadar zaman sonra görünce birden heyecanlandım :KK50:

kızlarr aklıma takılan bişey oldu.Diyetlerde kepek ekmek yerine çavdar ekmeği tercih edin diye bir gazete yazısı okudum.ben hep kepek ekmek alıyordum şu tost ekmeği gibi poşetlerde olanlardan.Siz diyetinizde kepek mi çavdar mı kullanıyorsunuz ???

kızlarr aklıma takılan bişey oldu.Diyetlerde kepek ekmek yerine çavdar ekmeği tercih edin diye bir gazete yazısı okudum.ben hep kepek ekmek alıyordum şu tost ekmeği gibi poşetlerde olanlardan.Siz diyetinizde kepek mi çavdar mı kullanıyorsunuz ???
Merhaba .
Tam bugday tavsiye ederim oncelikle . Cavdarda olabilir ama kepek ekmegi tavsiye etmem . Cunki kepek ekmek beyaz una kepek katilmis ekmektir .

merhaba hepbera :KK68: bu başlığın eski üyelerini gördüğüme çok sevindim. aramızda en güzel kilo verenlerdendin aysu ile birlikte. ben de kilo verdim ama aldım, sonra verdim şimdi yine aldım :KK17::KK45::KK53: klasik ben yani :KK45: sizde durumlar nasıl? bu kadar zaman sonra görünce birden heyecanlandım :KK50:

selam uruz.ben de seni gördüğüme sevindim.senin topik en çok benim işime yaradı zaten :) 62 leri görmüş ve diyeti bırakmıştım.şimdi 72 oldum.yeniden diyete başladım.60 olurum inşallah.

X