- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 43
Kabızlık için kuru kayısı ve armut dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?? 4-5 gün oldu tuvalete çıkamıyorum
acı yiyebilirsen acı ye süper bende cok çıkamıyordum acı yiyorum gün de iki kere cıkıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabızlık için kuru kayısı ve armut dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?? 4-5 gün oldu tuvalete çıkamıyorum
Bilgiler için teşekkürler az önce tuvalete çıktım Yanlız merak ettiğim bir şey var Activiayı bırakınca kabızlık geri geliyor diyorlar doğru mu?
9 günde hiç değişiklik olmadıysa birşeyler yanlış demektir.muhtemelen az kalori aldığın için.kalori sepetindeki kilo ve boyunu yazıp çıkan enerji ihtiyacının 500 kalori eksiği ile başla.günlük ihtiyacın 2000 ise 1 hafta 1500 al.yavaş yavaş düşür.2.5 lt su,yeşil çayı unutma.o çevredeki çok yiyip incecik olanları hiç sorma.genetiğine ve metabolizma hızına razı ol
slm kızlar
başlık artık daha hareketli bende hergün katılacağım başlayalı 12 gün oldu 1,9 kg verdim ki bazen abarttığım da oldu kalorimi hiç aşmadım ama karbonhidrat çok tükettim. bu kalori sayma yöntemi bana çok kolay geldi diğer diyetleri 3 günde bırakıyordum.ben diyetarkadaşımdan kontrol ediyorum kalorilerimi güzel bi site tavsiye ederim bi deneyin.bugün dayandım dayandım az önce doğumgününde koca bir dilim pasta yedim kaloriyi aşmadım ama şeker,yağ ve karbonhidrat dolu işte bu akşam sporu biraz daha fazla yapmam lazım şu kabızlık sorunu bende de var kuru kayısı bir işe yaramadı. bugün yediklerim;
1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
0.50 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)8 kcal
2.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal)200 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Ezogelin Çorbası (140 kcal)140 kcal
2.00 x 1 Dilim Eti Etimek Hazır Kızarmış Ekmek (28 kcal)56 kcal
1.00 x 1 Dilim Çikolatalı Pasta (250 kcal)250 kcal
1.00 x 1 Adet (200ml) Maden Suyu / Soda (0 kcal)0 kcal
Alınan Kalori Toplamı976 kcal
yaaa birde demişsiniz ya 1000 kcal altında beslenmeyin diye ben 1000 i bulamıyorum bunlar yetiyor bana midem küçüldü galiba
Ya ben su an yiyorum o yüzden pek bilemiyorum ama bence öyle bi sorun olmaz diye düşünüyorum ama yarın ya da sonraki gün kesin cevap verebilirim sanırım sna
Kabizliga neyin iyi geldigini bulduuumm activia da iyidir belki onun da etkisi olmuş olabilir ama düşündüm de ben bugünlerde ne yedim ictim de iyi geldi diye veee buldum. YASEMİNLİ YESİL CAY cidden süper yani en azından bana cok iyi geldi onu içtiğim günler gayet rahatım bence deneyin:))
Tadı nasıl içilebilecek bi şey mi Ve markasını alayım? Bu arada alınmazsan ben kendime çöp kutusu gibiyim diyordum da sen daha fena çıktın o menülerin ne öyle Ordan burdan tırtıklamamak için acıkmaman gerek bunun içinde yemek saatlerini düzene sokmalısın bence.. Birde boy-kilo nedir şuanda?
Yarına da yagsiz kepekli kek yapmayı planlıyorum yesem bisey olmaz degil mı sizce yapayım mı??:/
Yulaf ezmesi, yulaf kepeği, buğday kepeği, tatlandırıcı vs gibi malzemeler kullanarak yaparsan kalori miktarını düşürebilirsin. Ayrıca yulaf ve buğday kepeği yüksek lif oranına sahip olduğu için doygunluk hissi oluşmasına da katkıda bulunur.