Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
ben akşam yemeden duramıyorum da canım ondan dedim ama iştahın yoksa yeme bence de yeşil çay iyi fikir
Saat altı da oldu valla yemesem cok iyi artık ya bugun şimdi bi banyo yaparım sacımı kurutmam falan yedi buçuk sekiz faaaalan iste yarın toparlarım umarım sagol canım bu arada :)

sıkılmadım kız nolcak sor tabi.. canım mesela alıntıyla cevap ver butonuna tıklıyorsun ya msj yazacagın yerin üstünde başlık yazıyo altında font size falan var onların yanındaki sarı gülücük
Yaa sıktım biliyorum ama bulamadım hangi başlık :KK70:

Ben inandıktan sonra herşeyi başarabilicemizi düşünüyorum canım sen de dert etme yarın 1000 altına düşmedikten sonra 1000 1300 arası alırsın cidden 4 günde faydasını görmeye başlıyorum ben:KK8:
Saat altı da oldu valla yemesem cok iyi artık ya bugun şimdi bi banyo yaparım sacımı kurutmam falan yedi buçuk sekiz faaaalan iste yarın toparlarım umarım sagol canım bu arada :)

sıkılmadım kız nolcak sor tabi.. canım mesela alıntıyla cevap ver butonuna tıklıyorsun ya msj yazacagın yerin üstünde başlık yazıyo altında font size falan var onların yanındaki sarı gülücük

Hahahah sagol canımda ben telefondan giriyorum sanırım ondan bulamadım birde bilgisayardan bakarım o zaman bulurum herhalde :KK70:

kızlar iyi akşamlar..bugün 57.400 geldim..birşey dikkatimi çekti,16 şubatta başladım.24 şubatta (1 haftada) 61.900den 59.100e düşüvermişim ama 24 şubattan beri yani bir ayda 1.700 vermişim..şikayetim yok ama deneyimli arkadaşlar söyleyebilir mi,ödem attıktan sonra aylık 2 kg kayıp normal mi? hepberacım 66.6 olmuşsun maşallah tebrikler :) diğer arkadaşlar da kilo kayıplarını yazsalar da fikir edinsek keşke?ben çok mu sık tartılıyorum yoksa?

Yok canım ya artık aksam bisey yiyemem yeter bu kadar bütünlük yeşil cay icer yatarım mide fesati gecircem valla bugun bu gidişle ben :)

Sözümü cok güzel bir sekilde yutuyorum su an kenarından orasından burasından tirtiklayarak yediğim sayesinde 2000 kaloriye dayandığım güzel tatlıya da burdan selamlarımı ve beddualarimi iletiyorum. Canım benim seni cok seviyorum. Su an ciddi ciddi bir fide fesadının eşiğinde tatlıyı bastırmak icin alakasız bir sekilde yediğim turşularla gobusumuz güzel bir şekil almisken kaynar suda banyo cok güzel of tamam sakinim.

kızlar iyi akşamlar..bugün 57.400 geldim..birşey dikkatimi çekti,16 şubatta başladım.24 şubatta (1 haftada) 61.900den 59.100e düşüvermişim ama 24 şubattan beri yani bir ayda 1.700 vermişim..şikayetim yok ama deneyimli arkadaşlar söyleyebilir mi,ödem attıktan sonra aylık 2 kg kayıp normal mi? hepberacım 66.6 olmuşsun maşallah tebrikler :) diğer arkadaşlar da kilo kayıplarını yazsalar da fikir edinsek keşke?ben çok mu sık tartılıyorum yoksa?

Sen nasıl bi yol izliyorsun ya yardımcı olabilir mısın ben dikkat edeyim derken dahada batırdım hayatımda yemediğim kadar cok yedim neredeyse bugun. Hazımsızlık ve kabizlik her zaman vardı zaten su an cok berbat bi durumdayım nasıl sindirebilirim ya

O zaman telefondan olduğu içindir canım boşver nasılsa :) yapınca da anlıyo herkes :)
Hahahah sagol canımda ben telefondan giriyorum sanırım ondan bulamadım birde bilgisayardan bakarım o zaman bulurum herhalde :KK70:

[1] ülker çikolatalı gofret 38gr 1 adet 208
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Karışık Kızartma (domates soslu) 0.5 PORSİYON 350
[4] ülker çubuk kraker 0.5 paket 79
[5] Çilek 20 gr 7.4
[6] danone activia çilekli yoğurt 1 adet 104.7
[7] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[8] Çay 1 ADET 5
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[11] Zeytinyağı 2.5 Y.KAŞIK 33.5
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[13] Simit (susamlı) 0.5 ADET 130
Toplam : 1127.6 kal

kızlar regl im geliyor :KK43: ne bulursam yiyesim geliyor durduramıyorum kendimi

arkadaşlar bu kilo çizelgesini nasıl güncelliyoruz zayıflayınca şimdiden teşekkürlerEn Büyük KK

Ya tabi kasık yemek kasığı mı bilmiyorum ama öyle düşünürsek bence 90-100 kalori falan vardır nerden baksan ama sorun olacağını düşünmüyorum ya bosver arada oluyo bende bugun çubuk borek tatlı ne varsa götürdüm valla :KK43:

3 kaşık yedim internette 70 yazıyor 3 kaşığa ama bilemedim şimdi:KK43:

Canım spor yapıyormusun? Eğer yapmıyorsa bence çok normal bende spor yapmadan sadece kalori sayarak 3,5 kilo verdim sağlıklı bi şekilde kilo verdiğime inanıyorum bence çok normal için rahat olsun.

40 günde bu yöntemle 4.5 kilo vermiş biri olarak söylüyorum kızlar BU KADAR KASMAYIN.bu yöntemin(diyet demiyorum çünkü belli bir süresi yok.ömür boyu)püf noktası DENGELEMEK.mantı da yiyorum,çikolatada lahmacunda tek yaptığım günlük total olarak 1300 u geçmemek.daha tavsiye verecek kadar çok kilo veremedim ama çok diyet denemiş biri olarak tecrübelerimim sonuçlarını yazmak istiyorum
1)bu bir diyet değil.3-5 ay değil ömür boyu böyle devam etmek istiyorum.dolayısıyla çikolatasız,pasta-börekten bir ömür mahrum kalamam.arada 1 az porsiyon yemeliyimki kendimi diyette hissetmeyeyim
2)tatlı krizlerim eskisi kadar çok gelmiyorsada geldiğinde incirim,tatlandırıcılı şeker ve sakızım var
3)günlük 2.5 lt su alışkanlık haline geldi bile.farkında olmadan elim bardağa gidiyor
4)proteinden korkmuyorum,şimdiye kadar başıma ne geldiyse karbonhidrattan gelmiş
5)beyaz ekmek hayatımdan çıktı.kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek yetiyor
6)pilav,makarna artık yarımşar porsiyon tabi günde 1 öğün
7)aldığım herşeyin paketini inceliyorum.kh ve protein değerlerini.eskiden hergün 1yada2 tane yediğim ülker antepfıstıklı meğer 550 kalori imiş.bu yaşa kadar 100 kilo olmamam mucize
8)hayat güzel,ben diyette değilim.59 kiloya düştüm acelem yok artık ayda 1 kilo da versem yeter.sağlıklı beslenmeyi keşfettim kilo da verirsem bonusu olur o da

Sadece abur cubur yiyerek mutlu olan birisiyim, dengelediğim sürece yiyeceğim peki tamamda yağdan mı gider bu kilolar? Ben 52-53 kg arasıyım 50 olmak istiyorum çünkü hafif göbek var, yağdan gitmesi lazım kısaca yediklerimi dengelesem gider mi?

[1] ülker çikolatalı gofret 38gr 1 adet 208
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Karışık Kızartma (domates soslu) 0.5 PORSİYON 350
[4] ülker çubuk kraker 0.5 paket 79
[5] Çilek 20 gr 7.4
[6] danone activia çilekli yoğurt 1 adet 104.7
[7] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[8] Çay 1 ADET 5
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[11] Zeytinyağı 2.5 Y.KAŞIK 33.5
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[13] Simit (susamlı) 0.5 ADET 130
Toplam : 1127.6 kal

kızlar regl im geliyor :KK43: ne bulursam yiyesim geliyor durduramıyorum kendimi

Bugun kendi yediklerimi düşününce az bile geldi seninki ben regl dönemlerinde rahat bırakıyordum biraz kasmıyorum yani ama sonra biraz sıkıp toparlıyordum bence kötü degil o kadar da ya bi kızartmayı çıkarsak ordan tamamdiee ama olsun o da ayda bir diye umarak söylüyorum önemli degil 1100 kusur kalori gayet iyi bence ama biraz yagli karbonhisrahtli olmuş. Yarın dikkat edersin bisey kalmaz canım:))

Merhaba hanımlar son 3 gündür 1101, 1153, 1129 diye gitti.
1300-1500 arası düşeyim mi bi ay sonunda diye sormuştum ve düşmek bana çok iyi geldi :126:

Bugünü de hesaplıyorum ama bi sorum var, 1 adet büyük enginar dolması kaç kaloridir tahminen :/ Bulamadım hiç

Merhaba hanımlar son 3 gündür 1101, 1153, 1129 diye gitti.
1300-1500 arası düşeyim mi bi ay sonunda diye sormuştum ve düşmek bana çok iyi geldi :126:

Bugünü de hesaplıyorum ama bi sorum var, 1 adet büyük enginar dolması kaç kaloridir tahminen :/ Bulamadım hiç

Büyükse 150 kalori olarak hesap edebilirsin.

X