- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
çarşamba gübü 6 aylık olucak oğlum ama ben ek gıdaya( çorba, muhallebi, muz ve elma püresi aradada mandalina suyu) başladım sayılır ve yarın kahvaltıya vs başlıcam... kilosu 7,300 boyuda 67 kendi dr gittğimizde bebkler 4 ayda sonra azalmaya başlarlar gelişimden dolayı ve ortalamanın üzerinde zaten dedi...ama geçen gün başka dr gittiğimizde geçen aya göre az almış dedi anlamadım bende baktığında doğduğundan beri her gören kaç aylık bu diyor büyük diyorlar...geçe n gün sütümü sağdım birinden 50 cc geldi yani dedğim gibi oğlum üşengeç birde dolu dolu kendi aksın o çok uğraşmasın istiyo galiba ...
çarşamba gübü 6 aylık olucak oğlum ama ben ek gıdaya( çorba, muhallebi, muz ve elma püresi aradada mandalina suyu) başladım sayılır ve yarın kahvaltıya vs başlıcam... kilosu 7,300 boyuda 67 kendi dr gittğimizde bebkler 4 ayda sonra azalmaya başlarlar gelişimden dolayı ve ortalamanın üzerinde zaten dedi...ama geçen gün başka dr gittiğimizde geçen aya göre az almış dedi anlamadım bende baktığında doğduğundan beri her gören kaç aylık bu diyor büyük diyorlar...geçe n gün sütümü sağdım birinden 50 cc geldi yani dedğim gibi oğlum üşengeç birde dolu dolu kendi aksın o çok uğraşmasın istiyo galiba ...
sabah kahvaltı 1 haslanmıs yumurta, kk kasar, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım greyfurt
ara çdiyet atşıtırmalık
öğlen mercimek çorbası, kapuska
ara 5 düşük kalorili bisküvi
akşam tarhana çorbası büyük kase, salata
ara lavaş arası krem peynir az bişe
dünkü kalorim 1250ymiş amaaaa
bugun garanti 1300 ü aşmışımdır
zaten konsantrasyonum bozuldu, bağırsaklarım da çalışmıyo, şişim vs offf
neyse
birsencim neden diyet yapamadın, hasta mısın?
leslie 2 mil yürüyüşü yapıyım dedim, başım ağrıyo yok bilmem ne diye salladım salladım, sonrada kendime kızdım hah dedim ööle otur tabi diye. demin yaptım, pestilim çıktı o ne beahhh
ama çok da hoşuma gitti, kadın acayip motive ediyo, teşekkürlerrrrr
bunu yapayım bari, dışarı çıkamıyom artık buz gbi havalar
Kiz dur napiyonnnn, ben 2 mil yurudum diye gurur duyuyodum kendimle, sen simdi 5 mil diyonnncanim isine karismak gibi olmasin ama ben daha oncede 17 kilo vermistim ve o zaman bekardim kosu bandi falan yoktu bende lesli ile yuruyordum ve ebru salli ile pilates yapiyordum ama leslinin 5 mil olanida var siddetle onu tavsiye ederim 2 cok az spora alistir kendini bir daha birakamazsin ve pilates yap ebru ile sifirdan basla nette videolari var pikatesi 3 gun yap bir daha vazgecemezsin cunku zayiflamasanda 1 beden ufalirsin durusun duzelir agrilarin varsa gecer cok dinclesirsin
Kiz dur napiyonnnn, ben 2 mil yurudum diye gurur duyuyodum kendimle, sen simdi 5 mil diyonnn
Bu bunye bi alissin 2 ye de, o bile pestilimi cikardi valla
5 i yapsam dus alip yatarim Ben direk
Pilates filan bu kiloda cokk zor, ona bi 70 e iniyim ozman baslicam. Yada mekik yapmaliyim. Asil o sart. Benim problemim gobek. Kilo veriyom poppdan gidiyo gobek hala yerinde. Sinir ediyo beni. Ama once bi 70 w iniyim ole yapicam. Simdi bi yaglar gitain biraz, onlarida sonra sikilasmak icin yapcam. Hem sonlara dogru kilo verme hizi iyice yavasliyo, destek olur onada
Aynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.canım haklısın tabi herkes kendi vucudunu daha iyi tanır.spor kilo vermeye cok yardımcı oluyor.
benim bu ara kaçamaklar hat safhada engel olamıyorum kendime. ama yinede kilo veriyorum 69.200 ile uyandım. yarın 68.800 ile uyanmak istiyorum.dün menüyü paylaşmadım çünkü incirler çikolatalar havada ucuyordu.bugün menüyü paylaşırım.
Hosgeldin canim. Benim arastirdigim kadarila 1000 kalori hic onerilmiyor. Ozellikle vermen gereken kilo 3-5 ten fazlaysa en dusuk 1200 kalori alman gerekiyirmus. Yoksa metabolizma hizin cok yavasliyormus, ve az yedigin halde kilo veremiyor, h atta aliyormussun.meraba arkadaşlar bende bugün kalori sayımına başladım günlük 1000 kalori almam gerekiyor benide aranıza alırsanız daha kolay yaparım gibi geliyor
bugün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek,1 yk. lor peyniri 1 tane zeytin
ara :2 kaşık yoğurt
öğlen :1 porsiyon sade haşlanmış tavuk ve salata
ara :1 mandalin 6 tane fıstık ve 2 kaşık yoğurt
şuana kadar 700 kalori aldım
akşamda :karnabahar ve tavuktan salata yapıp yemeyi düşünüyorum böylece 1000 kaloriye tamamlarım
hoşbulduk canım banada az gibi geldi ama benim günlük 1300 kalori almam gerekiyomuş bundan 300 kalori kısarsam haftada 500 gr verebilirmişim bi sitede böyle hesapladım yaşım 25 boyum 1.57 kilom 58 acaba yanlış mı hesapladım senin kilon kaçAynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.
Ama benim de motivasyonum dustu, durakladigi icin kilom. Hala ayniyim, 13 gundur degismedi kilom. Bi arkadasim 20 gun surdu benimki sakin birakma dedi, baya duzeldi moralim. Sagolsunlar ya, cok seviyom hepsini
Sen de sik disini az kaldi demekki
Hosgeldin canim. Benim arastirdigim kadarila 1000 kalori hic onerilmiyor. Ozellikle vermen gereken kilo 3-5 ten fazlaysa en dusuk 1200 kalori alman gerekiyirmus. Yoksa metabolizma hizin cok yavasliyormus, ve az yedigin halde kilo veremiyor, h atta aliyormussun.
O yuzden bence biraz sabredip yavas kilo vermeni oneririm. Ben 1200 le basladim, ancak su anda 1300 le devam ediyorum, 1400 bile yapmayi dusunuyorum. Yalniz bu benim net kalori alimim, spor yapinca 200 kalori civari harciyorum, onu da yiyorum yani. Program oyle yaptiriyor.
Ben bu sabah kahvalti gevregi
Ara 2 kaysi 4 badem, 1 paket cips arti diyet biskuvisi yedim ohaaa
Oglen peynirli sandvic
Ara elma, 2 parca cikolata
Aksam patates yemegi ve cacik
1450 kalori aldim, 200 kalorilik leslie 2 mil yuruyusu yaptim
meraba arkadaşlar bende bugün kalori sayımına başladım günlük 1000 kalori almam gerekiyor benide aranıza alırsanız daha kolay yaparım gibi geliyor
bugün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek,1 yk. lor peyniri 1 tane zeytin
ara :2 kaşık yoğurt
öğlen :1 porsiyon sade haşlanmış tavuk ve salata
ara :1 mandalin 6 tane fıstık ve 2 kaşık yoğurt
şuana kadar 700 kalori aldım
akşamda :karnabahar ve tavuktan salata yapıp yemeyi düşünüyorum böylece 1000 kaloriye tamamlarım
Aynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.
Ama benim de motivasyonum dustu, durakladigi icin kilom. Hala ayniyim, 13 gundur degismedi kilom. Bi arkadasim 20 gun surdu benimki sakin birakma dedi, baya duzeldi moralim. Sagolsunlar ya, cok seviyom hepsini
Sen de sik disini az kaldi demekki
CANIM BEN BİLİYORUM O DURAKLAMA NASIL BİR DUYGU VE BENDE GİRDİM O DÖNEME BEN HASTA OLUCAM KAFADAN 1 HAFTA ŞİŞMEYE HAZIRIM.AMA SANA TAVSİYEM DURAKLAMADA YAPACAĞIN EN İYİ ŞEY BİRAZ AKTİVİTENİ ARTTIR MESELA LESLİ İLE 3 MİL YÜRÜ VE YEMEKLERDEN BİRAZ DAHA KIS.BEN GEÇEN SEFER BUNU YAPMIŞTIM İŞE YARAMIŞTI HATIRLARSAN
BİRDE TUVALETE RAHAT ÇIKIYOMUSUN O DA ÇOK ETKİLİ OLUYOR.ÇIKAMIYORSAN BUGÜN BİRAZ MEYVEYİ ABART.200 GR BİLE OLSA ÇOK FENA MORAL OLUR SANA
hoşbulduk canım diğer arkadaşımızda öyle söylemiş sanırım 1200 kaloriye çıkartıp spor eklemem daha doğru olacakcANIM HOŞGELDİN ÇOK DESTEK OLUYOR BU ŞEKİLDE PAYLAŞMAK. AMA 1200 KALORİNİN ALTINA DÜŞMEMEN LAZIM YOKSA KİLO VERMEZSİN VUCUT KRİZ DURUMU ALGILIYOR.KİLOYU TUTUYOR. BUNU ARAŞTIR İSTERSEN.MENÜN ŞAHANE OLMUŞ BİRKAÇ MEYVE DAHA EKLERSEN TAMAM OLUR HERALDE