Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
çok doğru cnm aslında ama 1 kg yu vücut yağından vermek önemli ki 1 kg vücut yağı 7700 kcal fln :S tabi ben tüm gün okulda olduğum için pek sporda yapamıyorum 3 gün okul çıkışı spor salonuna gidebiliyorum sadece günlük 40 dk yürüyüş fln olmuyo yani =(

hmm şimdi gelelim bana..aslında gelmesekte olur yani bnm sınavlar fln derken iyice iştahım gitti bugünlerde..
sabah...
[1] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122.00 (1 kibrit kutusu kadardı 1 dilimmiydi bilmiyorum :S )
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[3] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Mandalina 1 ADET 50.00
[12] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40 (orta boy bi tane gramını tahminen yazdım )
11.00
[6] Elma 1 ADET 60.00
[7] Mandalina 1 ADET 50.00
13.00
1 bardak sade kahve kalorisi 0 bunun süt tozu dahi kullanmıyorum yağlı diye...
19.00-19.30
[8] Akdeniz Salata 1 ADET 129.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 100 gr 59.00 (1 kaseydi anca 100 gr dır )
[10] Ekmek 1 DİLİM 65.00
[11] Sütaş Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri 25 GRAM 85.00(salatanın üstüne rendelenmişti biraz çok değildi ama tahminen hesaplattım normalde beyaz peynir olurdu ama bugün öle yapmışlar)

Toplam: 801.40 kcal

çok sağlıksız biliyorum ama kızmayın bana =( salata alıp gelmesem tavada yağlı kızarmış tavuk kanat mücüver ve annemin normalden 1,5 kat fazla koyduğu yağla yapılmış tarhana çorbası vardı yeseydim kesin 1000 kcal alırdım bi akşam yemeğinde :S ) okulda da cafe dki şeyler döner dürüm,pizza,hamburger ve tost... o tostta maşallahı var tabi içinde 3-4 dilim kaşar oluyo nerdeyse kaşarın yağları akıyo elinize düşünün ekmeği de büyük oluyo =( yemekhane de yesem kalorisi hesaplanmış yemekelrin sadece öğle yemeği ekmek yemeden 1200 kcal fln!! gel de bu rakamları gör sonra da yemek ye independent hanım yani :S

Cnım bak kaç gündür düzgün yemek yemiyorsun bağışıklık sistemin çöker Allah korusun ıvır zıvır çok yiyorsun meyve salata başka bişey yemiyosun ki biraz proten karbonhidrat bunlara da vücudunun ihtiyacı var erkeklerin proteine kadınların karbonhidrata daha çok ihtiyacı var..Yani bi yerden başla düzenli yemek yemeye bir kaç gün sonra dayanamayıp dünyayı yemek istersin dengeli beslenmeye çalış bi arkadaş tavsiyesi olarak algılarsan çok sevinirim.

sadece çorba, yoğurt ve az bişey fırın tavuk yedim
yani bugünü 1164.45 kal ile kapattım sayılır eğer başka birşey yemezsem yersem meyve yerim o kadar
buna da şükür

Buna da şükür değil gerçekten güsel bitter çikolatayı ayrı tebrik edrim diğerlerine oranla kalorisi hem daha düşük hemde fazla alınmadığı taktirde(ki fazla değil zaten :KK3:) çok faydalı diyetisyenler bitter çikolata yiin diye bas bas bağırıyorlar.Bu günki menün çok güselmiş.:KK71:

Cnım bak kaç gündür düzgün yemek yemiyorsun bağışıklık sistemin çöker Allah korusun ıvır zıvır çok yiyorsun meyve salata başka bişey yemiyosun ki biraz proten karbonhidrat bunlara da vücudunun ihtiyacı var erkeklerin proteine kadınların karbonhidrata daha çok ihtiyacı var..Yani bi yerden başla düzenli yemek yemeye bir kaç gün sonra dayanamayıp dünyayı yemek istersin dengeli beslenmeye çalış bi arkadaş tavsiyesi olarak algılarsan çok sevinirim.

biliyorum... ama bulabildiğim yemekler o kadar yağlı pişirilio ki bizim evde ztn normalin 1,5 katı yağ koyuyo annem bi keresinde ölçerken görmüştüm ben bu zamana kadar hep öyle beslenmeye çalıştım abur cubur u sık yemem hatta şu ara hiç yemiyorum eskiden çok yerdim ama buna rağmen kilomda belirgin bi etki yapmadı demek ki dedim benim yediğim yemeklerde de var suç biraz :/ neyse biraz önce büyük bi elmanın yarısıyla küçücük bi muz yedim böle ağza bi atımlıkta ekmek böldüm 100-120 kcal daha aldım yani şimdi de yeşil çay içiyorum

merhaba kızlar bi kaç gündür giremiorum dün akşam tansiyonum düşdü hastanede kaldım serum elan verdiler doktorda kalori hesabı diyeti yasakladı kendisi bi diyet hazırlıcakmış salı günü gidicem kontröle ozaman vericek:KK5: kusura bakmayın olurmu burda yine neler yediğimi kilomu filan hep paylaşıcam mutlaka :KK5:

Buna da şükür değil gerçekten güsel bitter çikolatayı ayrı tebrik edrim diğerlerine oranla kalorisi hem daha düşük hemde fazla alınmadığı taktirde(ki fazla değil zaten :KK3:) çok faydalı diyetisyenler bitter çikolata yiin diye bas bas bağırıyorlar.Bu günki menün çok güselmiş.:KK71:

sağol canımcım aslında çikolatayı pek sevmem
bitteri hiç sevmem ama şu çikolatalı çilekler var ya ondan ikram etti ark
bi tane yedim öyle
bugünkü menümü ben de sevdim dün çok yediğim halde acıkmıştım bugün çok iyiyim:KK16:

merhaba kızlar bi kaç gündür giremiorum dün akşam tansiyonum düşdü hastanede kaldım serum elan verdiler doktorda kalori hesabı diyeti yasakladı kendisi bi diyet hazırlıcakmış salı günü gidicem kontröle ozaman vericek:KK5: kusura bakmayın olurmu burda yine neler yediğimi kilomu filan hep paylaşıcam mutlaka :KK5:

hihhhh :KK5:geçmiş olsun tatlımmm :KK25:

çok geçmiş olsun canımmm
bizlerle de paylaş Allah sağlık versin öncelikle hepimize kilolar nasılsa verilir :KK16:

hihhhh :KK5:geçmiş olsun tatlımmm :KK25:

saol tatlım doktor dediki salı günü gel tartıyım boyuna bakim dedi her hafta geliceksin evde tartılma yok dedi hergün 40 dk tempolu yürüyüş yap ve ip atla dedi bende dedim ip atlamak kas yapmazmı hayır dedi ben hep ip atlayın diorum çok güzel sonuçlar gelio dedi öle bişi yyok dedi çok faydalı dedi aile doktorum saolsun herşeyi para almadan yapıcak allah ondan razı olsunnnnn:KK5:

saol tatlım doktor dediki salı günü gel tartıyım boyuna bakim dedi her hafta geliceksin evde tartılma yok dedi hergün 40 dk tempolu yürüyüş yap ve ip atla dedi bende dedim ip atlamak kas yapmazmı hayır dedi ben hep ip atlayın diorum çok güzel sonuçlar gelio dedi öle bişi yyok dedi çok faydalı dedi aile doktorum saolsun herşeyi para almadan yapıcak allah ondan razı olsunnnnn:KK5:

ben de ip atlayım o zaman bacaklarım kalın incelir belkim :KK14:

ben de ip atlayım o zaman bacaklarım kalın incelir belkim :KK14:

valla bilmiorumki tatlım yemekten önce ve sonra sakın atlama dedi mesala ya saat 10da yada 15 de yada 22de ara öğün gibi vakitte atla dedi yatarken süt içme dedi akşam yemeğini saat 7 buçukdan önce yeme dedi bakalım inş vericemmm yüzmeyede gidebilirsin dedi ama ailem göndermio karışıkmış yaşlısı genci die:KK17:

valla bilmiorumki tatlım yemekten önce ve sonra sakın atlama dedi mesala ya saat 10da yada 15 de yada 22de ara öğün gibi vakitte atla dedi yatarken süt içme dedi akşam yemeğini saat 7 buçukdan önce yeme dedi bakalım inş vericemmm yüzmeyede gidebilirsin dedi ama ailem göndermio karışıkmış yaşlısı genci die:KK17:

kaç yaşındaydın tatlım? İp atlamak bacak inceltir diye biliyorum bende ama parmak ucunda atlarsan inceltir diye duymuştum fırsatım olmuo tabi benim evde ip atlıcak daha doğrusu mekanım olmuo :) sen atla bakalım cidden çok kalori yaktırıyor ama italyan diyetiyle ilgili çat çut bişiler biliyorum ben yapmak istedim zamanında ama türk geleneksel yemekleriyle örtüşmüyo pek :KK70: o yüzden beceremedim bende kalori sayımı yapıyım en kolayı o dedim :KK70:

Canım çok geçmiş olsun ya işte benim dün söylemek istediğim de buydu çok az kalori alınca gün içindeki performansımı da etkiliyo demiştim kalori artırmıştım.Bende de oluyodu yani çok geçmiş olsun :KK5:

kaç yaşındaydın tatlım? İp atlamak bacak inceltir diye biliyorum bende ama parmak ucunda atlarsan inceltir diye duymuştum fırsatım olmuo tabi benim evde ip atlıcak daha doğrusu mekanım olmuo :) sen atla bakalım cidden çok kalori yaktırıyor ama italyan diyetiyle ilgili çat çut bişiler biliyorum ben yapmak istedim zamanında ama türk geleneksel yemekleriyle örtüşmüyo pek :KK70: o yüzden beceremedim bende kalori sayımı yapıyım en kolayı o dedim :KK70:

evt tatlim haklisin onlarin cok daha baska yemekleri bende ayni yemegi bizim gelenege gore yapcam yoksa yiyememki:KK1: bakalim pazartesi full basliorum simdilik normal besleniorum kendime gelirim pazartesine kadar sora bslarim ins bu sefer basariyla bitiririm:KK17:

Canım çok geçmiş olsun ya işte benim dün söylemek istediğim de buydu çok az kalori alınca gün içindeki performansımı da etkiliyo demiştim kalori artırmıştım.Bende de oluyodu yani çok geçmiş olsun :KK5:

cok saol tatlim evt haklisin benim vucudum biraz narin hic kotuye gelemiorum ondanda oluo kucuklukten beri oleymisim:KK37: her pazar doktora goturuolarmis beni:KK1: allahim baska hastalik gostermesin iim allaha sukurr

cok saol tatlim evt haklisin benim vucudum biraz narin hic kotuye gelemiorum ondanda oluo kucuklukten beri oleymisim:KK37: her pazar doktora goturuolarmis beni:KK1: allahim baska hastalik gostermesin iim allaha sukurr
,

Tabiki tabiki Allah başka dert vermesin daha dikkatli olursun canım yediklerini yazzz az yeme diye uyaralım seni :KK3:

Kimsecikler yediklerini yazmamış bu gün ben başliim:

50 gr dil peyniri 145

3 dilim kepekli ekmek 165

Krnıbahar 187

Tatlı künefe 600 (of bu bu kadar kalori miydi bea :KK22:)

TOPLAM 1097
artık 1000 altına düşmicem ya fena halde halsizlik yapıyordu şimdi gayet iim :KK24:

bu da benm menü...
[1] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[3] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[4] İzmir Köfte 1.5 PORSİYON 522 522
[5] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[6] Süt 0.1 LİTRE 68 68
[7] Tahin Helvası 5 GRAM 25.8 25.8
[8] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[9] Patates Kızartması, Orta 0.5 ADET 161 161
[10] Kuru Üzüm 20 gr 6 6
[11] Yumurta (haşlanmış) 55 GRAM 86.9 86.9
[12] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[13] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 1273.1 kal.
patatesli köfte yemeği yedim ama izmir köfte gibi kızartarak değil çiğden yapılıyor.. bılamadım böle hesaplattım fazla olsun da gözüm korksun...
patates kızartması da arkadaş getirmiş ısrar edince 10 tane anca yemişimdir.. o da böle işte:KK59:

nightwinglover biz şimdi yarın mı tartılıp kaç kiloda olduğumuzu söylicez:26:

X