- 24 Mayıs 2012
- 223
- 2
inş valla orasını bende bilmiyorum ben ekmegi cok severim bu hale ancak getirebildim
bu akşam yemeğinde 1.5 porsiyon mantı yedim :105: :100:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş valla orasını bende bilmiyorum ben ekmegi cok severim bu hale ancak getirebildim
bu akşam yemeğinde 1.5 porsiyon mantı yedim :105: :100:
bugün hep tatlı yedim ya ama 2000i geçmedim
herkese mrb öncelikle
yaklaşık 1 yıldır diyet yapıp bırakıyorum. 63 kilo ile başladım hedefim 55 e inmekti dukan yapayım dedim bir haftada 3 kilo verdim ama kabız oldum adetim gecikince bıraktım sonra tekrar kısa sürede 63 oldum. aynı yememe rağmen 67 e kadar çıktım sonra karatay yapayım dedim 65 oldum yaklaşık 1,5 ayda normal gidiyordum harfiyen uyuyordum diyete ama yasaklar beni mutlu etmiyordu yumurta yemekten bıkmıştım. onuda bıraktım 70 kiloyum şuan yani bir senede 63 den 70 e çıktım saçma diyetler yüzünden. karar verdim kalori diyeti yapmak istiyorum nette araştırdım kafama göre tok tutacak yiyecekleri göz önüne alarak liste yapayım dedim. hedefim günde 1500 cal aşmamak. çünkü almam gereken cal günlük yaklaşık 2000 cal. haftada 3 yada 4 gün 1 saat yürüyerek bunu desteklemek olacak hedefim 60 olmak yaza kadar umarım olurum
ne güzel düşünmüşsün derincim.hoşgeldin.kalori sayımı hem kolay uygulanabilir hem de verdirdiği kiloları geri aldırmayan bi yöntem bence.bak ben 90 kilodan 62 ye indim bu yöntemle..sonra metabolizmamın hızlanması için ara verdim.şimdi yeniden başladım.nasipse ben de 55i hedefliyorum.beraberce veririz inşallah..
eveet haftasonu çok kötü oluyo ya :83:3. günün menüsünü veriyim kızlar........
sabah:
1 gözleme
1 su bardağı yy süt
maydanoz
domates
ara:
1 portakal
1 milka gofret(oğlan yiyordu dayanamadım:18:)
ara:
1 dilim kepekli ekmek
kk labne
1 portakal
akşam:
istavrit
roka
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 portakal
yaklaşık kalori:1370
kaloriyi tutturuyorum da karbonhidratı azaltamıyorum.neyse haftaiçi daha düzenli yiyorum.o zaman düzelir inşallah. haftasonu geç kalkınca öğün atlıyorum..olmuyor..
çok güzel kilo vermişsin ya inşallah bende weririm topikte az kişi war sanırım olsun birbirimize destek çıkalım bari
dünün kalorisini gireyim bende..
sabah
7 zeytin
1 dilim ekmek
salça
yarım yumurta beyazı
ara
kivi 2 tane
öğle
3 kaşık pilav
1 tabak bürüksel lahanası
yoğurt
akşam
1.5 porsiyon soslu mantı
toplam: 1536 kalori.. bende haftasonuna veriyorum zira bugün daha kötü bir menüm var :89:
10 şubat 2013 menüm. ah su pazar yokmu tüm yemek düzenim kayıyor...
[1] Tulumba Tatlısı 10 GRAM 30.6
[2] Dürüm Tavuk Döner (100gr tavuk) 1 ADET 335
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Patates Salatası 0.5 KASE 218
[5] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6
[6] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[7] siyah zeytin 4 adet (3gr) 32
Toplam : 771.4 kal.
off bugün aştım yine
[1] nestle sıcak çikolata 1 adet 79
[2] Elmalı Tart 65 GRAM 179.4
[3] Elmalı Tart 65 GRAM 179.4
[4] Tutku 10 ADET 503
[5] Ekmek 2 DİLİM 130
[6] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[7] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[8] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
Toplam : 1682.8 kal.
Merhabamerhaba yaklaşık bir aydır ben de malum siteden kalorilerimi yazıyorum. vermek istediğim kiloya göre 1500 kalorilik bir beslenmem var. bazen 1500 ü aşsa da genelde 1300 civarı alıyorum. yarım saat ila bir saat bantta yürümeye çalışıyorum. sadece 2 kilo vermeme rağmen arkadaslarım 5 kilo vermiş gibi duruyorsun diyor
sanırım bunu harekete gecmem sağladı.
Kalori saymadaki en guzel sey abur cubur olayını epey azalttım çok sükür.. bir de bilinçlenmeye başladım. beyaz ekmek ve diğr ekmek çeşitlerinin kalorilerine ve lif miktarlarına göre bile beslenme listemi guncelledim. pilav makarna birer tabak degil tadımlık 1 kaşık koyuyorum tabağıma. bir de sınıra yaklaşırsam o gunku sporumu artırıyorum. mesela tatlı yersem en azından 20-30 dk fazla yuruyorum...
ben şimdilik memnunum bu yontemden hem doyuyorum hem inceliyorum hem de şeker-tuz-yağ dolu aburcuburlardan uzaklaşmaya başladım..(hala kopmadım ama)
bu arada hedefim 30 mayısta gebelik oncesi kiloma yani 62 ye gelmek. sonra da yavaş yavaş 58 filan olsam bana yeter..sadece artık 38 bedene donmek istiyorum..
Merhaba
Kendimden alıntı yapıyorum ama kilo bildirimi yapayım dedim..bu hafta 1 kilo daha gitmiş kalori sayma yöntemi ile..
Bu arada bu hafta daha az çeşit yiyeceğim bir gun içerisinde. Tamam kalori olarak aşmıyorum ama midem sanki çöplük gibi. bi avuç ondan 2 tane sundan bir bardak bilmem ne..Sizin menulerinize bakıyorum her ogun maks. 3 çesit var ..
Bu yüzden yemek listemi yazmıyorum..
Bu haftalık hedefim gün içinde az, hafta boyunca çeşitli yemek.
Bir de bir sorum olacak?
Ayran detoksu yapan var mı? varsa memnun kalan? verdiğim kilo 5 olunca bunu yapmak istiyorum metabolizma hızlandırmak için. yani en erken martta olur:)
Selamlar, az kalorili bol sporlu haftalar..
aslında kahvaltı iyiymiş..
evet canım kahvaltı güzeldi ama sonra dışarı cıkınca mecbur böle oldu kalori düşük ama yanlış beslenme oldu
evet güzel düşünmüşsün..sayı önemli değil canım.kararlı kaç kişiyiz bu önemli..ve burda herkes pek azimli görünüyor.tabi ki destek olup çıtır yapalım birbirimizi...
neyse sana bu ay mantı yememe cezası veriyorumbu mantı sana 1 ay yeterkendime de portakal yemem cezsaı mı versem acep:26:
evet canım kahvaltı güzeldi ama sonra dışarı cıkınca mecbur böle oldu kalori düşük ama yanlış beslenme oldu
ben de bu cumartesi kendime 2 tane gömlek aldım :) amaa 2side 1 er beden küçük yani zayıflamak zorundayım:13:
inşallah yemeyeceğim ya olmayonca canım istemiyo ama görünce dayanamıyorum.. portakaldan ne olur ki
napalım artık haftasonu dedik haftaiçi düzeltiriz inşallah