Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar,
Kimseler yok buralarda, en erkenci ben miyim yoksa :)
Ben dün günü 1250 kalori ile kapadım. Sabah da tartıda 98.0'ı gördüm. Bir günde 400 gr bu seferde. Ama bundan sonra böyle hızlı olmaz sanırım, birkaç güne regl olucam çünkü. Şimdi gidip birşeyler yiyeyim.
bugün çok gereksiz kaloriler aldım ama yine 1200 dür en fazla geçmemiştir
bugün çok gereksiz kaloriler aldım ama yine 1200 dür en fazla geçmemiştir
yok izmirde can varmı bilmiyorum baydönere gittim
canim lesliye basla iyi yoruyo iyi goturuyo kilolari :))
kizlar, lesli yi indirenler hangi programla açip izliyorlar???
ben 59.5 takildim yaaa dun 900 kalori aldim bide cok hareketli gecmesine ragmen inmedi kilom.sabahtan evi temizle yemek yap oglen oldu, oglende oglumu yedirdim yatirdim sonra hemen sporumu yaptim. oglum uyandiktan sonra krese goturdum gidis gelis 30 dk yurudum.ordan gelince yemek yemeye zamanim olmadi bi yogurt yedim oglani yedirdim camiye gittim.eve geldigimda actim ama bisey yemedim su içtim sadece.sabah heyecanla kalktim kesin kilo vermisimdir diye ama nerdeeee sanirim bundan sonrasi biraz zorlayacak gibi.
ben 59.5 takildim yaaa dun 900 kalori aldim bide cok hareketli gecmesine ragmen inmedi kilom.sabahtan evi temizle yemek yap oglen oldu, oglende oglumu yedirdim yatirdim sonra hemen sporumu yaptim. oglum uyandiktan sonra krese goturdum gidis gelis 30 dk yurudum.ordan gelince yemek yemeye zamanim olmadi bi yogurt yedim oglani yedirdim camiye gittim.eve geldigimda actim ama bisey yemedim su içtim sadece.sabah heyecanla kalktim kesin kilo vermisimdir diye ama nerdeeee sanirim bundan sonrasi biraz zorlayacak gibi.
Kizcelerrr artik hergun tartilmiyorum, yarin tarti gunum icin cok heyecanliyimmmm
Hedef: 110 kusurlere byebye, adios, gulegule, à jamais demek
Tatlim, Leslie'yi gecen sene yaptim, bi sure sonra bayagi sIkIldim ayni hareketlerden
Dosyalar zip ve rar diye mi kayitli?
Bu arada tatlim nerden indirdigini ogrenebilirmiyim, ben hic hatirlamiyorum, kk'dan bi arkadas istemisti, linki verebilirmisin?
Not: 56kusur icin -->
Kilo verme asamasi boyle duraklamalarda geciyor maalesef, vucudun direniyor, spor ve "diyete" devam
Kizcelerrr artik hergun tartilmiyorum, yarin tarti gunum icin cok heyecanliyimmmm
Hedef: 110 kusurlere byebye, adios, gulegule, à jamais demek
Çabuk çabuk 90lara :))
Canım ya Google badenegitimi lesli deyince geliyo o sayfa bide kk da linki vardı galiba. Dosyalar rar indirdim ama açamadım. Daha oncede indirmeyi basaramamistim:))
Ben de çok heyecanlandım senin adına istediğinden de fazla vermişsindir inşallah :)
saglik sorunu veya hamilelik gibi ozel nedenler olmadigi muddetce sporu birakmayi dusunmuyorum zaten.onceden adet donemine yakin oldugumda dururdu kilo vermem simdi adetim yeni bitti onun sisligi gider dedim ama gitmedi demekki sislik yokmus.neyse belki yarin eksilir biraz.haftaya kadar 58 gormek istiyodum bakalim.ama isin en guzeli bugun bikac arkadasla karsilastim ve bana ne kadar zayiflamissin dediler :) kimiside yeter artik yuzun cirkin olur fazla verme diyolar, bende hedefime ulasmadan birakmiycam dedim
Cok tsk ederimmmmmmmmmmmmmm
Ayyyy insanlar seni gorduklerinde, ne kadar cok zayifladigini soyleyince ne kadarda tatli geliyor insana be
Helal canimmmm Hirsina gercekten bayildim, ver kiz ordan bi gazozda ayilayim azcik, hava cok sicak burda