Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
ben katılıyorummmm :KK1:
164 boy 68.5 kilo....
ama bu hafta rengli olcam ben yaa hadi neyse cumaya biter belki...

Bundan sonra grup çapında haftalık bildirim yapıcaz :)

Bir liste tutacağım ve isteyen listeye adını yazdıracak.

Her cuma düzenli olarak kilo bildiriminde bulunacağız.

Grup çapında birinci, ikinci, üçüncü belirlicez.

Hem kendimizi daha iyi kontrol eder, hem de ilerlememizi görürüz.

Her cuma en geç akşam 18'e kadar kilo bildiriminde bulunulsun.

Şimdi, kimler listeye adını yazdırmak istiyor?

Listeye adını yazdırmak isteyenler boy ve kilo bildiriminde bulunsun lütfen.

Liste oluşturacağım :KK68:

canım yaz beni boy 1.60 kilo 80.hayali pardon hedef kilo 60 :))

Bildirim listesi:

independent: boy - 1.69 kilo - 71

medusa09: boy - 1.64 kilo - 68.5

laluşka: boy - 160 kilo - 80

eveett kızlarrr bugünü böyle kapattım sabah bi de 3 tane rondo choco yemiştim herhalde bi 200 kcal da o dur en fazla...

[1] Kuru Pasta 1 ADET 75.00
[2] Poğaça (sade) 0.3 ADET 54.00
[3] Mandalina 1.5 ADET 75.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
[5] Elma 1 ADET 60.00
[6] Mandalina 1 ADET 50.00
[7] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 75 gr 44.25
[10] Brokoli 50 GRAM 17.50
[11] Domates 2.5 ADET 35.00
[12] Ekmek 1 DİLİM 65.00

Toplam : 1059.75kal.

hay ben boğazıma yaa 75 kcal olduğunu bilsem yermiydim o minicik kuru pastayı :KK43: biraz da poğaça didikledim ama şu an ağzımda sakız var rahatça girip çıkabiliyorum mutfağa zaten pişmanlığım yeterince ağır gece 2 ye kadar buralardayım full yeşil çay içerek...

Yok yok telaş yapma, gayet güzel gidiyorsun :)

O kadar katı yapma, ufacık kalorilere takılma :KK16:

selam arkadaşlar aranıza beni de alınnnn :KK14:
2. çocuğuma hamile kalmadan evvel çöp gibi bir kızcağızdım annem,eşim kilo alamam için yedirmedikleri şey kalmadı almadım hep 48 kilolardaydım hatta 45 e kadar indiğim bile oldu.. ilk oğluma hamile iken 60 kilo ile doğuma gittim hastaneden çıkarken tartıldığımda 54 kiloydum ikinci gebeliğimde de pek almadım 69 la girdim doğuma 62-63 falandım hastaneden çıkarken.. sonra biraz verdim ve şimdi bir yıldır kilo aldım nursima diye bir çaya başladım 62 den 64 de çıktım sayesinde.. artık umudumu yitirmiştim kilo veremicem demiştim bir kalori hesaplama sitesi buldum ilk önce 3 gün 900 kalorilik bir diyet yaptım sağlığıma zararlı ama iyice gözüm dönmüştü zaten evdeyim yatar dinlenirim dedim ve yaptım 3 gün iki kilo verdim sanırım bugün altıncı gündü şimdi 1200 kalorilik yapıyorum gerçi dün misafirim vardı hamurişini kaçırdık ama her sabah bakıyorum 200 gr gidiyor.. çok mutlu oldum benimle aynı duyguları paylaşan aynı şekilde kilo vermeye çalışan sizleride görünce aranıza katılmak istedim böylelikle biliyorumki daha iyi sonuç alabilirim..

listeye benide yazarsanız sevinirim..

boy 1.63
kilo 62

Miktar Kalori
[1] Bitter Çikolata 10 GRAM 72 72
[2] Ekmek 0.5 DİLİM 32.5 32.5
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[4] Kahve 1 ADET 4 4
[5] Kahve Kreması 50 GRAM 66.5 66.5
[6] Yoğurt (yağsız) 50 GRAM 25 25
[7] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163 163
[8] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187 187
[9] Çikolatalı Pasta 15 GRAM 45 45
[10] Kaymak 5 GRAM 10.4 10.4
[11] Çay 2 ADET 10 10
[12] Salam 1 DİLİM 29 29
[13] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[14] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
Toplam : 791.9 kal.

bugün bunları tükettim 791 kalori olmuş ama saat gece 1 e geliyor bu saatten sonra yemem artık ...

o çikolatalı pasta 1 dilim dir :) ki yaklaşık 55-60 gr eder en az :KK70: kahve kreması da 50 gram olmaz yani 1 fincan kahvede 5-6 gr fln olur :KK70:

:) çikolatalı pasta evde benim yaptığımdan ve bir dilim bile yiyemedim yemedim daha doğrusu sadece tadına baktım o yüzden tahminen 15 gr diye yazdım... nescafe 3 ü 1 arada içtim ama onun kalorisini bir türlü yazamadım böyle çıkıyor malesef tekrar bir göz atmalıyım ... kahve kreması çıkarsa benim kaloriler düşüyor demek ki :KK66:

uwwww çok fazlaaa! canım sen hamlamışsın o zaman 1 hafta fln hiç yorma bacaklarını bence sonra ağrısı fln geçip iyileştiğini hissettiğinde günde yarım saat tempolu yürüyüş ve 4x25 de iip atlarsan acayip kalori yakarsın :KK66: tabi bacaklarını esnet önce esneme hareketlerini yap ki bi daha hamlama :KK66:

Şimdi 4x25 dedin de canım ben ancak terlediğimde işe yarar diye biliyorum o yüzden 500 atladım çok terleyince ii oldu baya vermişimdir dedim :KK1: 4x25 terletmez diye düşündüm sol bacağım ağırmaya yer arıyo zaten o yüzden bırakmak zorunda kaldım :KK43:

Bundan sonra grup çapında haftalık bildirim yapıcaz :)

Bir liste tutacağım ve isteyen listeye adını yazdıracak.

Her cuma düzenli olarak kilo bildiriminde bulunacağız.

Grup çapında birinci, ikinci, üçüncü belirlicez.

Hem kendimizi daha iyi kontrol eder, hem de ilerlememizi görürüz.

Her cuma en geç akşam 18'e kadar kilo bildiriminde bulunulsun.

Şimdi, kimler listeye adını yazdırmak istiyor?

Listeye adını yazdırmak isteyenler boy ve kilo bildiriminde bulunsun lütfen.

Liste oluşturacağım :KK68:

Bende katılmak istiyorum en azından kaçamak yapmam diye düşünüyorum :KK1:
Boy 1.69 kilo 61.8

Spor konusuna kafam takıldı aranızda eliptik bisiklet yada diğer kondisyon bisikleti kullanan var mı.Bu aralar onu düşünüyorum.Sıkılaşma yaptığı için ne kadar kilo vermişsen ondan daha fazla vermiş gibi oluyormuş sıkılaşmadan dolayı .. kafam karıştı ya bu zayıflama sporla daha mükemmel olur birşeyler bulmam lazım :82:

Spor konusuna kafam takıldı aranızda eliptik bisiklet yada diğer kondisyon bisikleti kullanan var mı.Bu aralar onu düşünüyorum.Sıkılaşma yaptığı için ne kadar kilo vermişsen ondan daha fazla vermiş gibi oluyormuş sıkılaşmadan dolayı .. kafam karıştı ya bu zayıflama sporla daha mükemmel olur birşeyler bulmam lazım :82:

cnm eliptik bisikleti spor salonnda kullanmıştım.. 10 dk da canm çıkıyordu resmen... ama bence müthiş çalıştırıyor kasları... vücudu da şekllendiriyor.. bilir kişi değilim tabi bana öyle geldi... popoyo kaldırıyor ve üst baldırı çalıştırıyor gibi gelmişti bana.. bunun yanında kollar be bel de çalışıyor... tabi benceee...

cnm eliptik bisikleti spor salonnda kullanmıştım.. 10 dk da canm çıkıyordu resmen... ama bence müthiş çalıştırıyor kasları... vücudu da şekllendiriyor.. bilir kişi değilim tabi bana öyle geldi... popoyo kaldırıyor ve üst baldırı çalıştırıyor gibi gelmişti bana.. bunun yanında kollar be bel de çalışıyor... tabi benceee...

Evet bence de katılıyorum basenlerini kalçaları sıkılaştırıyor almaı düşünüyorum bu diyetler ancak sporla kalıcı olur yaaa bi yerden başlamak lazım.

Birşey sorcam eliptik bisikletin karın kaslarına da etkisi var mı acaba

Özel pedalları vücudu çok zorlamaz aynı zamanda da çift taraflı en iyi egzersiz hareketlerini sağlar. Eliptik bisikletle egzersiz yaparken bacak, kalça, sırt ve karın kasları eşit bir biçimde hareket eder. Özellikle üst bacakların ve kalçanın şekillenmesinde ideal bir egzersiz aletidir. Eliptik alet boyutları ve kullanım özellikleriyle evde spor konforu sağlıyor. LCD ekranında hız, mesafe, pedal, kalori, zaman, nabız değerlerini gösterir. Eliptik bisikletlerin fiyatı ise 750,90 TL ve 830,90 TL.

nette okudum cnm faydası olur belki...

Özel pedalları vücudu çok zorlamaz aynı zamanda da çift taraflı en iyi egzersiz hareketlerini sağlar. Eliptik bisikletle egzersiz yaparken bacak, kalça, sırt ve karın kasları eşit bir biçimde hareket eder. Özellikle üst bacakların ve kalçanın şekillenmesinde ideal bir egzersiz aletidir. Eliptik alet boyutları ve kullanım özellikleriyle evde spor konforu sağlıyor. LCD ekranında hız, mesafe, pedal, kalori, zaman, nabız değerlerini gösterir. Eliptik bisikletlerin fiyatı ise 750,90 TL ve 830,90 TL.

nette okudum cnm faydası olur belki...

Hı tamam canım gerçekten çok faydası oldu bunların .Vücüdün çalışan bölümleri hep yazıyo teşekkür ederim :KK1: hem ben nette 290 a buldum aslında :KK16:

tamam canım eliptik olması onu gösteriyor zaten pedallar ve kolları hareket ettirenden normal bisikletlerden değil yani.

Eki Görüntüle 127594

Şu şekilde yani bunu istersen oturarak istersen de koltuğu çıkararak kullanabiliyorsun.Resmin üzerine iki kere tıkladığında daha büyük hali gözüküyor belli olur belki.Şu kiloları vercez diye ne yapmadık ki daha :KK19:

Son düzenleme:
X