kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Hosgeldiniz arkadaslar , menu paylasimi yapmayi unutmayin lutfenn
Sabah yulaf ezmesi 150 kal
Ara buyuk elma 130 kal
Oglen kavurma, valla basim agriyodu, doldurdum tabaga yedim, minimum 500 kalori diyorum
Ara muz 110kal
Aksam bir pprsiyon makarna, yarim kupa patates pure, 2 kasik kavurma salata 600 kalori de bu
Diyet biskuvi 100 kalori
1600 u gectim heralde,
2 mil de leslie

güzel güzel şahane menü naaptın duraklama dönemin geçtimi.benim hastalıkta bitti ama 69.00 da kaldım yaklaşık 2 haftadır aynı kilodayım ki deli gibi spor yapmama rağmen.sen naptın vermeye başladın mı tekrar

ben hala 68 i göremedim.2 haftadır aynı kilodayım.bugün 1200 kalorinin 1 kalori bile dışına çıkmıcam çünkü yarında 68 i görmezsem motivasyonum inanılmaz düşecek.

KAÇAMAK YOK PORSYONLARI ABARTMAK YOK BUGÜN

TAHMİNİ MENÜ

SABAH

KK KADAR PEYNİR 150
5 ZEYTİN 20
1 YUMURTA 80
2 DİLİM TAM BUGDAY EMEĞİ 120

ARA 1 ELMA 50

ÖĞLEN
YOGURT ÇORBASI 1 PORSYON 200
1 DİLİM EKMEK 60

ARA

NESCAFE 80
1 PORTAKAL 50

AKŞAM

YEŞİL FASULYE 200
BİR PRSYON YOGURT 130

GECE 1 BARDAK SÜT 100

ŞU HALİYLE 1250 KALORİ YAPIYOR UMARIM KAÇAMAK OLMAZ

Selam ,
güne mutsuz başladım sanırm dün fazla kaçırmıştım sabah 66,00 gördüm tartıda

sabah
1 yeşil elma 90 kalori
yeşilçay ( şekersiz ) 0

öğle
diyet kuru köfte 259 cal ( hepsini bitiremiyorum 200 diyelim )
yarım kase cacık 70 cal.
1 dilim kepekli ekmek 66 cal.

akşam
Anneme yemege gidicez çok belirsiz :)

dün akşam yediğim albeni için çok pişmanım ((

menümü paylaşayım ;

sabah
1 tost -tost ekmeğine-
8 siyah zeytin
şekersiz çay

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
2 kaşık erişte

akşam
tarhana çorbası
salata yiycem inşallah

kalori hesaplayamıyom ama benim için iyi ,erişteyi yemesem iyiydi ama ben akşam yemeğini 7-8 den önce yiyemiyom çok acıkıyom mecburen yedim .bi de öğlen işyerinde yiyoz catering getiriyo seçme şansım yok maalesef

Akşam kıymalı patatesli börek varmış annemde

ne kadar yesem kaç kalori tutar acaba ??

2 kaşık erişte çok bişey değil hem akşam yemeğiniz hafif bence bişey olmaz :)

2 kaşık erişte çok bişey değil hem akşam yemeğiniz hafif bence bişey olmaz :)

eriştenin kalorisi beyaz pirinçten bile yüksek bende bayılırım erişte pilavına ama 2 kaşığı 200 klori yani bir çikolata yemiş gibi oluyosun. 1 porsyon yani 4 yemek kaşığı 400 kalori. ben tüketmiyorum.arada kaçamak illaki oluyor.

mesela ben öğlen bir porsyon yayla çorbası içecektim ama o oldu sana 4 kepçe ancak doyduğumu hissettim

bu yüzden de 2 haftadır 68 i göremedim

Menu gayet guzel bence. Ama sanki az givi, senin icin, cok daha yuksekti dimi baslrda. Sen cok sppr yapiyosun bide. Sonradan gordum corbayi artirmisin daha iyi bence de.

Yarim ye eger cok istiyosan. Ben illa yiceksem jepsini yememeye calisiyorum. Zaten evde talep oluyo illa

Bence super menu irisim, ben begendim. Isyerinde ne cikiyosa yiyosun napcan. Tarhana salata yaparsan aksam zaten sorun olmaz ya.
Bi de. Meyve ve yogurt ye bence, ara ogun yapmiyon galiba.

Birsencim ben yarim kilo verdim sonunda. 80 altina dusebildim yani. Ama cok uzun suruyo duraklama.
Hala yavas iniyo zaten.
Ben kahvaltida 1 dilim ekmek, 4 zeytin, yarim yumurta bile degil az bise. Yarim domates, ve ricotta peynirinden nerdeyse 1/3 kupa yedim. Sinirlendim ondan oldu. 300 kalori olmali maksimum.ezogelin corbasi yapicam oglen. Aksama da ispanak yapiyim iristen taklitle. Salata bide. Isallah bugun 1300 1400de kalirim ya, dun abarttim.

yok sen haklısın o şekilde hesaplayınca fazlaymış gibi yoğurt yağsız yoğurt yani kalorisi normal yoğurttan çok daha az patateste bi tane ama kayınvalidemin kendi yetiştirtiği patates yumurta kadar normal patatesin 4 de 1 kadar. ben buna göre hesapladım yine yanlışsa hesapladığım siteyi değiştirmem lazım yada bi kaç yerden birden bakmam lazım kahvaltıda da yumurta 80 tam tahıllı ekmek 70 lor peynir 10 kalori yazıyo. bunlarda mı yanlış diyet yapıyorum derken fazla kalori almıyım :))))

sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 yk. lor peyniri (160)
öğle : 1 yumurtadan menemen ve 3 dilim ekmek (433)
ara :2 bardak tek şekerli çay (40)
akşam: 1 kase nohut ve 1 bardak ayran (540)
toplam 1173 kalori

ya kafamçok karıştı acaba hesapları yanlış mı yapıyorum diye yardııımmmmm istiyorummmm(

Normal gorunuypr canim yukardaki gibi kucuk miktarlarda yiyosan . Bende bikactanesine bakip oylw karar veriyorum .
Bugun sabah oglen yazdigim gibi yedim. Oglen mercimek corbasi yanina yarim kase kadar cacik yedim. Aksam tavuk gogsu ve bulgur pilavi yedim yaninda karisik sebze garnitur ve salata yedim. Toplam 400 kalori oali. Toplam 1000 kal oldu, biseyler daha yerim heralde.

canım tabi ne kadar yiyosun sen daha iyi biliyosun.yani farkında olmadan yanlış hesaplayıp fazla kalori almamak için bir kaç siteden kalori değerlerine bakmak lazım.sen kilo kaybediyorsan sıkıntı yok zaten

Offffffffffffffffffffffff nefret ettim artık ya akşam tartılıyorum 69.2 çıkıyor sabah kalkıyorum 69.5 olmuşum nasıl oluyosa bir türlü 68 i göremedim.motivasyonum yerlebir.2 hafta oldu hala kilo kaybı yok aksine artış var

kaçamak yapmasam porsyonlar büyüyor.porsyonları küçültsem acıkıyorum kaçamak yapıyorum.napcamı şaşırdım ya.bu nasıl vcut o kadar spora rağmen bebek emmesine rağmen diyet yapmama rağmen yokkkkkkkkkkkkkkkk tık yokkkkk erimiyor

Günaydınn ,

Akşm börekden 3 dilim yedim ve 3 adet çiğköfte yedim marulsuz ve lavassız...dün toplamda 1100 cal almış oldum..1300 e kadar hakkım var..

sabah (işlerim çok yoğun oluyo o yüzden kahvaltımı pek sağlıklı yapamıyorum haftaiçleri ) bi halley , ve nescafe = 191 cal.
öğle(menüden baktım) : mercimek çorbası + 1 dilim kepekli ekmek + yarım kase cacık : 335 cal.
akşam : 5 yk. kıymalı patates + salata : 287

toplamda 813 yapıyor ..birseyler daha yersem eklerim :) hepinize sevgileeerr

ne kadar zamandır diyettesin canım bi süre sonra vucut duraklamaya geçiyor.bi iki gün çok abartmadan vucudunu sasırtmalısın sonra yine devam gidicektir kilolar moralini bozma

merhaba kızlar bende kalori saymaya başladım 3. günüm 59 kiloyum 162 boyum sitede hesapladım kalori ihtiyacım 2170 çıktı egzersizde yapmaya çalışıyorum yanlız pek birşey yiyemiyorum aç kalmıyorum ama aldığım kalori 800 ü geçmiyor 3 gündür sağlıksız biliyorum bugün daha çok alacağım en az 1100 hepimize kolay gelsin

ne kadar zamandır diyettesin canım bi süre sonra vucut duraklamaya geçiyor.bi iki gün çok abartmadan vucudunu sasırtmalısın sonra yine devam gidicektir kilolar moralini bozma

canım ben kasımın 11 inde diyete başladım 75.200 idim başladığımda çok şükür 69 a kadar düştüm bu 2. Duraklamam 71 ile 70 arasıda uzun bir süre tıkandım durakladım ama ben durakladığımda daha çok kısıyorum ancak o zaman inişe geçiyor.

Birde ben çok yiyorum farkındayım biraz kilo vermeye başlayınca hemen porsyonlarım büyüyor

bakalım bugün biraz daha sıkıcam

slm kızlar ben uzun bi süre aranızda olamıycam şehir dışına çıkıyorum umarım tekrar geldiğimde herkes hedefine ulaşmış olur tabi bende

bu arada bugün 1500 kalori aldım ve 500 tane ip atladım şimdiden sonra bişey yemeyi düşünmüyorum

görüşmek üzere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…