kızlar bugün tam bir ay oldu kalori saymaya başlayalı..reglim tamamen bitmedi,baskül de 58.500 gösteriyor57.700den sonra niye böyle oldu anlamadım,kalorimden hiç şaşmadım halbuki..neyse,totalde 3.5 kilo vermiş sayıyorum bir ayda..gayet güzel..ayynen devam..başarılar hepimize..bakalım 2. ay ne olcak?
slm kızlar beni de aranıza alııınnn
164 boy 56,2 kiloydum aslında normal kilo olarak görünsede ben memnun değilim yanlardan simitler, önden göbek fırlıyor ve üst bacaklarım çok kalın 50 kiloyken kendimi daha iyi hissediyordum.
önce dukan diyetine başladım 4 gün atakla 1 kilo verdim ama gribe yakalanınca portakal suyu falan içtim o yüzden diyet bozuldu malum dukanda meyve yok verdiğimi geri aldım bende madem başladım bari devamını getireyim dedim yediklerime dikkat ederken bu diyet aklıma yattı 5 gündür sizi uzaktan takip ediyorum ve leslie 3 mil yapıyorum 54.8 oldum menülerimi paylaşıp sizden de destek alarak inş istediğim kiloya inicem.hepinize az kalorili günleeerrr
Selam kızlar bana da yardıcı olur musunuz? bende 164 cm 56.3 kiloyum ve yanlarımla popişim büyük deneyimlerinizden faydalanmak isterim cidden çok azimli yazılar var hepsini tebrik ediyorum darısı başımıza:)
canım hoşgeldin..kalori sepeti diye bir site var..oraya boy kilo günlük hareket durumunu yazarsan sana günlük bir kalori ihtiyaç rakamı verecektir.1700-2000 gibi..bu değerin 500 cal. düşüğünü kendine limit olarak belirleyebilirsin,yediğin herşeyin adını sisteme yazarsan o sana sınıra yaklaştın yemek artık :) diye uyarı veriyor zaten....ama bence senin diyetlik bir durumun yok,kilon boyuna çook uygun..basen için işe yarayacak bir egzersiz buldum ben forumdan..http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html
diye bir link vermiş arkadaş, burdaki get your sexy back diye başlayan egzersiz kalçaya faydalı..ben karın için olanları yapıyordum,bu çok eğlenceli diye buna da başladım..bu abla çok sevimli zaten,her dediğini yapası geliyor insanın :) ben 1 haftadır yapıyorum ufak ufak toparlanma başladı..
Kızlar merhaba bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum 21 yaşındayım 1.60 boyunda ve 59 kiloyum yaklaşık 1 sene önce 70 kiloydum çeşitli diyetler bazende spor yaparak 11 kiloyu 1 senede verdim aslında çok abartı bir görünümüm yok ama malum kış ayları çoğu kadın gibi benide şişirdi :) Birde o kadar kiloyu verdikten sonra aldığım 1-2 kilo bile bende takıntı haline gelmeye başladı hedefim 52 kiloya düşmek.Üniversite öğrencisiyim ancak ikinci öğretimde okuyorum bu yüzden yemek saatlerim farklı uzun bir süredir burda yazdıklarınıza bakarak çok fazla üzerine düşmesemde kendimce kalori kontrolünü sağlamaya çalışıyordum.1hafta önce ipleri sıkı tutup bu kiloları yaza kadar vermeye kesin karar verdim.Kalori sepetine bilgilerimi girdim ve günlük 1069 kalorilik bir sonuç çıktı karşıma.1 haftadır buna uygun olarak besleniyorum hatta an itibariyle bir haftada aldığım kalorilerin toplamı 7050.Hareketli olmaya dikkat ediyorum telefonuma adımsayar uygulaması bile yükledim kalorilerle iyice kafayı bozdum :) ancak tartıya çıktığımda bir değişim göremedim.bunun sebebi ne olabilir?1 hafta bir sonuç almak için erken bir süre mi?Malesef ders saatlerim gereği öğünlerimi çok aksatıyorum yemek yiyecek vaktim çoğu zaman olmuyor ve gece 10dan sonra akşam yemeğimi yiyebiliyorum genelde salata ve sebze yemekleri gibi hafif şeyler tercih ediyorum acaba o saatten sonra yememin kilo veremememde etkisi var mı?Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim :)
Tamamen aynı durumlardayız diyebilirim :) Okul olarak da öyle, kilo olarak da ama bence 1 haftada hemen bi sonuç beklememelisin. Zaten çok kilolu olmayınca hemen 3er 5er verilmiyo benim gördüğüm kadarıyla. Ben de yemekhanesinden her türlü yönteme kadar denedim 7den sonra bişeyler yememek için ve 1 ay önce 60la başladım, daha yeni 58.5 olmuş
Kişiden kişiye kilo verme süresi değişiyo tabii ama saat 10dan sonra yemek de verememenin en büyük sebeplerinden bence :)
Malesef farkındayım ama değiştirebilmemin imkanı yokBu arada yalnız olmadığıma çok sevindim :) Bakalım bir hafta daha geçsin belki değişim başlar :)
Kızlar merhaba bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum 21 yaşındayım 1.60 boyunda ve 59 kiloyum yaklaşık 1 sene önce 70 kiloydum çeşitli diyetler bazende spor yaparak 11 kiloyu 1 senede verdim aslında çok abartı bir görünümüm yok ama malum kış ayları çoğu kadın gibi benide şişirdi :) Birde o kadar kiloyu verdikten sonra aldığım 1-2 kilo bile bende takıntı haline gelmeye başladı hedefim 52 kiloya düşmek.Üniversite öğrencisiyim ancak ikinci öğretimde okuyorum bu yüzden yemek saatlerim farklı uzun bir süredir burda yazdıklarınıza bakarak çok fazla üzerine düşmesemde kendimce kalori kontrolünü sağlamaya çalışıyordum.1hafta önce ipleri sıkı tutup bu kiloları yaza kadar vermeye kesin karar verdim.Kalori sepetine bilgilerimi girdim ve günlük 1069 kalorilik bir sonuç çıktı karşıma.1 haftadır buna uygun olarak besleniyorum hatta an itibariyle bir haftada aldığım kalorilerin toplamı 7050.Hareketli olmaya dikkat ediyorum telefonuma adımsayar uygulaması bile yükledim kalorilerle iyice kafayı bozdum :) ancak tartıya çıktığımda bir değişim göremedim.bunun sebebi ne olabilir?1 hafta bir sonuç almak için erken bir süre mi?Malesef ders saatlerim gereği öğünlerimi çok aksatıyorum yemek yiyecek vaktim çoğu zaman olmuyor ve gece 10dan sonra akşam yemeğimi yiyebiliyorum genelde salata ve sebze yemekleri gibi hafif şeyler tercih ediyorum acaba o saatten sonra yememin kilo veremememde etkisi var mı?Yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim :)
merhaba kızlar, öncelikle herkese kolay gelsin, buradaki çoğu diyeti takip ediyorum diyebilirim. Bende her türlü diyeti denedim sonra kendimce bir diyet uydurdum. Açıkcası iştahımı kapatmak için her şeyi yaptım diyebilirim. Ekmeği kestim, günü haşlamayla geçiriyorum ama mesleğim gereği nöbet tuttuğumda o an çıkan yemekleri yiyorum ama tatillerimde oldukca az ve sık yiyorum mevye yada salata ağırlıklı besleniyorum, mesela bir kacamak yaptıysam ertesi güne kesinlikle daha az yiyorum aa kaçamak yaptım diye de diyeti bırakmıyorum ki eskiden hemen bırakır normal yemek yemeğe donerdim. Daha spora başlamadım 2 hafta sonra başlıcam nasipse. Bu şekilde porsiyon azaltarak az ve sık yiyerek kilo verilebileceğini düşünüyorum. Umarım bu konuda herkes başaralı olur bakalım..
Merhaba. Ben de kalori hesabı yaparak kilo vermeye çalışıyorum. Herkese selam :)
Bence aksam yemen en kotusu eğer yapabiliyorsan saat yedi gibi okuldayken yiyebiliyorsan ye ya da altıdan önce ye ben öyle yapıyorum saat altıya kadar yiyorum altıdan sonra yememeye çalışıyorum ara sıra kacamaklarim oluyor tabi de yeşil caya başladım onu iciyorum ve erken yatmaya çalışıyorum çünkü yediden sonra yemeyin diyorlar ve hele saat 9 dan sonra yediktiklerin asla sindirilmiyormus sabaha kadar midende kalıyormuş sabaha kadar da çürüyormuş bu yüzden en iyisi onceden yemek