Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
ben de antidepresanlar neticesinde çok kilo aldım. 163 boyunda ve 62 kiloyum 1 haftadır kalori diyeti yapıyorum ama tutamayıp yiyorum da. h
bugün şunları yedim sabah 3 adet ceviz
öğlen 200 gram haşlanmış makarna
100 gram tavuk göğüs
7-8 tane çilek
arada 10 gram bitter çikolata
akşam 200 gram haşlanmış makarna (domatesli) marul salatası 1 çay kaşığı zeytin yağıyla yapılmış
yatarken de bir şey yememeyi düşünüyorum
bunların kalorilerini bulabileceğim bir site yazar mısınız. sizce çok mu yiyorum.

Hoşgeldin.
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 24.03.13 ] adresinden kalori hesaplaması yapabilirsin.

Hoss geldinnn:) nasıl beslendiğini bilmiyorum da pilatese de başlamışsın sporla beraber iyi beslenmeyle kesin kilo verirsin bence:))
Hoş bulduum :)
Umarım dediğin gibi verebilirim. Giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorun şuan. Çünkü geçen sene aldıklarım olmuyor :))).
Ölçtüm kendimi geçen seneye göre 3 cm genişlemişim her yerimden ve bu 8 kilo :KK43:(((
Yediklerimi de paylaşacağım sizlerle bakalım :))

2013-03-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[3] Nescafe Bol Kahveli 1 ADET(13 GR.) 54
[4] Muz 1 ADET 100
[5] Portakal 0.5 ADET 25
[6] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[7] Pınar Doğal Yoğurt 1 ADET(200 GR) 142
[8] Lahana Sarması 1 PORSİYON 232
[9] special k (30 gr) + 125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156

TOPLAM: 1075

Şimdilik 3 lt su ve yeşilçay.

Bugün pilates va yapamadım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
bende eski kalori sayanlardanım :))

bugün 78.1 ile başladım.
Eşimle temmuzun 28 ine kadar 60 olmak için iddialaştık.ayda 4 kilo vermem lazım. :KK1:
inşaallah verebilirim...

ne dersiniz verirmiyim sizce?

Merhaba kızlar..

bugün 78.1 ile başladım.
Eşimle temmuzun 28 ine kadar 60 olmak için iddialaştık.ayda 4 kilo vermem lazım. :KK1:
inşaallah verebilirim...

Merhaba :))
Bence verebilirsin, neden olmasın :)

Daha önce yaptığında kaç kilo vermiştin ?

Son düzenleme:
Merhaba :))
Bence verebilirsin, neden olmasın :)

Daha önce yaptığında kaç kilo vermiştin ?

daha önce düzenli olarak 4-5 ay yaptım ama tabii bir seneye yayılmıştı bu :))
o zaman 18 kilo verdim,dikkat etmeyince 10 kilosunu aldım.. 67 küsürdü tatile cıkmıtım. zayıflama gruplarında yarısıyordum.. şimdi 78 im.
bencede olabilir ama bilemiyorum yinede :44:

daha önce düzenli olarak 4-5 ay yaptım ama tabii bir seneye yayılmıştı bu :))
o zaman 18 kilo verdim,dikkat etmeyince 10 kilosunu aldım.. 67 küsürdü tatile cıkmıtım. zayıflama gruplarında yarısıyordum.. şimdi 78 im.
bencede olabilir ama bilemiyorum yinede :44:

Ne güzel işte. Şimdi de olmayacak bir şey değil demek ki :))

Hep beraber verebiliriz inşallah :)

Merhaba kızlar..

bugün 78.1 ile başladım.
inşaallah verebilirim...

Keesinlikle azmedersen ki iddiaya girmişsiniz birde esinle yani guveniyoruzzz hepimis verelim artık atalım su pis yağları :KK70:

Bu arada bugun yediklerimi yazamiycam valla çünkü cok atıştırdım cok da yedim hatırlatmıyorum bile yediklerimin hepsini :/

Merhaba kızlar..

bugün 78.1 ile başladım.
inşaallah verebilirim...

Merhaba Mütedeyyin :)
İsteyen ve azmeden herkes kilo verir, sebat edersen mutlaka verirsin.
Başarılar.

Bugünkü menüme ekleme yapayım :))
1 elma.

Leslie 1 mil ve mari winsor basen için olan videosunu yaptım.

Yulafla bir seyler deneyenlerinz var mı kilo falan yapmıyor demi yulaf süt elmayla bisey yapacagım daa :KK5:

Son düzenleme:
Yulafla bir seyler deneyenlerinz var mı kilo falan yapmıyor demi yulaf süt elmayla bisey yapacagım daa :KK5:

Oghhh su an yaptım ve tarcinli sarı uzum katmama rağmen uç kasık anca yiyebildim.
Sabah: iki uç kasık yulafli sutlu elmali iğrenç şey. Yarım dilim cavdar ekmegi domates iki fındık ve yarım ceviz 4 tane sarı üzüm :KK15:
Nasıl sizce cok mu fazla kaçmış ekmekle fındık ceviz olmamış mı ikisinden de azar azar yedim sanki ama :KK17: bide limon yedim :18:

Son düzenleme:
X