Hosgeldiniz arkadaslar, menu paylasimi yapmayi unutmayin lutfenn
Sabah yulaf ezmesi 150 kal
Ara buyuk elma 130 kal
Oglen kavurma, valla basim agriyodu, doldurdum tabaga yedim, minimum 500 kalori diyorum
Ara muz 110kal
Aksam bir pprsiyon makarna, yarim kupa patates pure, 2 kasik kavurma salata 600 kalori de bu
Diyet biskuvi 100 kalori
1600 u gectim heralde,
2 mil de leslie
menümü paylaşayım ;
sabah
1 tost -tost ekmeğine-
8 siyah zeytin
şekersiz çay
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
2 kaşık erişte
akşam
tarhana çorbası
salata yiycem inşallah
kalori hesaplayamıyom ama benim için iyi ,erişteyi yemesem iyiydi ama ben akşam yemeğini 7-8 den önce yiyemiyom çok acıkıyom mecburen yedim .bi de öğlen işyerinde yiyoz catering getiriyo seçme şansım yok maalesef
2 kaşık erişte çok bişey değil hem akşam yemeğiniz hafif bence bişey olmaz :)
Menu gayet guzel bence. Ama sanki az givi, senin icin, cok daha yuksekti dimi baslrda. Sen cok sppr yapiyosun bide. Sonradan gordum corbayi artirmisin daha iyi bence de.ben hala 68 i göremedim.2 haftadır aynı kilodayım.bugün 1200 kalorinin 1 kalori bile dışına çıkmıcam çünkü yarında 68 i görmezsem motivasyonum inanılmaz düşecek.
KAÇAMAK YOK PORSYONLARI ABARTMAK YOK BUGÜN
TAHMİNİ MENÜ
SABAH
KK KADAR PEYNİR 150
5 ZEYTİN 20
1 YUMURTA 80
2 DİLİM TAM BUGDAY EMEĞİ 120
ARA 1 ELMA 50
ÖĞLEN
YOGURT ÇORBASI 1 PORSYON 200
1 DİLİM EKMEK 60
ARA
NESCAFE 80
1 PORTAKAL 50
AKŞAM
YEŞİL FASULYE 200
BİR PRSYON YOGURT 130
GECE 1 BARDAK SÜT 100
ŞU HALİYLE 1250 KALORİ YAPIYOR UMARIM KAÇAMAK OLMAZ
Yarim ye eger cok istiyosan. Ben illa yiceksem jepsini yememeye calisiyorum. Zaten evde talep oluyo illaSelam ,
güne mutsuz başladım sanırm dün fazla kaçırmıştımsabah 66,00 gördüm tartıda
sabah
1 yeşil elma 90 kalori
yeşilçay ( şekersiz ) 0
öğle
diyet kuru köfte 259 cal ( hepsini bitiremiyorum 200 diyelim)
yarım kase cacık 70 cal.
1 dilim kepekli ekmek 66 cal.
akşam
Anneme yemege gidicez çok belirsiz :)
dün akşam yediğim albeni için çok pişmanım((
Bence super menu irisim, ben begendim. Isyerinde ne cikiyosa yiyosun napcan. Tarhana salata yaparsan aksam zaten sorun olmaz ya.menümü paylaşayım ;
sabah
1 tost -tost ekmeğine-
8 siyah zeytin
şekersiz çay
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
2 kaşık erişte
akşam
tarhana çorbası
salata yiycem inşallah
kalori hesaplayamıyom ama benim için iyi ,erişteyi yemesem iyiydi ama ben akşam yemeğini 7-8 den önce yiyemiyom çok acıkıyom mecburen yedim .bi de öğlen işyerinde yiyoz catering getiriyo seçme şansım yok maalesef
canim yanlis anlama ama sanki kalori degerlerinde bir sikinti var gibi cunku mercimek corbasi tek basina 150 patates 250 yogurt 2 kasik 70 kalori ediyor yanibu sekildede kilo veriyossn sikinti yok tabide veremiyorsan yanlis hesapladigin icin olabilir.kalori degerleri bazi yerlerde farkli olabiliyor lakin uc assa bes yukari aynidir mesela bir porsyon yogurt 130 kalori oda 4 yemek kasigi bazi yerlerde 140 bazi yerlerde 120 yazabilir ama ortalamasi 130 gibi dusunuyorum ben
benim. yaptigim hesaba gore sabah 240 oglen 470 olmali elmada 50 desek 750 kalori eder
Normal gorunuypr canim yukardaki gibi kucuk miktarlarda yiyosan . Bende bikactanesine bakip oylw karar veriyorum .sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 yk. lor peyniri (160)
öğle : 1 yumurtadan menemen ve 3 dilim ekmek (433)
ara :2 bardak tek şekerli çay (40)
akşam: 1 kase nohut ve 1 bardak ayran (540)
toplam 1173 kalori
ya kafamçok karıştı acaba hesapları yanlış mı yapıyorum diye yardııımmmmm istiyorummmm(
sabah:2 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 yk. lor peyniri (160)
öğle : 1 yumurtadan menemen ve 3 dilim ekmek (433)
ara :2 bardak tek şekerli çay (40)
akşam: 1 kase nohut ve 1 bardak ayran (540)
toplam 1173 kalori
ya kafamçok karıştı acaba hesapları yanlış mı yapıyorum diye yardııımmmmm istiyorummmm(
Offffffffffffffffffffffff nefret ettim artık ya akşam tartılıyorum 69.2 çıkıyor sabah kalkıyorum 69.5 olmuşum nasıl oluyosa bir türlü 68 i göremedim.motivasyonum yerlebir.2 hafta oldu hala kilo kaybı yok aksine artış var
kaçamak yapmasam porsyonlar büyüyor.porsyonları küçültsem acıkıyorum kaçamak yapıyorum.napcamı şaşırdım ya.bu nasıl vcut o kadar spora rağmen bebek emmesine rağmen diyet yapmama rağmen yokkkkkkkkkkkkkkkk tık yokkkkk erimiyor
ne kadar zamandır diyettesin canım bi süre sonra vucut duraklamaya geçiyor.bi iki gün çok abartmadan vucudunu sasırtmalısın sonra yine devam gidicektir kilolar moralini bozma