Light colaların kalorisi neredeyse yok, çok düşük ama tatlandırıcı içeren tüm ürünler kalorisi olmamasına rağmen insülin seviyesini yine yükseltiyor. Bu durumda da vücut yağ depolama mekanizmasını çalıştırmaya devam ediyor. Önemli olan insülin seviyesi ile çok oynayan yiyeceklerden uzak durmak. Canım sağlık açısından etkilerini bilmiyorum.
Yediğimiz her şey sağlık açısından riskli olmaya başladı zaten, öyle bir dönemde yaşıyoruz.
İnsan yediği meyve-sebzeden, tatlıdan-tuzludan her şeyden şüpheli maalesef
Günaydın canım İnsan gergin olduğunda yemek yemek istiyor ama yanında salatalık bulundur böyle zamanlarda :)
Yurtta salatalık filan alabilirsin kendine, konuşma hararetlendiğinde kemirmeye başla
Hem çok kalori almyorsun hem de mide doluyor emin ol :)
ben günde 1,5 lt bile deviriyorum bazen zero olunca
ama tuhaftır benim iştahımı kesiyo hatta yanında hiçbişi yemek istemiyorum o varken
neyse bugün içmedim zaten dün de çok içmiştim aslında 1 kutudn fazla içtim
yanımda salatalık var yurtta
ama dün o an elimin altında kolay bi yerde değildi 3 kat aşağıda buzdolabımdaydı
teşekkür ederim önerileriniz ve verdiğiniz moral için 239. sayfaya kadar okudum birazdan okumaya devam edicem ne kadar çok konuşmuşsunuz siz öyle :) alllah muhabbetinizi artırsın :) neyse bugün dengeledim kızlar dünkü ekmek ve gofret faciamı spor günümdü 1,5 saat spor salonundaydım bu da yediklerim =)
kahvaltı:
2 sigara böreği
domates
salatalık
beyaz peynir
şekersiz çay
öğlen:
çeyrek ekmeğin 3 te ikisi kadar anca edicek içi boş beyaz ekmek arasına 1 kbrt kutusu peynir,domates,salatalık
1 elma
ara:
kakaolu süt
akşam:
knor çabuk çorba mercimek
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
sonrasında da 2-3 bardak şekersiz çok çok açık çay ve 1 bardak sade kahve
[1] Sigara Böreği (peynirli) 2 ADET 50.00
[2] Domates 2 ADET 28.00
[3] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22.00
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00