çok iyi başlamışsınben dün yine biraz abarttım ama söylemiyim şimdi bu sabah da geç kalktım kahvaltı yapamadım mısır ve pirinç patlağı yiyorum inşallah bugün düzene oturtmayı planlıyorum şimdi dışarı çıkacağım gelince sodalı zayıflama çayıma başlayacağım
arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza alırmısınız? ben büğün başladım :)
hoşgeldiin
bende dün 1300 kalori ile kapattım arkadaşlar sabah da kilo veremedim diye üzüldümsizlerin nasıl geçti ??
arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza alırmısınız? ben büğün başladım :)
hoşgeldiin
bende dün 1300 kalori ile kapattım arkadaşlar sabah da kilo veremedim diye üzüldümsizlerin nasıl geçti ??
8 den sonra yememek pek bişey farketmiyor aslında gün içinde alınan kalori önemli gece daha çok acıkabiliyor insan bence ufak bir kalori payı bırakıp gece hafif şeyler yemek en mantıklısı
kızlar bugün 6.günüm karbonhidratı az alığım için daha hızlı oldu ve 3 kilo verdim süper gidiyo 1200ü geçmiyorum :)
eveet gerçekten ilk günler zor geçiyor... gündüz vakti iyi de 5 ten sonra biraz fenaneyse inşallah alışcaz artık inşallah ben de 8 den sonra menümü yazmayı planlıyorum.. malum o saatten sonra yemicez ya ...
bu arada menün iyi dengeli olmuş ama ben makarna yiyince çoooooooooooooooook büyük vicdan azabı içine giriyorum
bencede güzel çok güzel vee sağlıklı zayıflıcaz ınşallah ama zamanla karbondidrat ve proteinleri de dengelememiz gerekiyor.. yapıcaz :103:buda benim dünki menum :) ilk gün için güzel dimi arkadaşlar ...
[1] Tutku 1 ADET 50.3
[2] Domates 1 ADET 14
[3] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[5] Kırmızı Lahana (Kara Lahana) 20 GRAM 4.4
[6] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[7] Ekmek (beyaz) 30 GRAM 76.2
[8] Sulu Köfte 1 PORSİYON 256
[9] kuru incir 2 adet 102
[10] Portakal 1 ADET 50
[11] yumurta 1 adet 80
[12] Ekmek (beyaz) 20 GRAM 50.8
[13] Maydanoz 10 gr 4
[14] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[15] Köy Peyniri 20 GRAM 19.6
Toplam : 1148.9 kal
ve 2. günün menüsü.......
sabah:
1 su bardağı yy süt
yarım dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
saat 11:
1 elma
öğle:
1 tabak konserve türlü
1 kase cacık
accık ucundan fırın makarna
saat 2:
1 portakal
saat 4:
1 dilim kepek ekmeğine biraz labne sürdüm yedim
akşam:
1 tabak etli patates yemeği
3-4 kaşık yoğurt
saat 7:
1 portakal
yaklaşık kalori:1450
fena sayılmaz..ama yarın daha iyi olcek işşallah
hayırlı geceler kızlar.....
bencede güzel çok güzel vee sağlıklı zayıflıcaz ınşallah ama zamanla karbondidrat ve proteinleri de dengelememiz gerekiyor.. yapıcaz :103: