2011-02-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ağırlık Çalışmak 5 dak 28.98
[2] Aerobik 15 dak 89.775
[3] Elma 1 ADET 60
[4] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[5] Taze Kırmızı Biber 30 gr 27.9
[6] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16.2
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Lokum 50 GRAM 120
[9] Aerobik 20 dak 119.7
[10] SUSAMLI GALETA-UZUN 3.4 adet 153
[11] Etli Bezelye 1.5 PORSİYON 427.5
[12] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
[13] Zeytinyağlı Pırasa 1 PORSİYON 225
[14] Ketçap 0.5 YEMEK KAŞIĞI 11.5
[15] Salam 2 DİLİM 58
[16] Taze Kaşar (%34 yağlı) 20 GRAM 53
[17] Kızarmış Ekmek 4 DİLİM 140
Toplam : 1342.645 kal.
işte bugünün sonucu yine fazla yedim galiba şimdi şu kalan sporumu yapayım da bari skor tutsun
1983
Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
selam arkadaşlar bu sabah tartıya çıktım 56.9 geldim inanamadım bir daha çıktım 57.9 geldim bu ne yaaa ben en iyisi 57.5 i baz alıyım dedim doğru mu yaptım sizce ?
canım bu elektronik tartılar kafayı yemiş cidden. eski mekanik tartılar çok daha doğru tartıyor. bence doğru yapmışsın.
tebrik ederim seni de canım :)
citol -
benim tartıdabölee yaa
sinir oluyorum
sabah bi 113 geldim bi 114.8
bende 114.5 yazdırdım
bnnu -
selam arkadaşlar bu sabah tartıya çıktım 56.9 geldim inanamadım bir daha çıktım 57.9 geldim bu ne yaaa ben en iyisi 57.5 i baz alıyım dedim doğru mu yaptım sizce ?
Ya aynen yaaa bu ne bizdeki de dijital ben bu hafta hiç birşey anlamadım her sabah tartıldım inatla ve her sabah da farklı gösterdi hatta kilo almış olduğumu gösterdi ya ii de ben hiç birşey yemedim ki anlamıyorum bu hafta çok dengesizdi bi 59 bi 60 dönüp duruyor anlamıyorum bir günde bir kilo alınıp verilmez ki sinir oldum resmen bir de bu hafta benim stresten midir nedir bazı değişiklikler yaşadım regl olduktan 15 gün sonra tekrar oldum doktora gittim olabilir normal dedi acaba o yüzden mi bu hafta tartım kafayı yedi regl olunca vücut su toplarmış ya galiba ondan bi gittim geldim ay bilmiyorum napcam ben kızlar yaa.
Bu arada kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
nigtwinglover canım 2 ,3 kilo maşallah diyorum
citcit09 -
epak arkadaşım hoş geldin sen de
Ben de karbonhidrat topiğinden geldim
İnşallah bu diyette başarılı oluruz canım
airlikfeer -
canım bence tartıyı hiç kaldırma yerinden kaldırıp indirince benim de değişiyo rakam
nightwinglover
Tebriklerini sunan tüm hanımlara teşekkür ederim
Bol bol yoğurt yemeyi tavsiye ederim hanımlar, ben etkisini gördüğüme inanıyorum artık :)
canım öncelikle her gün tartıya çıkma derim ben hele tartı djital olunca fena halde moral bozuyor.. haftada bir işte cumadan cumaya sabret benim akşam komşular falan tartıldı çocuklar derken kaç kişi bindi üstünetartı iyice kafayı yedi herhalde ki sabaha kendine gelemedi ... seninde regl problemin olduğundan vücüdun su toplamıştır dert etme ama aç kalarak kilo verilmiyor ben bunu anladım sürekli lokmalık atıştırmalar yapıyorum 1000 i tamamlıyorum hiç açlık hissetmiyorum ve haftada en az 1 kilo veriyorum çok şükür
Teşekkür ederim cvp için canım yaaa bu hafta kilomu değişmemiş olarak yazdırdım haftaya kadar hiç tartılmayı düşünmüyorum canım sıkıldı
sevmiyorum ben bu dijitalleri yaaa :84:
Teşekkür ederim cvp için canım yaaa bu hafta kilomu değişmemiş olarak yazdırdım haftaya kadar hiç tartılmayı düşünmüyorum canım sıkıldı
sevmiyorum ben bu dijitalleri yaaa :84:
ben yeni almıştım bilseydim diğerinden alırdım bende sevmedim:97:
Ben de dijital tartı kullanıyorum, 100-200 gram oynuyor ama çok değişik sonuçlar almıyorum ben.
Siz neden memnun değilsiniz? :44:
canım ben sabah tartıldım 56.9 çıktım inanamayınca bir daha tartıldım 57.9 çıktım bu defa arada bir kilo oynuyor... kafam karıştı ikisinin arasını esas aldım ben de :44::44:
Eğer tartı yeniyse bozuk çıkmış olabilir.
Her gün aynı yerde aynı şekilde tartılmazsan ciddi kilo farkları olubiliyor.
Ben tartının yerini hiç değştirimiyorum canım.
kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ediyorum =) ben tartılamadım ne yazık ki cumartesi günü ancak tartılabiliyorum ben =( bugün de fazla duramıcam burda geceyarısı tekrar girerim belki yukarı çıkıp kendimi bitki çaylarına vermek istiyorum =( bugün akşam kıymalı pide yemek zorunda kaldım =( hemde yanında ayranla =( okul çıkışı cafe ye gittik çay fln içtik önce sonra acıktık bu cafenin de kıymalı pidesi çok güzelmiş menüyü bile istemedik daha doğrusu ben istedim ama arkadaşlar engel oldu bi akşamla kilo almazsın merak etme! diyerek=( ama allah için çok güzeldi pideleri yani =) aslında kalori miktarımda çok fazla olmamış tabi bana göre fazla ama nightcım çok beğenir bence bugünkü beslenmemi =)
sabah:
1 dlm kepek ekmeği
domates
beyaz peynir
şekersiz çay
öğlen11.30-12.00)
1 elma
sandviç (çeyrek ekmeğin yarısı kadar bi ekmeğin arasına maydonoz,salatalık,beyaz peynir,domates)
ara16.00)
kakaolu süt
bu arada çay içtim 2 bardak şekersiz
akşam18.00)
kıymalı pide maydonoz,limon,domates eşliğinde
1 bardak ayran
ara19.10)
1 kutu zero cola
çok da tok hissediyorum kendimi ama canım tatlı bişiler çekiyor yurtta da tatlı olarak kek gibi bişi varmış acaba yesem mi bi dilim diye düşünmüyo değilim
bu da fazladan fazlaya hesaplattığım kalori cetvelim
[1] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55.00
[2] Domates 2 ADET 28.00
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Elma 1 ADET 60.00
[5] Ekmek 3 DİLİM 195.00
[6] Domates 1 ADET 14.00
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[8] Maydanoz 30 gr 12.00
[9] Beyaz Peynir 40 GRAM 100.00
[10] Sütaş Kakaolu Süt 0.18 LİTRE 144.00
[11] Kıymalı Pide 1 ADET 498.00
[12] Sütaş Tam Yağlı Ayran 0.25 LİTRE 102.50
[13] Domates 1 ADET 14.00
[14] Limon 0.5 ADET 10.75
[15] Maydanoz 50 gr 20.00
[16] Coca Cola Zero 1 KUTU 0.66
Toplam : 1339.91kal.
1 salatalık + 1 dilim ekmek le kapattım günü bunlara ek olarak yaklaşık 1400 kcal ve de hiç spor yok :S
sizinkilerin markası ne bilmiyorum ama kavitasyona gittiğim salon ve de şu an ki diyetisyenimin tartı markaları tanita
çocuklardan ücra bir yere koydum yatak odasında köşede hep aynı yerde ama akşam değişti yeri misafirlerim vardı çoluk çocuk tartıldı herkesbiraz kafası karştı sanırım fişini saklıyorum yarın sabahta tartılıcam yine farklı bir sonuç alırsam geri götürürüm .. seninkinin markası ne canım
inşallah ondandır bir daha değiştirmem artık yerini :) bende tefal yada arzum almadığıma pişman oldum benimki 25 tl arzum 30 du üç kuruşun hesabını yapasım tutmuşşşnightwinglover
Tartının yeri değişmiş canım belki de ondandır :)
Şu an kullandığım tartı Arzum.
ayyy ben fiyatlarına bakmamıştım ya :S neyse o marka bizi aşarama sinbo nun ürünlerini de pek iyi bulmuyorum ben en son saç düzleştiricisini almıştım hiç düzleştirmedi saçımı remington almıştım sonra da o düzleştirebiliyo =) yani sinbonun ürünleri çok güvenilir olmuyo :S
geç oldu ama benim son kilom 66.3 :)
ara verdim ama devam ediyorum ben de...
Arkadaşlar yediğiniz yiyecekleri gram olarak yazıyorsunuz ya nasıl hesaplıyorsunuz kaç gram olduklarını?
Mesela 50 gram kaşar veya peynir yazıyorsunuz, ben neyin kaç gram olduğunu hiç bilmiyorum