Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418

ikinize de cok tesekkür ederim, o halde ben 1572kcal ile dvm edeyim.

Ben geldim yineeee
Bugünkü menüm:
Sabah: kepekli kasarli tost domates salatalık
Öğlen: bir küçük kase salata (marul domates salatalık) activia kayisili
Aksam: Birr tabak semizotu yanına da başka bisey daha yerim
belki emin değilim :90:
Ara: yoğurt olabile elma olabile :44:
Sizce ne yiyim aksam sebzenin yanına aksamı okuldan gelince yediğim icin 4 gibi falan 7 ye falan da meyve yoğurt gibi ar ogun koydum mecbur nasıl olmuş

Son düzenleme:

Semizotu güzel olmuş akşam için. Her akşam mevsim sebzelerinden annenin yaptığı bir yemeği yesen;
ıspanak, pırasa, kapuska, karnıbahar vs...
Sabah öyle rahat uyanacaksın ki, o yediğin activia'lara hiç gerek kalmayacak emin ol.

Semizotunun yanına köfte, tavuk, kırmızı etten birini yiyebilirsin kalan kalori miktarına göre.

Yaa o zaman öğlene yemesem mı ki activiayi öğlene :44:

Yaa o zaman öğlene yemesem mı ki activiayi öğlene :44:

Bana göre,
bu yoğurtlar, sinamekili çaylar geçici çözümler. Bunları bırakınca bağırsak tembelliği gene başlıyormuş.
En güzeli sebze ye, sabah kahvaltında kuru kayısı ye. Bunlar vücudu çok rahatlatıyor.
Ama normal yoğurt ye gene, göbeğe çok iyi geliyormuş.

Eveet, yeni bir liste ile daha buralardayım.
Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun :))))

kahvaltı (587)
1 bardak süt 80
peynir (2 kk) 165
1 yumurta 80
2 DİLİM UNO DENGE 80
3 KURU KAYISI 54
REÇEL ( 1 Y.K) 50
6 ZEYTİN 78

öğle (541)
4 adet ızgara köfte 309
15 BADEM 120
1/2 dilim uno denge 20
1/2 s.b yoğurt 92

akşam (317)
1/2 s.b yoğurt 92
pırasa 225

toplam 1445

Yaa bugun yesem de yarın normal yoğurt yesem çünkü okulda öğlen yiyeceklerimi yanımda taşıyorum ve başka bisey de getirmedim sanırım bugun onu yiyeceğim yanına bir de salata küçük bir kase :97:

Son düzenleme:

arkadaşlar bu kalori hesaplamayı yanlış yorumluyoruz bazen.tek önemli olan günlük aldığın kal0ri değil.dengeli beslenme.az karbonhidrat,bol protein meyve sebze ile doldurmalıyız kalori sınırımızı.o zaman ben hergün bir burger menü yerim öğlen(1100 kcal) günlük de 1300 ü geçmem sonra kilo vermeyi beklerim olmaz böyle birşey.yanlış anlaşılmasın senin neler yediğini bilmiyorum genel olarak söylüyorum ama 900 eksik almana rağmen tartı oynamıyorsa bir yanlış var demektir.karbonhidratı minumum tutup,protein sebze ve meyve ile günlük 1300-1400 al sonra basküle inanamayacaksın emin ol

bence gayet vitaminli ve sağlıklı bir menü.ama akşam doyurucu değil benim bünyeme göre

merhaba kızlar bende kalori sayımı ile vermek istiyorum aranıza katılabilirmiyim?

merhaba kızlar acaba günlük ne kadar kaloriyi geçmememiz lazımki kilo verelim.ben 78 kiloyum.cevanbınızı bekliyorum ne olur aydnlatın bu konuda beni.

kral prens fakir mi ne öyle bir diyet var ona uygun olmuş seninki:) sabah krallar gibi akşam fakir gibi yemişsin.gayet iyi ama bana ara öğün eksik geldi sadece.bir de göstergedeki gibi 57 kilo isen günlük 1400 kalori çok değil mi.

şu an yapmıyoruz ama takipçi sayımız artarsa olur belki.daha motive eder

tamam:)
kendimi tanıtayım ben biraz
18 yaşındayım 93 kiloyum belli bir dyet uygulamıyorumen mantıklısı aldığım kaloriyi harcadığım kaloryi hesaplamak olduğunu düşündüm boyum 1,65 :)

merhaba kızlar acaba günlük ne kadar kaloriyi geçmememiz lazımki kilo verelim.ben 78 kiloyum.cevanbınızı bekliyorum ne olur aydnlatın bu konuda beni.

kalorisepeti isimli site hepimizin hayat merkezi oldu.bilgilerini ve hedefini oraya gir hesaplama ile çıkan hedef kalori ile beslen.onun üzerine çıkma.günlük yediklerini o siteye tek tek not ederek kalorini hergün takip et

Ara öğün yapmıyorum. Karatay'ın 4-5 saatte bir yenmesi gerektiği ile ilgili ve leptin hormonu için söyledikleri mantıklı geliyor.
Hem sabah ve öğlen bu şekilde beslenince acıkmıyorum :)

1400 kalori çok gibi görünüyor herkese, ama bu sefer kalıcı kilo vermek istiyorum.
Çok sıkıldım kilo alıp vermekten, acelem yok, isterse ayda 1 kg gitsin. Yavaş yavaş düşüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…