- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 52
hoşgeldin abla nasılsın...
benim çok cnm sıkkın ya göbegim ve mideme baktıkça migdem bulanıyor
bence kendine biraz zaman tanı..diyetten bıktın.bu bir.bazı sıkıntılar atlattın.bu iki.tekrar başa dönmezsin merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin abla nasılsın...
benim çok cnm sıkkın ya göbegim ve mideme baktıkça migdem bulanıyor
bence kendine biraz zaman tanı..diyetten bıktın.bu bir.bazı sıkıntılar atlattın.bu iki.tekrar başa dönmezsin merak etme.
ramazan için menü soranlara şöyle bi paylaşım yapayım..bu listeyi geçen sene diyete yeni başladığımda hazırlayıp uruza sormuşum..
uruz ramazan için şöyle bi menü hazırladım kendime.baksana olmuş mu
İFTAR:1 kase ezogelin çorbası
4 tane yağsız kıymadan köfte
30 dakika araveririm(akşam namazını falan kılarım)
sonra
yağsız,domatesle pişirilmiş herhangi bir sebze yemeği
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yarım yağlı yoğurt
saat 11 gibi 2 porsiyon meyve yada dondurma
SAHUR:1 hazır yufkaya 50 gr lor peyniri,1 haşlanmış patatesle hazırlanmış harcı serpip tavada yağsız kızartırım.yarısını yerim.yanında domates salatalık falan olur.çay içerim.
bu menünün kalorisi 1050 civarı..
sonra geçen seneye ait başka bi yazım şöyle...
kızlar benim derdim,işim ramazanda ne yapcam? oldu.hepimiz gibi ben de çok zor kilo verebiliyorum.mübareği almak çok kolay olmuştu halbuki:))az önce internette dolaşırken bi site buldum.beslenme ve diyet.org yazınca google da çıkıyor.diyetisyen aysen arıcan'ı tıklayın.sayfanın sol altına doğru 30 günlük ramazan menüleri bölümü var.ayrıca sitede diyet yemek tarifleri var.ben güllacı çok severim.diyet güllaç tarifi de var.hem de sadece 100 kalori ....
geçen sene ramazanda bu tarifle güllaç yemiştim..sonra sütlaç ta yemiştim..bi deeee...zerde yemiştim..1 ayda 1 kilo verebilmiştimama hersene kilo alan ben, buna çok sevinmiştim
Merhaba kızlar :)
Dün bütün gün dağ, tepe, bayır tırmandım bacaklarım hala ağrıyor. Bu saatte ancak kendime gelebildim
Dün benim için bayağı bir spor oldu, sadece yeme-içme kısmına fazla dikkat edemedim :) Yine de çok kaçırdı sayılmaz, sadece karbonhidrat yüklemesi fazla oldu çünkü başka seçeneğim yoktu
Uzun zamandır tartı 86.2 göstermekte ısrar ediyordu, bu sabah 85.7' yi gördüm :124:
çok sevindim uruz abla yaa:) bugün tartılardan iyi haberler var sanırım :)
uruzucum mrb cnm güzel bir gün geçirmişin anlaşılan:)
sana bişiy sormak istiyorum soguk su içmek göbek yaparmıs sence?
bir kaç gündür karnım çok şişiyor anlamıyorum neden oldugunu?
s1lt şişemi dolaba koyup ordan içiyorum soguk soguk etkilermi acaba?
Aaaa... Başka kimden güzel haber var, merak ettim :)
Canım soğuk su bazı insanlarda hazımsızlığa ve gaz yapması nedeniyle şişkinliğe neden olabiliyormuş.
Ben de buzdolabına su koyuyorum, oda sıcaklığındaki suyla yarı yarıya karıştırıyorum :) Direkt buzdolabından içersem dişlerim donuyor valla Sen nasıl içiyorsun öyle :)
valla biraz içiyorum sonra şişieyi dışarda bırakıyorum ılıyo filn yani ama anlam veremedigim derece büyüyor karnım
içmiycem artık cumaya kadarda proteine devam edicem.
tartı içinde gözün aydın cnm çok güzel haber
Aaaa... Başka kimden güzel haber var, merak ettim :)
merhaba arkideşler....ramazana son 1 hafta kaldı..ne verirsem bu hafta verdim..değilse 1 ay sabit kalır benim kilolar..sizler de durumlar nasıl..uruzcum ayağın nasıl oldu canım..banucum hoşgeldin gülüm..
tabi ki hemşerim..sık sık görüşelim.
2 ay 74 kiloda kaldığımı biliyorum ben.kaçamak yok bişey yok..öyle oluyor bazen..o dönemde 10 gün kadar dukan yapmıştım..sadece atak dönemini..zor olmuştu ama 71 e inmiştim ..bırakınca kalori sayımına geri dönünce 1 kilosunu geri almıştım..dene istersen..belki değişiklik iyi gelir..hem ramazanda dukan daha kolay..
merhaba arkideşler....ramazana son 1 hafta kaldı..ne verirsem bu hafta verdim..değilse 1 ay sabit kalır benim kilolar..sizler de durumlar nasıl..uruzcum ayağın nasıl oldu canım..banucum hoşgeldin gülüm..
off ya valla dünyaya erkek olarak gelme fikri banada uyar
ayak tabanlarım sızlıyor artık ya aglıycma nerdeyse kış bundan daha iyi oturuyorsun evd eyazınn eziyetli geçiyor
bir günd eyaptıgım işleri saysam şaşarsınız ya bu kiloda nasıl kalıyorum bilmiyorum
çokta agrasifim şu sıralar çocuklara tahammülüm yok14:
off ya valla dünyaya erkek olarak gelme fikri banada uyar
ayak tabanlarım sızlıyor artık ya aglıycma nerdeyse kış bundan daha iyi oturuyorsun evd eyazınn eziyetli geçiyor
bir günd eyaptıgım işleri saysam şaşarsınız ya bu kiloda nasıl kalıyorum bilmiyorum
çokta agrasifim şu sıralar çocuklara tahammülüm yok14:
Allah kolaylık versin canım, işin hiç de kolay değil
Erkek olma fikri bana da uyar, hem sadece ev işleri için değil kilo verme konusunda da...
Erkekler bizden çok daha kolay kilo verebiliyorlar
gercekten biz kadinlar güclüyüz her konuda her isi yapiyoruz bide hem hizliyiz hem pratik erkekler calisip geliyorlar of yoruldum of su of bu biz napalim her isi ayni anda yapiyoruz hem ise gidiyrz bide geliyrz evle ugrasiyrz onlar yapsa sanirim bayilirlar birgün dayanamzlar... yani saysak neler yaptigimizi inanmazlar zaten cünkü onlar tek bisey yapinca dert yaniyorlar
kiloda öyle bak kadinlar kek börek cörek yapsin yiyemesin bile zevkle ama erkekler ne yerlerse yesinler kilo almiyorlar ya
bu iste bi tuhaflik var :)
canim kilo vermeyi birak dogru düzgün kilo almiyorlar bile. ne güzel ya bugün lahmacun bana bakti ben lahmacuna baktim, esim 3 tane götürdü ben ucundan aldim.
onlara kimse kilo almissin deyipte acimasizca yorum yapmiyor. en fazla göbegin cikmis falan derler