Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bence aksam yemen en kotusu eğer yapabiliyorsan saat yedi gibi okuldayken yiyebiliyorsan ye ya da altıdan önce ye ben öyle yapıyorum saat altıya kadar yiyorum altıdan sonra yememeye çalışıyorum ara sıra kacamaklarim oluyor tabi de yeşil caya başladım onu iciyorum ve erken yatmaya çalışıyorum çünkü yediden sonra yemeyin diyorlar ve hele saat 9 dan sonra yediktiklerin asla sindirilmiyormus sabaha kadar midende kalıyormuş sabaha kadar da çürüyormuş bu yüzden en iyisi onceden yemek

O saatte derslerim oluyor hep bazen aram bile olmuyor bende memnun değilim bu durumdan ama başka çarem yok :KK43:

O saatte derslerim oluyor hep bazen aram bile olmuyor bende memnun değilim bu durumdan ama başka çarem yok :KK43:

Evet o zaman haklisin ac acına da yatilmaz ki caanim:) sabahları erken kalkma zorunluluğun var mı yeni eğer yoksa yedikten birkaç saat sonra yat diyecektim en azından biraz sindirebilirsin ama zaten hafif seyler yediğini söylüyorsun çabuk sindirirsin yani ama su an mesaj attığın saati görünce sormaktan da vazgeçtim zaten ikiye üçe kadar oturuyorsun sen herhalde :)

Son düzenleme:
Puuuff kahvaltımı yaptım ama tutamadım yine boğazımı annemler borek yapmıştı sabah geldi borek mı yersin pogaca mı dedi koydu önüme bi tepsi böreği bende dayanamadım yedim iki parça. domates salatalık yedim bide borek yerine kepek ekmegimi yeseydim iyi olacaktı ama neyse artık:KK43:

Evet o zaman haklisin ac acına da yatilmaz ki caanim:) sabahları erken kalkma zorunluluğun var mı yeni eğer yoksa yedikten birkaç saat sonra yat diyecektim en azından biraz sindirebilirsin ama zaten hafif seyler yediğini söylüyorsun çabuk sindirirsin yani ama su an mesaj attığın saati görünce sormaktan da vazgeçtim zaten ikiye üçe kadar oturuyorsun sen herhalde :)

Evet canım 3ten 4ten önce yatamıyorum Allahtan karnım şişken yatağa girmiyorum :) Kahvaltımı erken yapıp öğlen yemeği yiyip okula gitmeyi deneyeceğim bakalım belki bu şekilde birşeyler farkeder.Bu arada Sirkeli ballı su karışımı içmeye başladım.(Baldan nefret ettiğim halde zayıflama uğruna :KK70: ) aranızda kullanıp faydasını gören var mı kızlar?

Birde Centro büyük paketteki gofretlerden 1 adet yesem kaç kaloridir?

Evet canım 3ten 4ten önce yatamıyorum Allahtan karnım şişken yatağa girmiyorum :) Kahvaltımı erken yapıp öğlen yemeği yiyip okula gitmeyi deneyeceğim bakalım belki bu şekilde birşeyler farkeder.Bu arada Sirkeli ballı su karışımı içmeye başladım.(Baldan nefret ettiğim halde zayıflama uğruna :KK70: ) aranızda kullanıp faydasını gören var mı kızlar?

Evet bencede güzel plan da kaçta gidiyorsun okula cok merak ettim 3 4 te yattıktan sonra kaçta erken kalkabileceksin ki:KK70:
Birde sirkeli ballı karışım ne ya hiç duymamıştım sirkeyle bal baya kötü geliyo da kulağa:/

1 kaşık hazır mantı kaç kaloridir?

Ya tabi kasık yemek kasığı mı bilmiyorum ama öyle düşünürsek bence 90-100 kalori falan vardır nerden baksan ama sorun olacağını düşünmüyorum ya bosver arada oluyo bende bugun çubuk borek tatlı ne varsa götürdüm valla :KK43:

40 günde bu yöntemle 4.5 kilo vermiş biri olarak söylüyorum kızlar BU KADAR KASMAYIN.bu yöntemin(diyet demiyorum çünkü belli bir süresi yok.ömür boyu)püf noktası DENGELEMEK.mantı da yiyorum,çikolatada lahmacunda tek yaptığım günlük total olarak 1300 u geçmemek.daha tavsiye verecek kadar çok kilo veremedim ama çok diyet denemiş biri olarak tecrübelerimim sonuçlarını yazmak istiyorum
1)bu bir diyet değil.3-5 ay değil ömür boyu böyle devam etmek istiyorum.dolayısıyla çikolatasız,pasta-börekten bir ömür mahrum kalamam.arada 1 az porsiyon yemeliyimki kendimi diyette hissetmeyeyim
2)tatlı krizlerim eskisi kadar çok gelmiyorsada geldiğinde incirim,tatlandırıcılı şeker ve sakızım var
3)günlük 2.5 lt su alışkanlık haline geldi bile.farkında olmadan elim bardağa gidiyor
4)proteinden korkmuyorum,şimdiye kadar başıma ne geldiyse karbonhidrattan gelmiş
5)beyaz ekmek hayatımdan çıktı.kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek yetiyor
6)pilav,makarna artık yarımşar porsiyon tabi günde 1 öğün
7)aldığım herşeyin paketini inceliyorum.kh ve protein değerlerini.eskiden hergün 1yada2 tane yediğim ülker antepfıstıklı meğer 550 kalori imiş.bu yaşa kadar 100 kilo olmamam mucize
8)hayat güzel,ben diyette değilim.59 kiloya düştüm acelem yok artık ayda 1 kilo da versem yeter.sağlıklı beslenmeyi keşfettim kilo da verirsem bonusu olur o da

40 günde bu yöntemle 4.5 kilo vermiş biri olarak söylüyorum kızlar BU KADAR KASMAYIN.bu yöntemin(diyet demiyorum çünkü belli bir süresi yok.ömür boyu)püf noktası DENGELEMEK.mantı da yiyorum,çikolatada lahmacunda tek yaptığım günlük total olarak 1300 u geçmemek.daha tavsiye verecek kadar çok kilo veremedim ama çok diyet denemiş biri olarak tecrübelerimim sonuçlarını yazmak istiyorum
1)bu bir diyet değil.3-5 ay değil ömür boyu böyle devam etmek istiyorum.dolayısıyla çikolatasız,pasta-börekten bir ömür mahrum kalamam.arada 1 az porsiyon yemeliyimki kendimi diyette hissetmeyeyim
2)tatlı krizlerim eskisi kadar çok gelmiyorsada geldiğinde incirim,tatlandırıcılı şeker ve sakızım var
3)günlük 2.5 lt su alışkanlık haline geldi bile.farkında olmadan elim bardağa gidiyor
4)proteinden korkmuyorum,şimdiye kadar başıma ne geldiyse karbonhidrattan gelmiş
7)aldığım herşeyin paketini inceliyorum.kh ve protein değerlerini.eskiden hergün 1yada2 tane yediğim ülker antepfıstıklı meğer 550 kalori imiş.bu yaşa kadar 100 kilo olmamam mucize
8)hayat güzel,ben diyette değilim.59 kiloya düştüm acelem yok artık ayda 1 kilo da versem yeter.sağlıklı beslenmeyi keşfettim kilo da verirsem bonusu olur o da

Sanırım yardımına ihtiyacım var bunu bu kadar uzun süre denemiş olan biri olarak bu yönteme yeni başlamış bana biraz yardım eder mısın:) ya ben her gün 1100 falan değilde mesela bir gün cok kaçırırsam ertesi gün 900 kalori falan alıyorum yani su bir haftadır ama bazı günler haftada birkaç gün 2000 e dayandığım bile oluyor mesela sence bu yolla kilo veremez miyim hep mı aynı sekilde aynı kalori sınırında beslenmeliyim gün telafisi değilde ogun olarak mı düşünemeliyim anlayacağın kafam baya karışık lütfen yardımcı ol:))

Harbi malim ben ya boyle bir mide var mıdır küfürler ediyorum içimden kendime... Bugun yediklerim
Sabah: iki parça ispanakli kol böreği domates salatalık lokum
Ara:cikolatali süt ve krispi baharatli
Öğle:activia kayisili
İste bundan sonra mahvettim buraya kadar da iyi degildi ama eve geldim ve domates salatalık turşu yedim hadi buna da tamam gittim iki porsiyon sutlu tatlı yedim en az 600 kalori çünkü biskuvili bir tatlı ne yapacağımı bilmiyorum birde cips yedim bugünü nasıl telafi edicem sizce ne yapıyim şimdi yarın nasıl bir menü uygulayım lutfeen yorum yapın:KK43:(

Harbi malim ben ya boyle bir mide var mıdır küfürler ediyorum içimden kendime... Bugun yediklerim
Sabah: iki parça ispanakli kol böreği domates salatalık lokum
Ara:cikolatali süt ve krispi baharatli
Öğle:activia kayisili
İste bundan sonra mahvettim buraya kadar da iyi degildi ama eve geldim ve domates salatalık turşu yedim hadi buna da tamam gittim iki porsiyon sutlu tatlı yedim en az 600 kalori çünkü biskuvili bir tatlı ne yapacağımı bilmiyorum birde cips yedim bugünü nasıl telafi edicem sizce ne yapıyim şimdi yarın nasıl bir menü uygulayım lutfeen yorum yapın:KK43:(

[1] Krem şanti 45 GRAM 156.15
[2] Muhallebi 45 GRAM 49.95
[3] Pötibör Bisküvi 4 adet 108
[4] lays zeytinyağlı kekikli cips 60 gr 297.6
[5] Krispi Baharatlı 0.5 PAKET(90 GR) 205
[6] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[7] Alpella Çikolatalı Süt 1 KUTU(200ML) 172
[8] mentos 7 ADET 87.5
[9] Lokum-sade 1.5 ADET 22.5
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
[12] Ispanaklı Börek 0.5 PORSİYON 400
Toplam : 1628.4 kal. tatlının gramlarını kafama göre tahminen yazdım yani tam olarak bilemiyorum ya ama yaklaşık boyle luuuuuytfeeeen yardım edin ya acayip suçluluk duygusu var bugun ne yapayım yarın nasıl seyler yiyeyim??

işlerin yoğunluğundan birkaç gündür uğrayamadım arkadaşlar..66.6 yı gördüm tartıda..:21::21::21::21:umarım herkes iyidir..

bayanlar lütfen bilen biri varsa yazsın mesela 1 porsiyon yemek kaç gr yemek demek?
mesela bugün karnıyarık yaptım 1 porsiyon yemek istiyorum ve de yersem de zararı yok fakat kaç gr yiyeceğimi bilemiyorum lütfen yardımcı olun ??

2 karnıyarık 1 porsiyon eder canım..gramla yemek hesabı yaparsan bir süre sonra inan bıkarsın ve diyetten vazgeçersin..ortalama ölçülerle de gayet rahat kilo verilir..Allah kolaylık versin.....

merhaba kızlar, öncelikle herkese kolay gelsin, buradaki çoğu diyeti takip ediyorum diyebilirim. Bende her türlü diyeti denedim sonra kendimce bir diyet uydurdum. Açıkcası iştahımı kapatmak için her şeyi yaptım diyebilirim. Ekmeği kestim, günü haşlamayla geçiriyorum ama mesleğim gereği nöbet tuttuğumda o an çıkan yemekleri yiyorum ama tatillerimde oldukca az ve sık yiyorum mevye yada salata ağırlıklı besleniyorum, mesela bir kacamak yaptıysam ertesi güne kesinlikle daha az yiyorum aa kaçamak yaptım diye de diyeti bırakmıyorum ki eskiden hemen bırakır normal yemek yemeğe donerdim. Daha spora başlamadım 2 hafta sonra başlıcam nasipse. Bu şekilde porsiyon azaltarak az ve sık yiyerek kilo verilebileceğini düşünüyorum. Umarım bu konuda herkes başaralı olur bakalım..

hoşgeldin canım...şu anki kilonla 1600 civarı kalori alman lazım..haşlamayla gün geçmez..normal yeme düzeniyle de kilo verilir inan..ekmeği tamamen kesme..ekmek çeşitlerini değiştirerek 4-5 dilim kadar ye..diyet zamana yayılırsa bıktırmaz ve devam edilir..daha az yemek bir süre sonra kilo vermeyi durdurur..diyette 3. yılım..90 kilodan indim..inşallah acele etme..günlük menü yaz..1600 kaloriyle devam et..göreceksin daha rahat kilo vereceksin..Allah kolaylık versin canım.....

Merhaba. Ben de kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Herkese selam :)

selam canım:KK3: bende 3 gündür sayıyorum bakalım inşaallah faydasını görürüz hepberaber:13:

hoşgeldiniz kızlar..inşallah istediğiniz kiloya kolayca inersiniz.......

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sana katılıyorum canım..favorimsin...:nazar:

Sanırım yardımına ihtiyacım var bunu bu kadar uzun süre denemiş olan biri olarak bu yönteme yeni başlamış bana biraz yardım eder mısın:) ya ben her gün 1100 falan değilde mesela bir gün cok kaçırırsam ertesi gün 900 kalori falan alıyorum yani su bir haftadır ama bazı günler haftada birkaç gün 2000 e dayandığım bile oluyor mesela sence bu yolla kilo veremez miyim hep mı aynı sekilde aynı kalori sınırında beslenmeliyim gün telafisi değilde ogun olarak mı düşünemeliyim anlayacağın kafam baya karışık lütfen yardımcı ol:))

kalori sayımında en önemli şey 1000 kalorinin altına inmemektir canım..ayrıca bazen 2000 bazen 900 diyorsun..elbette böyle kilo veremezsin..ama başlarda böyle olur zaten..şimdiye kadar böyle yaşadığımız için kilo almadık mı?artık değişim zamanı..zamanla buna alışırsın..ne zaman, neyi, nekadar yiyeceğini bilir hale gelirsin..azimli ol..düşük kaloriyle başlama..protein,karbonhidrat vs..dengeli yemeye çalış..ve acele teme canım..göreceksin zamanla ne güzel kilolara ineceksin inşallah......

[8] mentos 7 ADET 87.5
[11] Domates 1 ADET 14
Toplam : 1628.4 kal. tatlının gramlarını kafama göre tahminen yazdım yani tam olarak bilemiyorum ya ama yaklaşık boyle luuuuuytfeeeen yardım edin ya acayip suçluluk duygusu var bugun ne yapayım yarın nasıl seyler yiyeyim??

suçluluk iyidir..seni diyette tutar:KK1:panikleme..kaldığın yerden devam et..mesela ben dün öğlen dışarda yemek zorunda kaldım..pizza sipariş ettik arkadaşlarla..yedik içtik güzeldi.ama benim diyet güme gitti....mi diye düşündüm:KK1:elbbete hayır..saat 5 te ara öğün yaptım her zamanki gibi..akşam önceden planladığım gibi ıspanak yemeği yedim..saat 7 de meyve yedim..yattım..sabah aynen devam...:KK36::KK36:

pakette kalori yazar o sayıyı paketteki gofret sayısına bölerek bulabilirsin ben öyle yapıyorum mesela 500 kalori bişey var içinde 10 taneyse tanesi 50 kaloridir diyip ona göre yiyorum..
Birde Centro büyük paketteki gofretlerden 1 adet yesem kaç kaloridir?

canım aksam çorba iç bence ve ben ip atlıyorum onu kalorimden düşüyorum az da olsa moralim düzeliyo
[8] mentos 7 ADET 87.5
[11] Domates 1 ADET 14

kalori sayımında en önemli şey 1000 kalorinin altına inmemektir canım..ayrıca bazen 2000 bazen 900 diyorsun..elbette böyle kilo veremezsin..ama başlarda böyle olur zaten..şimdiye kadar böyle yaşadığımız için kilo almadık mı?artık değişim zamanı..zamanla buna alışırsın..ne zaman, neyi, nekadar yiyeceğini bilir hale gelirsin..azimli ol..düşük kaloriyle başlama..protein,karbonhidrat vs..dengeli yemeye çalış..ve acele teme canım..göreceksin zamanla ne güzel kilolara ineceksin inşallah......

suçluluk iyidir..seni diyette tutar:KK1:panikleme..kaldığın yerden devam et..mesela ben dün öğlen dışarda yemek zorunda kaldım..pizza sipariş ettik arkadaşlarla..yedik içtik güzeldi.ama benim diyet güme gitti....mi diye düşündüm:KK1:elbbete hayır..saat 5 te ara öğün yaptım her zamanki gibi..akşam önceden planladığım gibi ıspanak yemeği yedim..saat 7 de meyve yedim..yattım..sabah aynen devam...:KK36::KK36:[/QUOTE]

Coook sagol o zaman bundan sonra 1100 falan gitmeye çalışayım bugun zaten baya kötü gecti saat sekiz gibi yeşil çay içip sonra yatmayı planlıyorum 10 11 gibi iste yarında normal devam ederim umarım iste bir de bisey sorsam su ifadeleri nasıl yapıyoruz ya nazar boncuğu alkışlamak falan :KK70:

Başlığın altında sarı gülen yüz var oraya tıklayıp seçebilirsin canım

ben akşam yemeden duramıyorum da canım ondan dedim ama iştahın yoksa yeme bence de yeşil çay iyi fikir
Yok canım ya artık aksam bisey yiyemem yeter bu kadar bütünlük yeşil cay icer yatarım mide fesati gecircem valla bugun bu gidişle ben :)

X