- 7 Ağustos 2013
- 14
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende başladım kalori sayımına ve 4 günde 2 kılo gitti:))bu sitede okuduklarım sayesinde gaza geldim ve kendime bir günlük açtım diyet günlükleri kısmında...hergün ne yediğimi yazıp kendimi kontrol edebileyim diye...bana katılın birbirimize destek olalım kızlar...
Gunde kac kalori alıyosunn?:) ama senin kilon cabuk gitmis benim o kadar cabuk gitmez 163üm 61 kiloyum ama 22 hazirandan beri tartilamiyorum 16 gundur kalori sayımı yapiyorum her gunn 500 kalorilik spor yapıyorum yuzuyorum herkes zayıfladin diyo ama ben bi fark goremiyorum gobegim hala kocaman duruyo yerinde 16 gunun ortalaması 800 kalori oluyo buyuk ihtimalle kilo vermisimdir ama insanın o tartiya cikip 50leri gorup motive olasi gelıyo :) ben kalorisepeti.comda hesapliyorum kalorileri
bende aynı siteden yapıyorum.16gündür sporla beraber yapıorsan kesin zayıflamıssındır.ben ılk baslarda kıloyu rahat verebılırım cunku ben 104 kusurla basladım.bilindiği gibi fazla kılolu ınsanlar basta daha hızlı kılo verırler.büyük ihtimal 5 kılonun ardından bendede kılo verıs hızı düşecektir ama olsun bu sefer ben onlardan daha ınatcıyım:))
Bence 5 kilodan sonra yavaslamaz 10 15ten sınra yavaslar cunku ben gecen sene 72 kiloydum agustosta 1 ayda 63e dustum gayet hizliydi yani sein de 5te yavaslamaya baslamaz bence :)
inşallah:)keşke öyle olsa zaten ilk hedefim 14 kilo vermek yani 90 olmak umarım senin dediğin gibi olur:))))daha ne isterimm:))
1 ayda 63 e düşerken sporda yapmışmıydın???
Acikcasi o zaman isteyerek kilo vermedim hafif bi depresyon gecirdim istesem de bisey yiyemedim ama yazin 3 ay yuzme imkanım var onun da etkisi olmustur :)
mutlaka etkisi olmuştur yüzmek bütün vücudu çalıştırıyor...ben pazartesi başlayacağım spora eliptik bisiklet aldım umarım işe yarar..evde kendim birşeyler yapıcam spor salonuna gidemıyorum çünkü oğlum daha küçük:))
Oglunla ilgilenirken de ister istemez kilo verirsin zaten :) umarim guzel guzel fazla kilolarimizdan kurtuluruz cok yakında :))
Kalori sayımı ile uğraşmak istemeyenler kalori sayımı yapan siteleri kullanabilirler. Ben öyle yapıyorum. Genelden site ismi vermek uygun olmaz ama isteyenlere özelden site ismini söyleyebilirim.
canım bana özele yani yazarmısın o siteyi bende biliyorum bi tane acaba omu
bu yöntemle tam15 kilo verdim...
kendi dikkatsizliğimden 5 kilosunu aldım ama 3 yıl sonra ..
yarın başlıyorum tekrar inşallah..
buraya yazmak destek veriyor insana..
merhaba hepinize :)