Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
:KK53:sorma ya öle yazdıydım yaptığıma bak:KK53:
çok fena akşam patatesleri yedikten sonra midem bulanmya başladı :KK50:
çeyrek dilim ekmeğe peynir koydum yedim devam etti bulanma sonra da tolete koştum sabahtan beri yediklerim çıktı hepsi:KK50:

canım aman dikkat et tek taraflı beslenmelerin riski fazla:nazar:
geçenlerde buradaki özel bir hastanede işim vardı,neyse kafeteryasında çay içerken yan masada oturan bir kaç adam vardı,genç olan diğerine - abi sen nolmuşsun resmen yarın yok dedi.
zayıflayan adam şükür üsütümdeki ağırlık gitti 5 ayda falan dedi neyse adiğer adam da merak etti yöntemini sordu ve cewap: dukan diyeti

ben de bunu bir süre denedim ama canım uzun bir vejeteyan geçmişi olan ben için kabusssssssssss gibiyddi ve bıraktım 5. günde istesen bi fikir edin

:KK53:sorma ya öle yazdıydım yaptığıma bak:KK53:
çok fena akşam patatesleri yedikten sonra midem bulanmya başladı :KK50:
çeyrek dilim ekmeğe peynir koydum yedim devam etti bulanma sonra da tolete koştum sabahtan beri yediklerim çıktı hepsi:KK50:

canım aman dikkat et tek taraflı beslenmelerin riski fazla:nazar:
geçenlerde buradaki özel bir hastanede işim vardı,neyse kafeteryasında çay içerken yan masada oturan bir kaç adam vardı,genç olan diğerine - abi sen nolmuşsun resmen yarın yok dedi.
zayıflayan adam şükür üsütümdeki ağırlık gitti 5 ayda falan dedi neyse adiğer adam da merak etti yöntemini sordu ve cewap: dukan diyeti

ben de bunu bir süre denedim ama canım uzun bir vejeteyan geçmişi olan ben için kabusssssssssss gibiyddi ve bıraktım 5. günde istesen bi fikir edin

şimdi baktım karışık geldi okuyum bi canm çok saol:KK19:
yarın sabah diyete nasıl ederim bilmiyorum belki buna dönerim süte bayılırım peynire yumurtaya ama tabi tavada yumurta:KK31:

dukan diyetini uygulamak zor yaa evde süt peynir olur da diğerleri her zaman olmuyor balık sakatat bilmemne:26:

herkese günaydın bu sabah itibari ile 63.9 kiloyum b demek oluyorki bir 900 gr daha yok oldu ama dünkü kusmamın ardından değişik bir kahvaltı olsun dedim midem şaşırsın dedim ve kahvaltımı şöle yaptım

2012-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ekmek 1 DİLİM 65
[2] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[3] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 1 ADET 14
Toplam : 175.5 kal.

buradan elma diyetine geçebilirim belki bu gün
patatese tahammulum kalmadı bir daha tuzsuz yesem yine kusarım:KK37::KK36::KK33:

ben aboutcaloricount.com adresini kullaniyorum. gun boyunca yediklerini yaziyorsun. sana sadece kalorisini degil, icindeki karb, yag, protein oranlariyla beraber vitamin miktarlarini falan da veriyor. gun sonunda o gun ihtiyacin olan besinleri alip almadigini, neyin eksik oldugunu soyluyor. ben yaklasik 2 aydir kullaniyorum, cok memnunum.

site güzelmiş.ama keşke ingilizce olmasaydı...

site güzelmiş.ama keşke ingilizce olmasaydı...

Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.

tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez

Nasıl bir çay acaba söylersen sevinirim :) işe yarar umarım.:nazar:

valla arkadaşım belli bir markası yok,yaşadığım şehirde çok yaygın tüketiliyor,tarçın çayı diye üretiliyor,sanırım lohusa şerbeti tadında bir çay,3 keredir ciddi anlamda tatlı krizim tuttu baya savuşturuyor

Çok güzel, senin adına sevindim :) bende tatlıya çok düşkünümdür savuşturacak bir şey bulamadım :-):KK1:

tatlı krizini tarçın çayıyla atlatıyorum,boğazı yakan metabolizmayı hızlandıran bir çaymış yeni tanıştım ben, denemekten zarar gelmez

biliyorum ben o çayı hem tatlı hem acı kırmızı bir rengi var degilmi?
amaa içindeki eşker çok fazla gibii degilmii
bulabilirsem bende alayım buradaki aktarlarda

Merhabalar :) bende dünden beri dikkat etmeye karar verdim .. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyip gün içinde de kalori saymayı düşünüyorum umarım işe yarar.. Sevgiler.

yarar canım tabiki:KK16:hoşgeldin:KK19:

tarçın zaten başlı başına krizlre engel diye biliyorum:26: bende süte bayılıyorum süte katıp denicem ilk defa burda arkadaşımızdan gördüm:KK24:

selamlar bugün okulda erkek hocalarımız benim zayıfladığımı söyleyip beni mutlu ettilerrrrrrrrr:KK9::KK9:

şimdi ben bu gazla nasıl da devma ederim:KK55::KK55:

ama bir sorun varrr ben 6dan sonra yemediğim için 1200 kaloriyi bulmaıyorum bu bir engel olur mu acabaaaaaa:KK53::KK53:

lahana aldim bugün sabah aksam suyunu icmeyi düsünüyorum..insallah ise yarar ..hem kabizliga da iyi gelir belki..

2012-03-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] yumurta 1 adet 80
[2] Tereyağ 10 GRAM 71.7
[3] Patates 2 ADET 200
[4] Portakal 1 ADET 50
[5] Şeker (küp) 1 ADET 19.5
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
[8] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[9] siyah zeytin 2 adet (3gr) 16
[10] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[11] Domates 1 ADET 14
Toplam : 656.7 kal.

menüm böle oldu:KK1:
akşam patatesi yumurta tereyağ ve çok az miktar tuz ile kavurup yedim:26: yarın inşallah tartı şaşmaz:26:
1 saat sonra da lipton form içerim tmm olur:KK14:

X