- 24 Mayıs 2012
- 223
- 2
Evet canım, kilon durakladığı zaman protein ağırlıklı beslenmenin faydası oluyor :)
Bu arada nick değiştirmişsin, ben de diyorum kim bu infinitesilence
Yarın akşam misafir gelecek; kek, kurabiye, poğaça, çerez vs dolacak şimdi ev :111:
Akşama kadar az yicem ki akşam misafirler gelince de her şeyden azcık da olsun yiyebileyim :)
Sizce ikramlık neler yapabilirim? Fikir verebilir misiniz kızlar? :125:
sütlü irmik tatlısı+ bir top dondurma
fırında kabak mücveri+kepekli poğaça
hepsi de hafif tavsiye ederim
uruzcum nasılsın??özledim seni
günaydınnn
uruzcum kolay gelsin bgünü az kazayla atlat inşş.
tavuk gögsüde yapabilirisin tatlı olrak,mercimek köfte,poça olur modamisin dedigi gibi
birde un kurubiyesi olabilir
off ben kurabbiye hastasıyım yaaabugün çocuklara yapıcam hatta istiyorlar ne zmandır.
ideal kiloma geldigimde kahvemle yedigim kurabiyerleri düşünüorum şimdidenn:26::26::26::26::26::26::26:
bende proteinden sıkıldım ama cumaya kadar devam 3 gün kaldı
kizlar günaydin
ne güzel cumartesiden beri gidiyorum 61,6 ile ama hergün ayni geliyordum tartildim cünkü bugünde 62 geldim tekrar.
ben sanirim biraz protein yemem gerek
kek yapmistim evde ilk iki gün yedim baktim 61,6 duruyor dünde 1 dilimden fazla yedim nasilsa kilo almadim diyerekten bugün hemen 62ye cikmisim.
önerileriniz varmi? ya ben isyerinde ne yiyecegimi sasiriyorum cünkü burda kantin kötü alman yemekler cogu
iyi akşamalr.....
gülnihl abla hoşgeldin kilo durumun nedir senin.
uruz
yinee az kazayla atlatmışsın cnm
ilknuyyy
tebrik ederim nasıl bir duygu acaba 5 li kilolard aolmak benimd ehayalim ama olmuyor bir türlü
benimde bugün çok sıkıcı geçti diyet yüzünden 1tane minik tırtıl kurabiye yeidm vucudum artık şeker sinyalleri veriyor..
2 günüm kaldı bakalım sonuç ne olcak ve en önemlisi bu verdikleirmi almamak için ne yapmam laızm?
size nacizane bir tavsiyem varr karatay diyetinden tek iyi birsey ogredim paket kakolar oluyorya pastalik felan 1 tatli kasigi kakaoyu aliyorsunuz 1 bardak soguk sutle karistirip icerseniz tatli ihdiyaciiz gidiyor be ve annem deiyorz hem istah paiyor ozel gunlerimde ben tatli yemeden duramazdim bu ozel guumde kakolu sut ictim her istediginde hemen kesiyor tadida super:)kucuk bi tavsiye tebriginiz icin saolun 5 li rakamlari gormek mukemeeeeeeeeeeeeelllllllll bir hisss insallah sizde tum isteyelerde gorursunuz beraberve gorucez insallahhh
suyun tasi eritmesi suyun akma gucunden degil,surekliligindendir!!! insallah bu diyet denemede bende surdurucem israrla ve 50kilo olucam ozman diyet basari oykumu yazarim :)
merha ba kizlar sukur bi elektronik tarti bulup tartildim ve sonuuuuuuuucc beni soooooooook etti sok oldum esimde sok oldu tartidaki rakami goruncee vaaaaaaaayyy dedi :) sonuc ben 58 olsam yeter derken 56.8 cikti tabi sok oldum media markt ta tartildim inanmayip baska tartiya ciktim souc ayniydi :) supeeeeeeeerrr bir his zaten tum kiyafetlerim bollasmisti fark etmistim aslinda allahim insallah birdaha 63 kilo olmam bu ayin 19 unda kalori sayimi diyetimin 1. ayi dolacak ve ben bu ay icerisinde kalori sayimi diyetine 61.4 ile basladim 4.600gr vermisim aslinda tam olarak diyete 1.5 ay once basladim 63-64 kiloydum 3 gunde 61.4 kilo oldum o kilomu 2 hafta koruduktan sonra kalori sayimina gectim o 3 kilo sudur odem vs...neyse sonuc olarak 61.4 ile baslamistim yani:) en son 56 yi gecen ekim ayinda gormustum karatay diyeti yapmistim 58 den 56 ya dusmustum 2 hafta icinde 1 ay bole 56 kilo kaldim meyve felan yasakti karatayda sIKIci bir diyetti kuralciydi sonuc olarak ocakta felan diyeti bosverdim biraktim karatayi..1 ayda fazlasiyla aldim kilolari 62 oluverdimmm bence bu tarz tek besin uzerinden giden diyetler cok sakincali birakinca cok daha fazla kilo aliyorsun maffetti duzenimi karatay annemdede ayni sey oldu...
Neyse 19 haziranda basladigim diyetimde kedime su sozu vermistim tuttum kendimle gurur duyuyorum dedimki temmuzun 21 inde esimin dogum gunu o gune kadar 57 kilo olucam hemde diyetimi bozmuyacam esimin dogum gunu pastasiyla bozucam dedimm bu cumartesi dogum gunu pasta yiyicem ama ertesi gun tekrar kalori sayimina devammm :) burdan esenruzgar arkadasimizada tesekkur edeiyorum o nun sayesinde kalori sayimina basladim
şimdiden afiyet olsun,ve eşinin yeni yaşı kutlu ve hep seninle olsun:) 22de de benim doğumgünüm var:) ama ben bol kaçamaklı yapıyorumneyse sevincine ortak oldum.tebrikler
fırında sebze kaç kalori civarı olur acaba ? bir kaşık yağ ile patlıcan kabak ve biber