- 26 Ekim 2009
- 3.477
- 7
Göze ne kadar az geliyor ama değil mi :)
Sadece bisküviler bile 350 kalori yapıyor, üzeri çikolatalı fıstıklı bisküvilerden. Pek detaya inmedim ama maalesef hepsi 1400'ü buluyor
Zaten illaki kalori hesabı yapmamak lazım. Otur o zaman çikolatalarla doldur kaloriyi akşamı yap sonra da zayıflamayı bekle. Olmaz tabi.
Bence oturup koca 1 tabak brokoli, karnabahar ye tıka basa doyarsın ara öğün bile yapmazsın. Ve de kalorisi az. Ben o şekilde zayıfladım. Şimdi akşam dayanamayıp dondurma yemeye başladım ve göbek çıkmaya başladı
esenruzgar, benimde dedigin ortalama 1200. arada sirada yukselip alcalmalar sorun degilde. her gun 600-700 lerde kalanlar 900 ustune asla cikmayanlara dedim.
misal benim bugunku menu fena sabah tartiyi merak ediyorum.
sabah peynirli borek
ogle ispanak
aksam kisir
yatmadan 1 bardak sut
bunlari yiyince bugun acikmadigim için hiç ara ogun almadim. ha bide 1 sise soda 1de kahvem var.
ama cezami ertelemedim lesli teyzemle bi oglen bide gece :)) yuruyus yaptim.
Evet hergün 600-700 yenilirse zaten ne spor yapılır ne hareket. Ben şahsen öyle oluyordum son haftalarda az kalori alıyordum ve halim kalmıyordu egzersize felan.
Şimdi de hesaplamıyorum artık kalorimi ama işte dikkat etmeye çalışıyorum gün içinde.
Ama akşamları fire veriyorum
Dün 2 tane magnum dondurmayı yedim kendime inanamadım. Bir daha eve aldırmıycam o büyük dondurmalardan. Ve de artık öyle abartı atıştırmıycam akşamları. Sonuçta emeklerim boşuna gitmesin değil mi, kolay kilo verilmiyor!
Bir de şimdi heryerim gitti, göbeğime takmış durumdayım. Onun için egzersiz yapmayı düşünüyorum ama gözümde büyüyor nedense...
Sanki hergün geç saatlerde eve gelip 1 saat spor yapan ben değilmişim gibi...
Bir de herkes şimdi inanamıyor, sürekli övgü alıyorum işyerinde olsun, tatilde akrabalarım vs. O da insana biraz gevşeklik veriyor.
Ama yemeklerden fazla yiyemiyorum midem küçülmüş. Benim sorunum abur cuburla...
Son düzenleme: