Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
canım çok tebrik ederim. zaten vereceğin kilo az. böyle yavaş vermen bir daha geri almanı da engeller. çok sevindim :)

hoşgeldin arkadaşım.

İnşallah canım, çok sağol...
Eski kiloma bi döneyim bir daha kaçırmıycam pin ucunu :KK74:

17/02/2011 Perşembe

Sabah

2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir

Ara

1 bardak süt

Öğle

1 tavuk dürüm+1 bardak ayran

Ara

2 eti burçak bisküvi

Akşam

2 dilim kepek ekmeği+200 gr yoğurt+6 yemek kaşığı patlıcan musakka

Spor: 1400 adım twist shape: 200 kalori

Yahu kalorıyı eklemeyı hep unutuyorum :KK1:

Toplam: 1350 kalori

Son düzenleme:
mrh bugün kilo bildirim günü galiba ben bu diyete 64 ile başladım 1 haftada 750 grm vermiş bulunmaktayım çok dikkat edemediğim için böleyim çok uyumadım kurallara.. inşallah bu hafta daha iyi olacak

tşk ederim tatlım... yaza kadar acill kg vermem lazımm :)))))

hepimiz yaza ince girmeyi planlıyoruz arkadaşım. için rahat olsun. burası çok güzel kilo verdiriyor.:KK64:

İnşallah canım, çok sağol...
Eski kiloma bi döneyim bir daha kaçırmıycam pin ucunu :KK74:

ben de istediğim kiloya inince töbe kaçırmıcam ipin hiçbir yerini. bi öğün abarttım mı, hop öbür öğün çok hafif beslenecem. aklımız başımıza geldi hepimizin :KK1:

17/02/2011 Perşembe

Sabah

2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir

Ara

1 bardak süt

Öğle

1 tavuk dürüm+1 bardak ayran

Ara

2 eti burçak bisküvi

Akşam

2 dilim kepek ekmeği+200 gr yoğurt+6 yemek kaşığı patlıcan musakka

Spor: 1400 adım twist shape: 200 kalori

canım listen çok güzel. afiyet, sağlık olsun :)

mrh bugün kilo bildirim günü galiba ben bu diyete 64 ile başladım 1 haftada 750 grm vermiş bulunmaktayım çok dikkat edemediğim için böleyim çok uyumadım kurallara.. inşallah bu hafta daha iyi olacak

canım alışma sürecinde 750 gram çok güzel. ki verecek kilon da çok değil. emin ol çok güzel sonuç alacaksın bu uygulamadan. ilk haftan çok güzel geçmiş, çok dikkat edememene rağmen. tebrik ederim canım.

ÖNEMLİ OLAN ZATEN KG VERDİKTEN SONRA KORUYA BİLMEKK MALESEF BEN ONU YAPAMADIM.. 1 YIL Korudum sonra aldım yinee.. benim en büyük sorunum cips, kızartma gibi şeyleri sevmem ,.... 1 aydır onalrıda yemiyorum vallaa... birde funda suyunu duyan varmı yada deniyen..???

hepimiz yaza ince girmeyi planlıyoruz arkadaşım. için rahat olsun. burası çok güzel kilo verdiriyor.:KK64:

ben de istediğim kiloya inince töbe kaçırmıcam ipin hiçbir yerini. bi öğün abarttım mı, hop öbür öğün çok hafif beslenecem. aklımız başımıza geldi hepimizin :KK1:

canım listen çok güzel. afiyet, sağlık olsun :)

Sonradan toparlaması cok zor oluyor canım, dedıgın gıbı dengelemek en ıyısı... :KK34:

Tesekkur ederım canım lıste yorumum ıcın :KK16:

bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:KK19:
kilo veremeyen benim gibileri de kınıyorum:KK4:

Son düzenleme:

Filiz merhaba...
Başlangıc ıcın gercekten basarılı bır kılo kaybı...
Tebrık ederım...:nazar:

kızlar kilo bildrimlerini bana yapın lütfen :)
yarın liste düzenlenecek.. pek gelemiyorum ksusura bakamyın kzlar evde olamaıyorum ama kalori hesabıba devam ediyorum

11 Şubat 2011 57.7
18 Şubat 2011 56.7

tam 1 kilo fark :KK66::KK66:

günaydın kızlar. ben kabızlık sorunumu çözdüm ve tartıldım. 95.00 çıktım, çok mutluyum :KK66:

ooo çok sevindim canım tebrik ederim:KK16:

Günaydın kızlaaaar
kalori sayımına devaaaam

Katrem
21 Ocak = 81.2
28 Ocak = 80.5
4 Şubat = 79.4
11 Şubat = 78.2
18 Şubat = 76.9

1.3 kilo vermişimmm
çok mutluyumm çoookk

tebrikler tatlım:KK62::KK62:

benimki de şöyle oluyor;

4 şubat = 100 kg
11 şubat = 97.8 kg (regl haftam)
10 şubat = 95.0 kg

inşallah haftaya da aynı hızla devam ederim.

inşallah tatlım begom tebrik ediyorum:KK66:

günaydın kızlar nasılsınız?:KK71:
işim yoğun olduğu için pek gelip yorum yapamıyorum,kusura bakmayın:KK45:
ama 1 haftadır kalori hesabını devam ediyorum.devam edicemde.
bugün reg oldum.sabah tartıldığımda 73,4 kg. çıktım.:KK68:
1 haftada 1.1 kg. vermişim gözüküyor.:KK62:
hepinize kolaylıklar,sağlıklı kilo vermeler diliyorum.kilo veren arkadaşlarımada tebrikler şimdiden.:KK9:
YOLA DEVAM DURMAK YOK :KK69:

tebrikler tatlım :KK24::KK24::KK24:

Ben de bu hafta 600 gr vermişim mutluyum efemm... :KK61:
Haftalık hedefimi geçtim en azından :21:
Hepi topu 5 kilo vereceğim yavaş olacak ama olacak :KK52:

:KK24::KK24:tebriklr :KK54:

tekrar yazıyım kilomu karıştı üst sayfada

11 Şubat 2011 57.7

18 Şubat 2011 56.7

tam 1 kilo :KK24::KK24::KK24::KK24:

bu hafta kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:KK19:
kilo veremeyen benim gibileri de kınıyorum:KK4:

çok güldüm, kınama canım. haftaya çok daha iyi olacak eminim :)

ÖNEMLİ OLAN ZATEN KG VERDİKTEN SONRA KORUYA BİLMEKK MALESEF BEN ONU YAPAMADIM.. 1 YIL Korudum sonra aldım yinee.. benim en büyük sorunum cips, kızartma gibi şeyleri sevmem ,.... 1 aydır onalrıda yemiyorum vallaa... birde funda suyunu duyan varmı yada deniyen..???

canım korumak gerçekten zor ve önemli. ben de lisedeyken ortalama 20 kilo falan zayıfladım. tabi çocuğum hiç bilmiyorum nasıl korurum kilomu. üniversiteye başladım yurtta ne bulursam yedim. pantalonlar az sıkıyor ama yine de aklıma tartıya çıkmak gelmiyor. 65 ilr liseyi bitirdim, üniversite 1. sonunda bir tartıldım 75 kiloyum. zaten o yaz annem babam boşandı. bizim hayatımız tamamen değişti. ben duygusal güvensizliğimi hep yemekle onarmaya çalıştım. şimdi 27 yaşındayım. 100ü gördüm. belki gönlümce bir genç kızlık geçiremedim kilolar yüzünden ama orta yaşta oluşan bu bilinçle kilo sorunu çekmeyeceğimi biliyorum. nefsinle mücadele etme bence. neyi seviyosan az az ye. öbür türlü tamamen kesmeye çalışınca çok kötü patlıyor mutsuz bir anda.
funda suyunu da hiç duymadım canım.

kizlar bende 700gr vermisim 62.7 den 62ye dustum:KK16:

tebrik ederim canım :) çok sevindim.

11 Şubat 2011 57.7
18 Şubat 2011 56.7

tam 1 kilo fark :KK66::KK66:

çok tebrikler canım. azmin zaferi. askerin döndüğünde çok zarif bir sevgili bulucak :)

canım alışma sürecinde 750 gram çok güzel. ki verecek kilon da çok değil. emin ol çok güzel sonuç alacaksın bu uygulamadan. ilk haftan çok güzel geçmiş, çok dikkat edememene rağmen. tebrik ederim canım.

çok teşekkürler toplamda 5 kilo verecem ama şunu sölemeliyimki bu diyet harika ve çok zevkli en önemlisi ise kolay ve insan sonuçalınca çok mutlu oluyor inşallah herkes istediği kiloya ulaşır

çok güldüm, kınama canım. haftaya çok daha iyi olacak eminim :)

canım korumak gerçekten zor ve önemli. ben de lisedeyken ortalama 20 kilo falan zayıfladım. tabi çocuğum hiç bilmiyorum nasıl korurum kilomu. üniversiteye başladım yurtta ne bulursam yedim. pantalonlar az sıkıyor ama yine de aklıma tartıya çıkmak gelmiyor. 65 ilr liseyi bitirdim, üniversite 1. sonunda bir tartıldım 75 kiloyum. zaten o yaz annem babam boşandı. bizim hayatımız tamamen değişti. ben duygusal güvensizliğimi hep yemekle onarmaya çalıştım. şimdi 27 yaşındayım. 100ü gördüm. belki gönlümce bir genç kızlık geçiremedim kilolar yüzünden ama orta yaşta oluşan bu bilinçle kilo sorunu çekmeyeceğimi biliyorum. nefsinle mücadele etme bence. neyi seviyosan az az ye. öbür türlü tamamen kesmeye çalışınca çok kötü patlıyor mutsuz bir anda.

tebrik ederim canım :) çok sevindim.

çok tebrikler canım. azmin zaferi. askerin döndüğünde çok zarif bir sevgili bulucak :)

:KK17::KK17::KK17:teşekkür ederim tatlım her şey onun için zaten yaza sözleneceğiz:78:

ewet kesinlikle herşeyden az az yemek gerekiyor. KB diyetinde biraz kaçamak yapınca hemen verdiğini geri alıyorsun buda benim sinirlerimi bozdu... en sağlıklısı kalori hesabı yaparak herşeyden yiyerek zayıf kalmak.. funda suyunu burda bi formda okudum yağ yakıormuş bay akullananlar olmuş bende hsonu aktara gidip sorucamm kullanmaya değermi dıyee :))

X