- 24 Mayıs 2012
- 223
- 2
diyete baslayali 1 ay oldu tartim bozuk kayin validemin tartisini getirmistim onda 61 ciktigimda kendi tartimda 59 cikiyordum 2 kilo eksik tartiyor su an o bozuk tartimda 55.5 gozukuyorum ama pek inanmiyorum kayin validemin tartisinda tartilinca kesin olarak inaicam insallah vermisimdir 58-57 felan olsam yeter bu haftaya tartilacam insllah ama inceldim diyete baslyali
gobek 4-5 cm
bel 4 cm
kalca 2 cm
bacak 4 cm inceldim
ust kisminda circir olan elbisem vardi ikah elbisem onun isine giriyordum ama kapatamiyordum circiri godusumden kapanmiyordu ama dun denedim zorlamadan cuuuk diye kpandi :)
ne kadar güzel ya tebrik ederim :) ben bile okurken gülümsedim :)
gri yüzlü olan benimmmve 76.2 gr (
Selam kızlar kolay gelsin hepimize. Ben sabah 1 dilim beyaz ekmek, 2 domates, 1 bardak şekersiz çay yedim içtim. arada 3 kiraz. 105 dakika koşu yaptım, sanırım 1030 kaloriye fln. denk geliyo. akşama da domates çorbası, yoğurt fln. yicem
Kızlar bana yaz aylarında yapılabilecek değişik salata tarifleri lazım. Böyle sevdiğiniz lezzetler varsa öneride bulunabilir misiniz?
Çok fazla salata çeşidi bilmem :)
canım teşekkür ederimmm.... ben de şu aralar hiçbir şey yiyemiyorummmm. ama patlıcan salatası tarfini vwerebilirim ya da semiz salatası ya da misal ben kafama göre bulgurlu salata yapıyorum ve çok da keyifli:
bir kahve fincanı bulguru haşlıyorum (( ya da sen kalorisini kaç istiyorsan))
sonra 4 adet marul yaprağı+domates+salatalık+roka+nar ekşisi+ soğan(istersen)) bunları doğradıktan sonra haşladığım bulgurla karıştırıp tuzsuz bir şekilde yiyorum ferahlatıcı bir salata ve ağır değil
Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.
Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.
Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.
Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.
Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.
uruzummm sabah sabah makarnada nerden çıktı kuzum:?
öglen ve akşam güzel menü, ama salata ve yogurt yeseydin keşke yanına
Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.
Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.
Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.
Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.
Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.
protein ağırlıklı beslenince daha mı hızlı kilo veriliyo? bnde tavuklara ağırlık vereyim