Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra grup çapında haftalık bildirim yapıcaz :)
Bir liste tutacağım ve isteyen listeye adını yazdıracak.
Her cuma düzenli olarak kilo bildiriminde bulunacağız.
Grup çapında birinci, ikinci, üçüncü belirlicez.
Hem kendimizi daha iyi kontrol eder, hem de ilerlememizi görürüz.
Her cuma en geç akşam 18'e kadar kilo bildiriminde bulunulsun.
Şimdi, kimler listeye adını yazdırmak istiyor?
Listeye adını yazdırmak isteyenler boy ve kilo bildiriminde bulunsun lütfen.
Liste oluşturacağım
eveett kızlarrr bugünü böyle kapattım sabah bi de 3 tane rondo choco yemiştim herhalde bi 200 kcal da o dur en fazla...
[1] Kuru Pasta 1 ADET 75.00
[2] Poğaça (sade) 0.3 ADET 54.00
[3] Mandalina 1.5 ADET 75.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
[5] Elma 1 ADET 60.00
[6] Mandalina 1 ADET 50.00
[7] kinder pane cioc 2 adet 254.00
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270.00
[9] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 75 gr 44.25
[10] Brokoli 50 GRAM 17.50
[11] Domates 2.5 ADET 35.00
[12] Ekmek 1 DİLİM 65.00
Toplam : 1059.75kal.
hay ben boğazıma yaa 75 kcal olduğunu bilsem yermiydim o minicik kuru pastayı biraz da poğaça didikledim ama şu an ağzımda sakız var rahatça girip çıkabiliyorum mutfağa zaten pişmanlığım yeterince ağır gece 2 ye kadar buralardayım full yeşil çay içerek...
Yok yok telaş yapma, gayet güzel gidiyorsun :)
O kadar katı yapma, ufacık kalorilere takılma
uwwww çok fazlaaa! canım sen hamlamışsın o zaman 1 hafta fln hiç yorma bacaklarını bence sonra ağrısı fln geçip iyileştiğini hissettiğinde günde yarım saat tempolu yürüyüş ve 4x25 de iip atlarsan acayip kalori yakarsın tabi bacaklarını esnet önce esneme hareketlerini yap ki bi daha hamlama
Bundan sonra grup çapında haftalık bildirim yapıcaz :)
Bir liste tutacağım ve isteyen listeye adını yazdıracak.
Her cuma düzenli olarak kilo bildiriminde bulunacağız.
Grup çapında birinci, ikinci, üçüncü belirlicez.
Hem kendimizi daha iyi kontrol eder, hem de ilerlememizi görürüz.
Her cuma en geç akşam 18'e kadar kilo bildiriminde bulunulsun.
Şimdi, kimler listeye adını yazdırmak istiyor?
Listeye adını yazdırmak isteyenler boy ve kilo bildiriminde bulunsun lütfen.
Liste oluşturacağım
Spor konusuna kafam takıldı aranızda eliptik bisiklet yada diğer kondisyon bisikleti kullanan var mı.Bu aralar onu düşünüyorum.Sıkılaşma yaptığı için ne kadar kilo vermişsen ondan daha fazla vermiş gibi oluyormuş sıkılaşmadan dolayı .. kafam karıştı ya bu zayıflama sporla daha mükemmel olur birşeyler bulmam lazım :82:
cnm eliptik bisikleti spor salonnda kullanmıştım.. 10 dk da canm çıkıyordu resmen... ama bence müthiş çalıştırıyor kasları... vücudu da şekllendiriyor.. bilir kişi değilim tabi bana öyle geldi... popoyo kaldırıyor ve üst baldırı çalıştırıyor gibi gelmişti bana.. bunun yanında kollar be bel de çalışıyor... tabi benceee...
Özel pedalları vücudu çok zorlamaz aynı zamanda da çift taraflı en iyi egzersiz hareketlerini sağlar. Eliptik bisikletle egzersiz yaparken bacak, kalça, sırt ve karın kasları eşit bir biçimde hareket eder. Özellikle üst bacakların ve kalçanın şekillenmesinde ideal bir egzersiz aletidir. Eliptik alet boyutları ve kullanım özellikleriyle evde spor konforu sağlıyor. LCD ekranında hız, mesafe, pedal, kalori, zaman, nabız değerlerini gösterir. Eliptik bisikletlerin fiyatı ise 750,90 TL ve 830,90 TL.
nette okudum cnm faydası olur belki...