Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
evet öyle oldu :) ama bir ay içinde girerim inşallah gömleklere .. pes etmemek için :nazar:

90 kiloyken bi bluz almıştım böyle..medium..nasıl olsa zayıflayacam dedim..e tabi kolay değil.2 yıl sürdü mediuma girmek:KK1:ama artık eski moda..hiç giymeden eskidi zavallı:KK52::KK52:

90 kiloyken bi bluz almıştım böyle..medium..nasıl olsa zayıflayacam dedim..e tabi kolay değil.2 yıl sürdü mediuma girmek:KK1:ama artık eski moda..hiç giymeden eskidi zavallı:KK52::KK52:

aa kötü olmu ş :KK8: ama ben bi beden küçük aldım inşallah benmde öyle olmaz :KK14:

amaaan zayıflayalım da :KK19: sana da maşşaallah çok imreniyorum :13:

aa kötü olmu ş :KK8: ama ben bi beden küçük aldım inşallah benmde öyle olmaz :KK14:

amaaan zayıflayalım da :KK19: sana da maşşaallah çok imreniyorum :13:

teşekkür ederim.zayıflarsın merak etme..bu site kimleri eritmedi ki:KK1:yeterki bu azmini bırakma ve menülerini yaz.kaçamak ta olabilir ama yaz.ben bunu yersem kızlara nasıl yazarım diye yiyemiyorsun zamanla:KK52:

eveeett sıra geldi muhteşem menüme:KK37:

diyetimin ilk günü şunları yedim efem:KK14:
sabah:
1 dilim üçgen peynir 65 kalori
1 dilim kepekli ekmek 70 kalori

saat 11:1 elma 60 KALORİ

öğle:
1 tabak tavuklu patates yemeği(susuz) 280 KALORİ
salata 40 İLA 80 ARASI KALORİSİ
1 kase keşkül 230 KALORİ

saat 2:
yarım paket limonlu diyet bisküvi 4 TANESİ 140 KALORİ BİSKÜVİNİN
saat 4:
paketin kalan yarısı 140 KALORİ

akşam:
1 kase mercimek çorbası 270 KALORİ
1 tabak makarna 2 KAŞIĞI 70 KALORİ.1 Porsiyonu 210
1 yeşil biber 10 kalori

saat 8:
1 portakal 50 kalori

yaklaşık kalori:1530

1500-1600 kalori arası başlayayım demiştim..ilk gün için hedef tuttu..ama saat 7 de yemeyi kesemedim..bi hafta ancak oturur bu düzen.aceleye gerek yok de mi?yarından itibaren kahvaltıyı çoğaltıp akşamı azaltmayı düşünüyorum.neyse slowly...slowly

Evet tam 1575 kalori almışsın.

3. günün menüsünü veriyim kızlar........

sabah:
1 gözleme
1 su bardağı yy süt
maydanoz
domates

ara:
1 portakal
1 milka gofret(oğlan yiyordu dayanamadım:18:)

ara:
1 dilim kepekli ekmek
kk labne
1 portakal

akşam:
istavrit
roka
1 dilim kepek ekmek

ara:
1 portakal
yaklaşık kalori:1370

kaloriyi tutturuyorum da karbonhidratı azaltamıyorum.neyse haftaiçi daha düzenli yiyorum.o zaman düzelir inşallah. haftasonu geç kalkınca öğün atlıyorum..olmuyor..

1250 kalori almışsın burda.

Ya birşey sorucam tavuk sotenin kalorisini bilen var mı ?

merhabalar ben de kalori sayıcam şok diyetler yapmadığım zamanlarda:-) 1400ü geçmemeye çalışıcam inşallah
sabah 1 bardak light süt 70 kalori

öğlen 1 pors. mercimek çorbası 270kl
1 tane küçük derisz but 128kl
1 pors marul salata 45kl

akşam 1 pors yayla çorbası 115 kl
1 pors yaprak sarma 300kl
4 parça kabak tatlısı 300kl

toplam=1228kl umarım doğru bir hesaplama olmuştur

Evet tam 1575 kalori almışsın.

1250 kalori almışsın burda.

Ya birşey sorucam tavuk sotenin kalorisini bilen var mı ?

teşekkür ederim canım yaa.. zahmet oldu sana da:KK1:bişey sorcam..ben listeyi versem sen otomatik hazırlayıversen diyorum...olur mu:KK53:

merhabalar ben de kalori sayıcam şok diyetler yapmadığım zamanlarda:-) 1400ü geçmemeye çalışıcam inşallah
sabah 1 bardak light süt 70 kalori

öğlen 1 pors. mercimek çorbası 270kl
1 tane küçük derisz but 128kl
1 pors marul salata 45kl

akşam 1 pors yayla çorbası 115 kl
1 pors yaprak sarma 300kl
4 parça kabak tatlısı 300kl

toplam=1228kl umarım doğru bir hesaplama olmuştur

yanlışsam düzelt canım beni..kilo biraz fazla geliyor gözüne..ve hızla zayıflama derdindesin:26:
hesaplama doğru mu yukarıdaki arkadaşa soralım.maşallah o, bu konuda gayet başarılı.......

eveett..gelelim dünkü menüme..

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
kk labne
1 su bardağıyy süt

ara:
1 portakal

öğle:
1 tabak susuz kuru fasülye
salata
sonrasında 3 bardak çay(6 şekerle)

ara:
1 elma,1 portakal

akşam:
1 tane Milka Beyaz Çikolatalı Gofret
1 paket eti çay keyfi (fındıklı)

akşam cozuttum:KK37:ortalama kalori:1750 :26:

neyse herşeyi yazayım.zamanla yemeyeyim,yazmaya utanıyorum derim inşallah:KK1:

buda benim dünkü menum

[1] Muz 0.3 ADET 30
[2] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[3] Tarhana Çorbası 0.7 KASE 203
[4] Metro 1 ADET (40gr) 187
[5] Tulumba Tatlısı 15 GRAM 45.9
[6] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[8] kuru incir 1 adet 51
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Maydanoz 10 gr 4
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6
[13] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1018.1 kal.

eveett..gelelim dünkü menüme..

sabah:
1 dilim kepekli ekmek
kk labne
1 su bardağıyy süt

ara:
1 portakal

öğle:
1 tabak susuz kuru fasülye
salata
sonrasında 3 bardak çay(6 şekerle)

ara:
1 elma,1 portakal

akşam:
1 tane Milka Beyaz Çikolatalı Gofret
1 paket eti çay keyfi (fındıklı)

akşam cozuttum:KK37:ortalama kalori:1750 :26:

neyse herşeyi yazayım.zamanla yemeyeyim,yazmaya utanıyorum derim inşallah:KK1:
blam seni görmek ne güzel ...:KK16:
bayadır kapsama alanı dışındaydın, bakıyordum arada bir :26: neyse geçti hoşgeldin .:KK19:
burdan uzak olunca kilomu aldın abla ,yoksa kalan birkaç kilocuk içinmi döndün ?

blam seni görmek ne güzel ...:KK16:
bayadır kapsama alanı dışındaydın, bakıyordum arada bir :26: neyse geçti hoşgeldin .:KK19:
burdan uzak olunca kilomu aldın abla ,yoksa kalan birkaç kilocuk içinmi döndün ?

ayrıldığımda aslında daha kilo veresim vardı canım ama artık uzun diyet dönemi yüzünden metabolizmama durmuştu.kilo veremiyordum.bi süre normal yeme moduna geçtim.bu da bana 6 kilo olarak kaldı.69um şimdi.bu arada metabolizmam hızlanmış oldu.şimdi hedef 55..artık nereye kadar inebilirsem..
sen nasılsın..çocukların iyi mi..büyümüşlerdir yaramazlar:KK16:

buda benim dünkü menum

[1] Muz 0.3 ADET 30
[2] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[3] Tarhana Çorbası 0.7 KASE 203
[4] Metro 1 ADET (40gr) 187
[5] Tulumba Tatlısı 15 GRAM 45.9
[6] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[7] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[8] kuru incir 1 adet 51
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Maydanoz 10 gr 4
[11] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[12] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6
[13] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[14] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1018.1 kal.

of ayşegül..napcaz bu tatlı merakını..sabah güzel başlamışsın.ama benim gibi akşamı süper kapatmışsın:KK56::KK1:

ayrıldığımda aslında daha kilo veresim vardı canım ama artık uzun diyet dönemi yüzünden metabolizmama durmuştu.kilo veremiyordum.bi süre normal yeme moduna geçtim.bu da bana 6 kilo olarak kaldı.69um şimdi.bu arada metabolizmam hızlanmış oldu.şimdi hedef 55..artık nereye kadar inebilirsem..
sen nasılsın..çocukların iyi mi..büyümüşlerdir yaramazlar:KK16:

arada diyetde nefes almak lazım ablam .

iyiyim şükür . çoçuklarda iyi şükür .kızlarımın bu yıl sınavları var .birinin ünv. birinin lise giriş sınavları var . oglanda iyi ne etsin iyce tosun oldu . dün karar almış kilo verecek :KK9: bu kez kararlı gördüm oglanı neden se, dün okulda bişi diyenmi oldu ki.:KK9: anne kaç kilo versem daha yakışıklı olurum diyo :KK53::KK53: 59 kilo :KK19: boyda 160. bi 5 kilo versen kurtarırsın dedim . ona diyet deyilde saglıklı beslenmesi gerekdigini söyledim.bakalım ne kadar yapacak:KK9:
senin tosun nasıl ablam ?

sende bu azin oldukdan sonra verirsin ablam kuşkum yok:KK34:

Son düzenleme:
bende dünki menümü yazayım :KK8:

sabah
peynir
ekmek
iki dilim sucuk

ara
kivi
portakal

öğle
2 porsiyon pırasa yemeği

ara
Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi 1 tane

akşam
2 porsiyon menemen
2 kepekli ekmek
yoğurt

toplam: 1463 kalori .. akşam biraz abarttım :KK6:

tatlıcılar sizin için bi tarif buldumm
:KK1:

yeşil elmayı rendeleyip tarçın ekleyin biraz sütle kavurun azıcık da yulaf :KK6:

arada diyetde nefes almak lazım ablam .

iyiyim şükür . çoçuklarda iyi şükür .kızlarımın bu yıl sınavları var .birinin ünv. birinin lise giriş sınavları var . oglanda iyi ne etsin iyce tosun oldu . dün karar almış kilo verecek :KK9: bu kez kararlı gördüm oglanı neden se, dün okulda bişi diyenmi oldu ki.:KK9: anne kaç kilo versem daha yakışıklı olurum diyo :KK53::KK53: 59 kilo :KK19: boyda 160. bi 5 kilo versen kurtarırsın dedim . ona diyet deyilde saglıklı beslenmesi gerekdigini söyledim.bakalım ne kadar yapacak:KK9:
senin tosun nasıl ablam ?

sende bu azin oldukdan sonra verirsin ablam kuşkum yok:KK34:

benim oğlumun da SBS sınavı var bu sene..habire çalışıyor.Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah..oğlanı kilo konusunda sıkma kız..onlar tam bu dönem tosun oluyorlar sonra gece yatıp sabah boyları uzamış olarak kalkıyorlar:KK1:kilo milo kalmıyo canım.sen selam söyle yakışıklıya..yakında kızlar sıraya girerler onunla konuşabilmek için:KK34:

tatlıcılar sizin için bi tarif buldumm
:KK1:

yeşil elmayı rendeleyip tarçın ekleyin biraz sütle kavurun azıcık da yulaf :KK6:

akşama yapıyorum.yarın sonucu paylaşırım.teşekkür ederim..yaa..senin adın ne canım.ben gülnihal

benim oğlumun da SBS sınavı var bu sene..habire çalışıyor.Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah..oğlanı kilo konusunda sıkma kız..onlar tam bu dönem tosun oluyorlar sonra gece yatıp sabah boyları uzamış olarak kalkıyorlar:KK1:kilo milo kalmıyo canım.sen selam söyle yakışıklıya..yakında kızlar sıraya girerler onunla konuşabilmek için:KK34:

akşama yapıyorum.yarın sonucu paylaşırım.teşekkür ederim..yaa..senin adın ne canım.ben gülnihal

benim ki de seher gülnihal abla :) deşifre oldum :KK55:

X