- 2 Mayıs 2012
- 527
- 316
bende bu bilgiye ulaştım araştırıncaa
ne güzel yaa tebriklerrr darısı benim başıma 9,8,7,6 diye gittim 5 te tıkandım
yaa ne güzel kilo vermişin sen canım imrendim..kalori sayarakmı verdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu bilgiye ulaştım araştırıncaa
ne güzel yaa tebriklerrr darısı benim başıma 9,8,7,6 diye gittim 5 te tıkandım
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. ben tuvalete cikamiyorum kizlar napicam??? belkide bu yüzden tarti fazla gösterdi. cumartesi günü barbunyayi piyaz yaptim yedik bi güzel gaz yapti ama cikamadm tuvalete
of bu topikte tek sorunlu kisi benim heralde :)
kilo veren herkesi tebrik ediyorum. ben tuvalete cikamiyorum kizlar napicam??? belkide bu yüzden tarti fazla gösterdi. cumartesi günü barbunyayi piyaz yaptim yedik bi güzel gaz yapti ama cikamadm tuvalete
yaa ne güzel kilo vermişin sen canım imrendim..kalori sayarakmı verdin
günaydin....
sakinim cok sakinim hemde kizmiyorum kendime sadece hatam nerde diye düsünüyorum düsündükce yiyorum kafayi cünkü bulamiyorum.
size dün iki gün icinde yediklerimi yazmistim ya, iste o iki gün öncesi 61,3 gelen ben bugün tam 62,1 geldim..... nasil olur bu bana bi yardim edin ben niye verdigimi geri aliyorum gecen günde böyle olmustu sonra hemen ertesi gün gene indi kilom ama neyin nesi bu anlayamadm aranizda bilen varsa söylesin lütfen.
yani sanki 62i vücudum sabitlemis ve her kücük biseyde hemen 62 gösteriyor.
merak ediyorum 61 i ne zaman sabitlicek. 1000 kaloriyide gecmedim acaba dahami az yemem gerekiyor anlamadm.
yardim lütfen
Canım bugün cuma günkü kiloma döndüm sayılır. Dün toparladık biraz egzersizle , yememe dikkat ederek..
Evet spor ve egzersiz vücudu şekle sokuyor ve daha fazla inceltiyor. Şöyle ki; ben eskiden bu kilomdayken daha fazla kiloluymuş gibi görünürdüm şimdi çok zayıf görünmeye başladım (göbiş hariç tabi - o doğumdan dolayı bir şişkinlik var sanırım ama o da yavaş yavaş gidiyor) Hatta yüzüm felan baya bir zayıfladı (ki benim yüzüm genelde tombiş gösterirdi beni) Daha fazla verip vermemede kararsız kaldım.
Şu karın bölgem gitse sadece fena olmayacak. Onun için de karın hareketleri mi yapsam artık sadece. Önce 10 dk. leslie yürüyüşü sonra da 10 dk. karın hareketleri tamamdır. Günlük bu kadar egzersiz yeter bile diye düşünüyorum ama bilmiyorum.
Zaten 2 haftam kaldı memlekete gitmem için. Memlekete gidince de kesin kaçamaklar yaparım. O yüzden yola devam ...
Ödem atıcı çayı da ben aktardan hazır aldım. Kiraz saplı diye geçiyor. Hatta internette böbrek çayı diye de geçiyor. Ama benim kendi hazırladığım bir çay var ender saraç'ın tarifiyle.. O hem yağ da yakıyor, sanırım ödem de attırıyor. Onun tarifini vereyim sana:
Bir su bardağı için;
*1-2 adet avakado yaprağı,
*1 çay kaşığı yeşil çay,
*küçük bir tutam kiraz sapı ve mısır püskülü,
*1 çay kaşığı rezene tohumu
sadece 1-2 dakika kaynatılacak ve hafifçe fokurdadıktan sonra 3-4 dakika demlenmeye bırakılacak. Sonrasında şeker veya tatlandırıcı eklenmeyecek sadece çok ince bir dilim limonla içilecek. Yemeklerden biraz sonra da içebilirsiniz.
heyt beee sonunda 59.9 da olsa besli rakami görebildim :))) sukurler olsun.cogu gitti azi kaldi.
1300 kalorilik diyetle verdim cnm 15 kiloyu daha sonra monti diyeti yaptım
şimdiide kalori saymaya çalışıyorum..
kızlar tartıda 2 kiloya yakın fazla çıktım anlamadım be bu işi heralde ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli akşam yemeğinde koca bir tabak yoğrtlu semiz otu yedim baya fazlaydı heralde ondan oldu
sabah= 1 dilim kepek ekmeğimle lor domates salatalık biber ve şekersiz çayımı içtim
kızlar sabah uyanır uyanmaz içtiğiniz ballı limonlu su ne işe yarıyo bende denemek istiyorum
Metabolizmayi hizlandirmak gerekiyor, spor ve yesil cayin icine bi kac damla limon oneririm
Supersin!!!
Odem atici cay icin tsk ederim, yalnir misir puskulu ve rezene tohumunu zor bulurum buralarda
Tebriklerrrrrr
Wowwww
kızlar tartıda 2 kiloya yakın fazla çıktım anlamadım be bu işi heralde ne yediğin değil ne kadar yediğin önemli akşam yemeğinde koca bir tabak yoğrtlu semiz otu yedim baya fazlaydı heralde ondan oldu
sabah= 1 dilim kepek ekmeğimle lor domates salatalık biber ve şekersiz çayımı içtim
merhaba aranıza yeni katıldım :)9
[1] dereotu 5 gr 11
[2] Yeşil Zeytin 5 adet 35
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Karmez Light Ekmek 1 DİLİM 52
[6] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9
[7] havuç 0.3 adet 7.8
[8] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 0.5 adet 6
[9] Maydanoz 10 gr 4
[10] Semizotu 10 GRAM 3.2
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 0.5 ADET 7
Toplam : 298.9 kal.
kahvaltım buydu kızlar..kendime kocaman bir tabak hazırladım bu sebzelerden otlardan azıcık azıcık koydum haşlanmış yumurta dilimledim ve baharatladım..zeytin peynir de koydum..1 dilim karmez light ekmeği de iskender ekmeği gibi küçücük parçalara ayırıp koydum inanın gözüme o kadar çok göründü ki artık öyle yapıcam ekmeği küçük parçalara ayırıp daha çok yiyormuşum gibi beynimi kandırıcam..yanında sürekli ve tek içebildiğim yeşilçayı doğadan nane limonlu yeşilçay içtim..tabak kocaman içindekiler sağlıklı gözüm doydu:)
Dereotunun felan o kadar varmıymış kalorisi ya.
Sonuç kalorisine baktığında benim için kalorisi fazla bir kahvaltı ama valla tüm bu yediklerinin kalorisi ancak bir simite denk geliyor. Hem gözün doyuyor, hem karnın, hem bağırsaklarını çalıştırır ve en önemlisi daha sağlıklı.
Tebrikler
arkadaşlar ev yoğurdunun kalorisini bilen varmı? günlük bir kase yemeye çalışıyorum. tok tutuyor birde yağ yakıyor deniliyor ama bilginiz var mı?
Ben direk hepsini aktardan aldım. Sen yurtdışında mıydın?
teşekkür ederim canım. ilgine birde şu kilo gösteren çubuğu :) nasıl yapıyoruz
arkadaşlar ev yoğurdunun kalorisini bilen varmı? günlük bir kase yemeye çalışıyorum. tok tutuyor birde yağ yakıyor deniliyor ama bilginiz var mı?