Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Nightcim walla beni öyle bi gaza getiriyosun kiiii yoğurt konusunda canım....

bugün menümü yazamayacağım wakit yok
1400 civar ve 200 kalori sporda yatım..

Yarın günümüz var inşallah az yiyeceğim...
1 adet talaş böreği ( evde yapılan) kaç kaloridir ??
350 kalori olabilirmi??

Artık sabahla öğlen öğününü bir yaparım..
olmadı sabah 200 grlık light yoğurt yerim..

Herkese selamlar ve iyi geceler...:KK3:

Hanımlar hepinize iyi geceler :KK16:

Bugünkü menüleri ve geçmişi okuyamadım, fazla vaktim olmadı ama ilk boş zamanımda üşenmeden hepsini okucam :)

Ben onları okuyana kadar siz yenilerini yazarsınız ama olsun onları da okurum :KK1:

Hız kesmeden kilo vermeye devam, hep beraber güzel günlere :)

iyi geceler arkadaşım :)

1983

Alıntı serapkayra kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
6 yemek kaşığı makarna 1 kaşık yoğurt 450 etmez bence

ne kadardır sence canım? daha azsa sorun yok da, daha çoksa üzülürüm

canım yarım porsiyon yoğurtlu makarna bile 273 kalori yapıyor seninkide ancak yarım porsiyondur ..:KK61:

bengi_arwen -

merhaba arkadaşlar bende bir süredir sizin kullandığınız siteyle kalori sayıyordum. şimdilik 1 kilo vermiş olsamda bu yöntem benim için ideal. kk de bu konunun olduğunu bugün gördüm. ben de aranıza katıldım..
sevgiler..

hoşgeldin arkadaşım umarım sende bizler gibi faydasını görür kendini bu atmosfere kaptırırsın :KK1: çevremdekiler gr hesaplarımla dalga geçmeye başladılar artık :26:

frances -

kızlar aranıza katıldım dedim ama vakit olmadı hiç yazmak. kalori saymaya devam ediyorum.

ben bir gözlemimi yazmak istiyorum ama ondan önce hikayemi anlatayım kısaca.
69 kilodan 53'e spor yaparak ve sağlıklı beslenerek indim. yalnız yaklaşık 3 aydır 53'ten 1 gr aşağı düşmüyordum ki hedeflediğim kilo 50'ydi.

neyse son 1 haftadır sabah-öğle aramda 1 kase yoğurt yemeye başladım üstüne biraz corn flakes dökerek. sonuç : şu an 50,6 kiloyum üstelik hiç de kilo verme amacıyla yemiyodum değişiklik olsun istemiştim aklınızda bulunsun kızlar alternatif olarak deneyebilirsiniz.

gelmişken sabah kahvaltımı yazıyım bare
[1] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70.00
[2] Sütaş Lor Peyniri 30 GRAM 35.40
[3] yumurta 1 adet 80.00
[4] Zeytin (Siyah) 15 GRAM 31.05
[5] Kuru kayısı 2 adet 36.00
[6] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80.00 (paketinde 47 yazıyordu ona göre hesaplıycam banane)
[7] Portakal reçeli 10 GRAM 29.90

Toplam : 249.35kal

Tatlım bu menü ne böyle amannnn korkutma beni günlük bu kadar kalorimi aldın sen :KK53: zaten 50 kilo olmuşsun dikkat etmen gerekir.... yoğurt bu topikte çok ilgimiz genelinde bende başladım hatta içine dereotu karıştırarak yiyorum tok tutuyor bu sayede hem de faydası çok her ikisininde , teşekkürler canım bu paylaşımın için ama sen yine şu kalorini yükselt derim ben :KK50:

rehberlik27

3 günlük bi aradan sonra slmmm arkadaşlar...önce bana yardım eden ve beni düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim...ilk 2 gün saçma bi hırsla aşağı yukarı 400-600 kalori aldım,ama sözünüzü dinleyip kalorimi yükselttim... şu ana kadar 1.750-2 kg vermiş gibi duruyorum,sporada devam ediyorum,bugünden itibaren tekrar düzgün bi şekilde yiyerek burada yazmaya dvm etcem

selam canım evet kesinlikle 1000 kalorinin altına düşmemelisin diyete yeni başlıyor olsaydım ben 1500 den başlar yavaş yavaş bine kadar azaltırdım ama o zaman bilinçsizdim hemen vermek istedim bende 700 kalorilik diyet uyguladım ama sağlıksız şimdi 1000 in altına düşmemeye çalışıyorum ...

1983

Alıntı rehberlik27 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
3 günlük bi aradan sonra slmmm arkadaşlar...önce bana yardım eden ve beni düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkür ederim...ilk 2 gün saçma bi hırsla aşağı yukarı 400-600 kalori aldım,ama sözünüzü dinleyip kalorimi yükselttim... şu ana kadar 1.750-2 kg vermiş gibi duruyorum,sporada devam ediyorum,bugünden itibaren tekrar düzgün bi şekilde yiyerek burada yazmaya dvm etcem

merhaba canım. hoşgeldin tekrar.

canım yaptığın çok yanlış. 400-600 kalori ölümcül. lütfen bir daha yapma. sağlığımız çok önemli.

evlenecektin galiba birkaç aya yanlış hatırlamıyorsam, karıştırmıyorsam. ben de temmuzda evleneceğim ve şu an 97 kiloyum, vermem gereken 27-28 kilo var. lütfen rahat ol. çok güzel bir gelin olacağına eminim. düğün senin düğünün, her halinle güzel olacaksın. lütfen insanların baskısı yüzünden sağlığınla oynama.

öpücükler :)

hayırlı uğurlu olsun canım her ikinizede Rabbim bir ömür mutlu etsin ne güzel günler en güzel günleriniz doya doya geçirmeye bakın o yüzden kendinizi sakın sıkmayın şu diyet konularında kalorinizi bilin aşmayın sağlığınızdan olmayın aman aman eminimki ikinizde çok çok güzel gelinler olucaksınız :KK54::KK16:

Son düzenleme:
Nightcim walla beni öyle bi gaza getiriyosun kiiii yoğurt konusunda canım....

bugün menümü yazamayacağım wakit yok
1400 civar ve 200 kalori sporda yatım..

Yarın günümüz var inşallah az yiyeceğim...
1 adet talaş böreği ( evde yapılan) kaç kaloridir ??
350 kalori olabilirmi??

Artık sabahla öğlen öğününü bir yaparım..
olmadı sabah 200 grlık light yoğurt yerim..

Herkese selamlar ve iyi geceler...:KK3:

canım talaş böreğini milföy hamuru olarak hesaplayabilirsin içeriği aynı ..
sanada iyi geceler anım :KK54:

Güne 78.2 kilo başladım, hayatımda ilk defa bu rakamı gördüm, çok mutluyum :)
Hanımlar bugün fazla vaktim olmadı, önümüzdeki birkaç gün de fazla vaktim olmayacak gibi, misafirlerimiz var.
Hemen listemi paylaşayım.

bugün yediklerim

2 adet yağda yumurta (çok az yağla)
3 dilim çavdar ekmeği
10 tane zeytin
80 gr peynir
1 kg yoğurt
2 porsiyon lahana salatası
1 dilim ev keki
1 tane şekersiz kahve
1 elma

toplam: 1600-1650 kalori

Misafirlere hizmt ederken hareket ediyorum, o da sporum olsun :)

canım ne güzel vermişsin bende çooook mutlu oldum senin adına :KK64: misafirlerin olmasına rağmen yoğurt aksamamış bravo zaten kilonun gitmesine sebep yoğurdun etkiside büyük :KK1: hep sağlıklı şeyler yemişsin ağır hiç birşey yok tebrik ediyorum senin giden kilolar hedefine ulaştığında sabitlenip kalıcak bence kesin kilo kitleme olayını sen başarırsın bu gidişle geri alım asla olmaz sende :nazar::nazar::nazar:

Bengi seni şimdi görebildim, hoş geldin :KK16:

hoşbuldummm...
dün acayip fazla kaçırdım hiç yazmıyayım ne yediğimiz ama 2200 kalori aldığımı söyleye bilirim. bugünde kötü geçecek sanırım çünkü misafirim var. ama daha sonra en fazla 1200 kalori hedefim.. hadi bakalım...:KK6:

Günaydınn arkadaşlar...

Ben bu hafta hiç rejim yapamadım.. haftasonu bozunca toparlayamadım.. sanırım cuma günü fazla çıkıcamm

bu arada bu yoğurt olayını nasıl yapıosunuz öğle veya aralarda ne kadar yiyiosunuz.. bir de tam yağlı mı yoksa light yoğurt mı?

çok mutluyum dayanamadım tartıldım 5 gündür o kadar dikkat etmediğim halde 0.5 kilo gitmiş bu sabah yarım tahıll simit yedim hiç bir yerde yok kalorisi kaç kaloridir.

kızlar size bazılarının bildiği ama bilmeyenlerinde olabileceği bir çay tarifi vermek istiyorum..
ben epeydir içiyorum tadıda çok güzel.. bugünlerde yine popüler oldu bu çay.

1 adet elma (soyulmamış ve çekirdekleri alınmamış)
yarım limon (yine soyulmamış)
2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
5-6 adet tane karabiber
2.5 kupa su
bunları koyun tencereye kaynatın 5 dk falan sonra için bi güzel süzüp ertesi günde içebilirsiniz..
metebozimayı hızlandırıdığı söyleniyor. şahsen ben çok seviyorum tadını falan akşamları siyah çay içmekten iyi oluyor.
bu akşam fırında hamsi buğlama yapmayı planlıyorum canınız çekmesin ::KK66:

canım yarım porsiyon yoğurtlu makarna bile 273 kalori yapıyor seninkide ancak yarım porsiyondur ..:KK61:

hayırlı uğurlu olsun canım her ikinizede Rabbim bir ömür mutlu etsin ne güzel günler en güzel günleriniz doya doya geçirmeye bakın o yüzden kendinizi sakın sıkmayın şu diyet konularında kalorinizi bilin aşmayın sağlığınızdan olmayın aman aman eminimki ikinizde çok çok güzel gelinler olucaksınız :KK54::KK16:

canım çok teşekkürler. ben baya şişirmişim o zaman makarnayı. neyse, sağlık olsun :)

iyi dileklerin için de sağol canım. inşallah hepimiz bir ömür boyu mutlu oluruz. stres olmamak, sakince tadına varmak önemli. gelinlik sadece bir aksesuar. evleniyor olmamızdan önemli değil. elmayla armutu karıştırmamak lazım o yüzden. çünkü düğün sadece güzel görüneceğimiz bir tören değil, tek anlamı bu değil. hayatımızın dönüm noktası. gereksiz baskılarla, moda terörüyle helak olmanın alemi yok.

çok teşekkür ederim canım tekrar desteğin için. :KK70:

Günaydınn arkadaşlar...

Ben bu hafta hiç rejim yapamadım.. haftasonu bozunca toparlayamadım.. sanırım cuma günü fazla çıkıcamm

bu arada bu yoğurt olayını nasıl yapıosunuz öğle veya aralarda ne kadar yiyiosunuz.. bir de tam yağlı mı yoksa light yoğurt mı?

günaydın canım. toparlarsın zamanla, endişelenip suçlulukla daha fazla yeme yeter ki :) yoğurt ben çok yiyemiyorum, ama arkadaşlar anlatır, özellikle night.

çok mutluyum dayanamadım tartıldım 5 gündür o kadar dikkat etmediğim halde 0.5 kilo gitmiş bu sabah yarım tahıll simit yedim hiç bir yerde yok kalorisi kaç kaloridir.

çok sevindim canım :) devamı gelicek inşallah. simidi de normal simit sayabilirsin bence. kalorisi zaten çok değişmez. sadece tahıllı olduğu için tok tutar.

kızlar size bazılarının bildiği ama bilmeyenlerinde olabileceği bir çay tarifi vermek istiyorum..

2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
5-6 adet tane karabiber
2.5 kupa su
bunları koyun tencereye kaynatın 5 dk falan sonra için bi güzel süzüp ertesi günde içebilirsiniz..
metebozimayı hızlandırıdığı söyleniyor. şahsen ben çok seviyorum tadını falan akşamları siyah çay içmekten iyi oluyor.

ah keşke elma yeyince deli gibi acıkmasam. bu tarifin methini hep duyuyorum ama yapamıyorum. ellerine sağlık canım.

afiyet olsun canım, sağlık olsun :)

günaydın canım. toparlarsın zamanla, endişelenip suçlulukla daha fazla yeme yeter ki :) yoğurt ben çok yiyemiyorum, ama arkadaşlar anlatır, özellikle night.

çok sevindim canım :) devamı gelicek inşallah. simidi de normal simit sayabilirsin bence. kalorisi zaten çok değişmez. sadece tahıllı olduğu için tok tutar.

ah keşke elma yeyince deli gibi acıkmasam. bu tarifin methini hep duyuyorum ama yapamıyorum. ellerine sağlık canım.

afiyet olsun canım, sağlık olsun :)

çok teşekkürler

2 adet çubuk tarçın
6-7 adet karanfil
5-6 adet tane karabiber
2.5 kupa su

:KK9:ben bu kürü yapmıştım ama karabiberi çok koymuşum:KK52:onu bitirene kadar neler çekmiştim:KK53:
ben her gece yatarken sirkeli ballı su içiyorum:KK49:metabolizmam çok iyi:KK49:sizde yaapabilirsiniz:KK55:

merhaba kızlar, listeler yıkılıyor. bi cansu üzgün sanırım. üzülme arkadaşım. hiç geç değil. yeniden başlarsın.

ben gün içinde yazdığım listeye uydum. 1250 kkal aldım, 40 dakika da tempolu yürüyüş yaptım.

herkes iyi inşallah?

evet ama kararlıyım bugün bomba gibi geliyorum :KK70:
güzel sağlıklı menümle beraber hehehehe:emir_bebek:

evet kararlı olmak çok önemli, bugün çok güzel geçicek senin için arkadaşım :)

inşallah bi şey sormak istiyorum dün diyet başarı oykülerini okudum.bir arkadaşımız sabah ara öğlen ara şeklnde beslenmş ve akşam hiç bi şey yememş bu şeklde çok güzel zayflamş sizce msntıklmıdır?

inşallah bi şey sormak istiyorum dün diyet başarı oykülerini okudum.bir arkadaşımız sabah ara öğlen ara şeklnde beslenmş ve akşam hiç bi şey yememş bu şeklde çok güzel zayflamş sizce msntıklmıdır?

bence kişiden kişiye değişir ama uzun süreli böyle devam edemez insan. sanırım pek uygulanabilir değil o yüzden. ben uygulayamam en azından.

kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum:KK14:

kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim 62 kilogeldim 2 haftadir sadece 700gr gitmis neden ama okadarda dikkat ettim hergun duzenli yurudum en az 40dk yurudum bazen 2 saati bile buldu neden bole gosterio tarti ben diyete 26ocakda basladim 22 gun olmus ben sadece 3 kilo verdim nerde yanlis yapiorum acaba yardim edinmorelim bozuldu ben 61 i gormek istiodum bugun yuzde 90 61i gorucem saniodum:KK14:

gayet normal kilo veriyorsun hemde sağlıklı üzülmeni gerektiren hiç bir şey yok normalde ayda 4 kilo vermek gerekiyorumuş

X