Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Afiyet olsun :)
Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın canım, en mutlu günleri de görün inş :KK16:

Canım çok teşekkür ederim..
Bekardın sanıyorum ilk önce Allah sana ve isteyen tüm arkadaşlara harika bir eşşş
sonrasında lokum gibi bir welet nasip etsin inşallah...

Bu arada sen istabuldamı oturuyorsun ?
Hangi semttesin canım ??
Merak işte :KK17:

Buarada herkese GÜNAYDINN

14/02/2011 Pazartesi

Sabah

2 dilim kepek ekmeği+40 gr peynir+5 zeytin+2 dal marul+maydonoz+roka+dereotu+domates+salata

Ara

8 badem+5 fındık

Öğle

1 kepçe şehriye çorbası+8 kaşık bezelye+100 gr yoğurt+2 dılım ekmek+1 izmir lokması

Ara

1 portakal+1 üçgen peynir

Akşam

1 kase buğday çorbası+8 kaşık ıspanak yemegı+100 gr yoğurt

Toplam 1350 kalori civarıSpor: Koşu bandında 5 km hızla 30 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
günaydınnnn arkadaşlar...

hepinizin geçmiş kandili ve sevgililer günü kutlu olsun..

dün haftasonu yazılanalrı okuyayım derken burda yazamadım bilee.. :) topic inanılmaz hızlı ilerlior hala okumadığım sayfalar var..

bu arada kızmayın ama cumartesi gününden beri benim rejimm berbattttttt... hiç kalori saymadım hiç bakmadım.. pazar gnü pastalar dün kandil simitleri çikolaralar derken perişan oldum yine çok üzgünümmm çok ama bugün toparlanıcam ..

akşamada misafir var nasıl olucak bilmiorummm.. :KK43::KK43::KK43:

nesfitt alayım dedim bununda ne çok kalorisi warmış güya rejim için anlamadım ben yaa çok mutsuzummmmm:KK43:

6 yemek kaşığı makarna 1 kaşık yoğurt 450 etmez bence :26:

ne kadardır sence canım? daha azsa sorun yok da, daha çoksa üzülürüm :KK50:

Bence listen dengeli canım ama daha önce de söylediğim gibi kalorisi az geliyor bana :44:
Ama birkaç gün için bu kadar az kalori alıyordun, söylemiştin o yüzden sorun yok bence, afiyet olsun :)

çok teşekkür ederim canım. haftaiçi bu seviyede tutmaya çalışacağım, haftasonu nasıl olsa istemesek de artırıyoruz.

Arkadaşlar merhaba :KK3:
Geldım burdayım, üç günlük aranın ardından...
Epey hareketlı gectı bu hafta, hem beynen hem ruhen...
Nişanlımla farklı sehırlerdeyız zaten fakat gırdıgı bır sınavı kazanması netıcesınde benım gelın gıdecegım sehır degıstı :KK1: hem de üç gun ıcınde...
Hem saskınlık hem sevınc derken ıhmal ettım burasını...
Kusuruma bakmayın emı...
Sayfaları dondum okudum ama masallah o kadar paylasım yapılmıs kı hangısınden baslayacagımı sasırdım, basa cıkamadım, bugunden baslayım dedım ben de...
Mazur gorun...

merhaba arkadaşım. çok sevindim sevindirici şeyler olmasına. inşallah her şey gönlünüze göre olur.

merhaba kızlar, listeler çok iyi. serapcım zeytinyağı bilgisi için çok saol. keşke ben de sevebilsem şu mereti.

ben de dün tartı meselesini duyunca gittim en yakın şoka fakat bulamadım. çok üzgünüm :KK5:

hepinizi çok seviyorum kızlar. öğleden sonra yazarım inşallah, şimdi çıkmam lazım.

günaydınnnn arkadaşlar...

hepinizin geçmiş kandili ve sevgililer günü kutlu olsun..

dün haftasonu yazılanalrı okuyayım derken burda yazamadım bilee.. :) topic inanılmaz hızlı ilerlior hala okumadığım sayfalar var..

bu arada kızmayın ama cumartesi gününden beri benim rejimm berbattttttt... hiç kalori saymadım hiç bakmadım.. pazar gnü pastalar dün kandil simitleri çikolaralar derken perişan oldum yine çok üzgünümmm çok ama bugün toparlanıcam ..

akşamada misafir var nasıl olucak bilmiorummm.. :KK43::KK43::KK43:

nesfitt alayım dedim bununda ne çok kalorisi warmış güya rejim için anlamadım ben yaa çok mutsuzummmmm:KK43:

merhaba arkadaşım ben de senin vesilenle unuttuğum kandil ve sevgililer gününü kutlayayım arkadaşların.

canım hiç mutsuz olma. ara vermiş say. böyle durumlarda metabolizman şaşırmış olur. ki bu gerekli diyet yaparken. ilk fırsatta yeniden başlarsın. yeter ki suçluluk hissedip yemek yemeye sarma.

merhaba arkadaşlar bende bir süredir sizin kullandığınız siteyle kalori sayıyordum. şimdilik 1 kilo vermiş olsamda bu yöntem benim için ideal. kk de bu konunun olduğunu bugün gördüm. ben de aranıza katıldım..
sevgiler..

Son düzenleme:
Kilonla orantılandığında listen çok güzel canım :KK16:
Umarım böyle devam edersin :)

teşekkür ederim inşallah böle devam eder:KK16: başladığım işi bitirmeyi seviyorum inşallah bu sefer de öyle olur:KK16:

merhaba arkadaşım ben de senin vesilenle unuttuğum kandil ve sevgililer gününü kutlayayım arkadaşların.

canım hiç mutsuz olma. ara vermiş say. böyle durumlarda metabolizman şaşırmış olur. ki bu gerekli diyet yaparken. ilk fırsatta yeniden başlarsın. yeter ki suçluluk hissedip yemek yemeye sarma.

teşekkürler tatlım kendi adıma seninde kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun:KK16:

hoşgeldin aydasu:87:

kızlar aranıza katıldım dedim ama vakit olmadı hiç yazmak. kalori saymaya devam ediyorum.

ben bir gözlemimi yazmak istiyorum ama ondan önce hikayemi anlatayım kısaca.
69 kilodan 53'e spor yaparak ve sağlıklı beslenerek indim. yalnız yaklaşık 3 aydır 53'ten 1 gr aşağı düşmüyordum ki hedeflediğim kilo 50'ydi.

neyse son 1 haftadır sabah-öğle aramda 1 kase yoğurt yemeye başladım üstüne biraz corn flakes dökerek. sonuç : şu an 50,6 kiloyum :KK53::KK53::KK53: üstelik hiç de kilo verme amacıyla yemiyodum değişiklik olsun istemiştim:KK68: aklınızda bulunsun kızlar alternatif olarak deneyebilirsiniz.

gelmişken sabah kahvaltımı yazıyım bare :KK66:
[1] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70.00
[2] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.40
[3] yumurta 1 adet 80.00
[4] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[5] Kuru kayısı 2 adet 36.00
[6] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80.00 (paketinde 47 yazıyordu ona göre hesaplıycam banane:18:)
[7] Portakal reçeli 10 GRAM 29.90

Toplam : 249.35kal

bende kahvaltımı yazayım bari:KK9:
sabah
1 porsiyon ıspanaklı yumurta
1 dilim kepek ekmek
6 yeşil zeytin

284 kalori

merhaba arkadaşlar bende bir süredir sizin kullandığınız siteyle kalori sayıyordum. şimdilik 1 kilo vermiş olsamda bu yöntem benim için ideal. kk de bu konunun olduğunu bugün gördüm. ben de aranıza katıldım..
sevgiler..

hangi siteden bakıyosunuz arkadaşlar kaloriler için

2011-02-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] SUSAMLI GALETA-UZUN 2.3 adet 103.5
[2] Yoğurt (tam yağlı) 102 GRAM 69.36
[3] Lokum 50 GRAM 120
[4] Erişte 20 GRAM 78
[5] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[6] Kıymalı Patates 1 PORSİYON 250
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Keçi Peyniri 40 GRAM 78.8
[9] Sosis 20 GRAM 64.4
[10] Yumurta (haşlanmış) 60 GRAM 94.8
Toplam : 1132.86 kal.

bugün yediklerim ve yiyeceklerimm.
ben buna biraz daha eklerim ya hadi hayırlısı :KK61:

3 günlük bi aradan sonra slmmm arkadaşlar...önce bana yardım eden ve beni düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim...ilk 2 gün saçma bi hırsla aşağı yukarı 400-600 kalori aldım,ama sözünüzü dinleyip kalorimi yükselttim... şu ana kadar 1.750-2 kg vermiş gibi duruyorum,sporada devam ediyorum,bugünden itibaren tekrar düzgün bi şekilde yiyerek burada yazmaya dvm etcem :KK34:

3 günlük bi aradan sonra slmmm arkadaşlar...önce bana yardım eden ve beni düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim...ilk 2 gün saçma bi hırsla aşağı yukarı 400-600 kalori aldım,ama sözünüzü dinleyip kalorimi yükselttim... şu ana kadar 1.750-2 kg vermiş gibi duruyorum,sporada devam ediyorum,bugünden itibaren tekrar düzgün bi şekilde yiyerek burada yazmaya dvm etcem :KK34:

merhaba canım. hoşgeldin tekrar.

canım yaptığın çok yanlış. 400-600 kalori ölümcül. lütfen bir daha yapma. sağlığımız çok önemli.

evlenecektin galiba birkaç aya yanlış hatırlamıyorsam, karıştırmıyorsam. ben de temmuzda evleneceğim ve şu an 97 kiloyum, vermem gereken 27-28 kilo var. lütfen rahat ol. çok güzel bir gelin olacağına eminim. düğün senin düğünün, her halinle güzel olacaksın. lütfen insanların baskısı yüzünden sağlığınla oynama.

öpücükler :)

bugünkü menümü yazayım.

sabah;
1 kase mercimek çorbası, 1 dilim beyaz ekmek, yarım kandil simidi, 3 tane 30 kalorilik bisküvi, 1 şekersiz çay, toplam 450 kkal.

öğle;
bol marullu ton balıklı sandwiç 400 kkal.

ara;
50 kalorilik yulaflı bisküvi

akşam;
1 tabak salata, 1 dilim ekmek 250 kkal.

ara;
1 adet mandalina, 1 avuç çekirdek 100 kalori.

toplam; 1250 kalori.

birazdan da 40 dakika tempolu yürüyüş yapacağım.

öğlen
[1] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[2] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON115
sabah
[3] Zeytin (yeşil) 16 GRAM 23.04
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurtalı ıspanak 1 porsiyon 206
Toplam : 426.54 kal.

Son düzenleme:
öğlen
[1] Kepekli Ekmek 0.5 DİLİM 27.5
[2] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON115
sabah
[3] Zeytin (yeşil) 16 GRAM 23.04
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurtalı ıspanak 1 porsiyon 206
Toplam : 426.54 kal.

sevgili arkadaşım bu bir günlük aldığın kalori ise çooooook az.. böyle kilo değil sağlığını verisinde bence.. lütfen 1000 kalorinin altında diyet yapmayın hem uzun süre dayanamazsınız diyeti bırakır canınız çeken her şeyi yer sonrada verdiğinzi kiloların 2 katı alırsınız..

X