Herkesin kilo verme hızı farklı olabiliyor. 3-4 ayda sağlıklı bir şekilde verebilirsiniz bence.
Teşekkür ederim, siz 29 kilo vermişsiniz sanırım, nasıl ve ne kadar sürede verdiniz acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkesin kilo verme hızı farklı olabiliyor. 3-4 ayda sağlıklı bir şekilde verebilirsiniz bence.
Teşekkür ederim, siz 29 kilo vermişsiniz sanırım, nasıl ve ne kadar sürede verdiniz acaba?
Selam hanımlar..
Bende dün itibariyle kalori hesabına başladım.3buçuk aylık taze evliyim ve bu süreçte tam 6 kilo aldımmm
doğum kontrol hapına başladım hem el öpme gezmeleri hem evimi görmeye gelenlerle yuttum hamur işlerini kilolar aldı yürüdü.3 4 kişiden kilo almışsın yorumlarınıda duyunca artık yeter dedim dün başladım.
Fittingo diye bir site var şahane önce vermek istediğin kiloyu ve zamanını hedef belirliyosun o sana günlük ihtiyacını belirliyo bütün yediklerini yazıyorsun yaptığın sporu falan o hesaplıyo.Neredeyse bütün yemekler var hemde hem porsiyon hem grm hemde kaşık olarak miktar belirliyosun.
Hadi oraya üye olun birbirimize destek olalım.
Benim kullanıcı adım DAMLA KARAARSLAN yada mail dmlgok@hotmail.com eklerseniz sevinirim yada siz verin ben eklerim..
Merhabalar ben de su an karar verdim bu kalori sayimini kullanmaya. bir de ben diyetisyenlik bolumunu kazandim 1. sinifim. artik bolumum ve meslegim geregi zayif olmam lazim. zaten okuldaki beslenme diyetetikte temel. kavramlar dersinde de gorduk kalori sayimini. gunluk aldigim yiyecek gruplarini da guzel bi sekilde dengelersemhic problem yok boy 1,60 kilo 63
(meslek derslerimiz baslasin burda okulda ogrendiklerimi paylasirim sizlerle. Kadinla kulubunun diyetisyeni olurum )
Paylaşımlarını bekliyoruz :)