Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
kizlar ablalarim....hepinize huzur dolu bi ramazan diliyorum

ben bugün niyetlendim bakalim bugün deneme günüm insallah tutabilirim.....bende migren var bu yüzden bisey yemedigimde yada yeteri kadar su icmedigimde kusana kadar migren agrim tutar hatta en kötü derecede olur bu migren agrisi bu yüzden bakicam bugün.

sahurda müsli yedim yogurt ile birazda meyve koydum icine

kilom hala 62 ciktim inemiyrm artik

neyse bakicaz artik öptüm hepinizi

canım Allah kabul etsin

Benide aranıza alın .Yetişkin bir bayanın günde kaç kalori alması lazımmış nerden başlayacağımı bilmiyorum kızlar yardım edin

Arkadaşlar yeni konu nasıl açılacak yeniyim daha ve bulamıyorummm...

Benide aranıza alın .Yetişkin bir bayanın günde kaç kalori alması lazımmış nerden başlayacağımı bilmiyorum kızlar yardım edin

canim seni anliyorum ama senin cok kilon yokmus neyse:) kalori sayimi diyeti hayatimin diyeti olduuu:) 19 haziranda baslamistim 61.4 kg ile su an 56.5 felanim mutis kilo veriyorum internete soyle yaz bazal metebolizma hesabi yaz cikar benim bazal metebolizmam(yani hic extra aktivite yapmadan vucudumun yaktigi enerji oluyor) benimki 1400 ben bu bir ay icerisinde 1200-1000 kalori civari aldim sadece 1 gun kacamagim oldu ondada 14000 kalori almistim ertesi gun dikkat ettim sonuic olarak zaman kaybetme baslaa....

mideemm cok fea kizlar oructan geliba cokta susadim bugun insallah bu ay kilo almadan atlatabilirim allh hepimizin orucunu kabul etsin hayirli ramazanlar

merhaba cvnm hoşgeldin senin verilecek fazla kilon yok cnm hatta bence hiç yok ne güzel...
1200 kalori ideal olur bence snein için

Süper vermişsin canım demek bu diyet baya etkili.
Bazal metebolizmam 1330 çıktı canım .Kızlar 1200 kaloriyi geçme demişler .1330 dan 1200 çıkartığında ,o benim giden kilom mu oluyor :44: hiç anlamadım canım ya .
google a yazarsan çıkar karşına ama genellikle 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruz :)

merhaba cvnm hoşgeldin senin verilecek fazla kilon yok cnm hatta bence hiç yok ne güzel...
1200 kalori ideal olur bence snein için

Hoşbulduk tatlışlar Demek günlük limitimiz 1200 kalori .Yarından itibaren başlıyorum o zaman .

bak canim oncelikle mesela benim bazal metebolizmam 1400 diyelim kilo vermek istiyorsam 1200 kalori almam gerekiyor -200 kalori dusmelisisnki kilo veresin kilo almamak icinde 1400 kalori yemem gerekiyor sen 1100-1200 alsan gunluk yeter bu arada yasini kilonu boyunu yazarsan 1200 kalorilik bir diyetle 1 ayda kac kilo verecegini hesaplayabilirim?

Şimdi olayı anladım tatlım .

Valla çok sevinirim hesaplarsan
Yaşım :27
Kilom:55
Boyum :1.65

Şu sıralar saçlarım çok dökülüyor o yüzden pekmez ,badem ,ceviz fln yiyorum .Umarım 1200 geçmem kızlar.

Son düzenleme:

inanmıyorum sana yaaa 165 boya 55 kilo süperr daha ne istiyinnnnnnnnnnn

inanmıyorum sana yaaa 165 boya 55 kilo süperr daha ne istiyinnnnnnnnnnn

Jillandan tanışıyoruz biz dimi :) ya canım bölgesel fazlalıklarım var .Belim ve iç bacaklarım gibi ...
Yok kafaya koydum 50 olcam .İş yerinde full masabaşındayım ,işe girdiğimden beri feci kilo aldım artık dur deme vaktim geldi .

İlk 6 kilo su gibi gitti ama şu sıralar takıldım, 85.6 ile 86.2 aralığında gidip geliyor tartı her gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…