- 30 Eylül 2012
- 2.830
- 198
hoşbulduk canım banada az gibi geldi ama benim günlük 1300 kalori almam gerekiyomuş bundan 300 kalori kısarsam haftada 500 gr verebilirmişim bi sitede böyle hesapladım yaşım 25 boyum 1.57 kilom 58 acaba yanlış mı hesapladım senin kilon kaç
ben 81 im galiba, hedef 65
yanlış hesaplamıştır o bence. banada bi site 300 kalori almam gerektiğini yazmıştı
Aynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.
Ama benim de motivasyonum dustu, durakladigi icin kilom. Hala ayniyim, 13 gundur degismedi kilom. Bi arkadasim 20 gun surdu benimki sakin birakma dedi, baya duzeldi moralim. Sagolsunlar ya, cok seviyom hepsini
Sen de sik disini az kaldi demekki
CANIM BEN BİLİYORUM O DURAKLAMA NASIL BİR DUYGU VE BENDE GİRDİM O DÖNEME BEN HASTA OLUCAM KAFADAN 1 HAFTA ŞİŞMEYE HAZIRIM.AMA SANA TAVSİYEM DURAKLAMADA YAPACAĞIN EN İYİ ŞEY BİRAZ AKTİVİTENİ ARTTIR MESELA LESLİ İLE 3 MİL YÜRÜ VE YEMEKLERDEN BİRAZ DAHA KIS.BEN GEÇEN SEFER BUNU YAPMIŞTIM İŞE YARAMIŞTI HATIRLARSAN
BİRDE TUVALETE RAHAT ÇIKIYOMUSUN O DA ÇOK ETKİLİ OLUYOR.ÇIKAMIYORSAN BUGÜN BİRAZ MEYVEYİ ABART.200 GR BİLE OLSA ÇOK FENA MORAL OLUR SANA
yok canım malesef bağırsaklarım grevde benim, hiç düzgün çalışmaz. kayısı kurusu yiyorum işte unutmazsam. bi de su içiyorum bol bol.
evet ya hareketi artırdım, ama bugünüm çok berbat geçti. sabah sporumu yaptım, öğleden sonra çocukları aldım, eşimin işyerinde yılbaşı partisi vardı, oraya gittim. giderken yolda kayboldum, navigasyon cihazı sapıttı. yarım saatlik yolu bana 1.5 saatte buldurdu. bide telefonumun şarjı bitiyodu, artık sinirlerim o kadar bozuldu ki anlatamam. işyerine gidince hüngür hüngür agladım stresten hem bu spor hem de bu stres beni mahvetti, her yanım ağrıyo.
Diyeti de yapamadım bunun üstüne. akşam partide hindi 5 tane filan suşi, 3 tane kızarmış raviyoli , 3 tane küçük tatlı bişe, vs yedim. ama napıyım ya, sabah kahvaltım ve öğlen yemeğim güzeldi, ama işte akşam kötü oldu.
uyarılarınızdan sonra kaloriyi 1200 e çıkarmaya kara verdim bugün ki yediklerim
sabah:200 ml süt ve 1 tane muz (200)
öğlen :1 dilim pizza salam ve sucuğu ayrılmış,3 soğan halkası ve ayran (430)
ara :1 mandalina,1 havuç,2 yk. yoğurt (130)
toplam 760 kal.
akşam: yarım kase mercimek çorbası yağsız dana eti ve salata yemeyi düşünüyorum böylece toplam 1200 kal. tamamlıycam
bide yürüyüş yaptım tabi bol su
süper menü tebrikler
merhaba, hoşgeldinarkadaşlar konunuzu çok begendim bende birşeyler yazmak istiyorum 2 çocuk annesiyim bende 69.70 kilo ile başladım 175 boyum var göbek ve omuzlarım var yürüyüş yapamıyorum evde ust bölge çalıştım sadece bu arada maurers diye bir ilaç var bitkisel onu kullandım diyet ve bol su ile 6 kilo verdim ben caybile içmiyorum hala şeker almamak icin unlu birşey yemedim hiç ilacı bıraktım diyete aynen devam fakat kilom neden sabit kaldı bugunn adet oldum 1 hAfta erken geldi geçen hafta 3 top profiterol yedim demek bu yuzdenmis artık dayanamadim :)) yarım kilo fazla çıkıyorum ama gram oynama yok bu neden
olabilir bir de mesela ben ara öğünler 150 kalori alıyorsam mesela yarım saatte bir 50 kalori alsam ne gibi etkisi olur mesela bugün yediklerim;
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği arasına ince peynirli tost domatesli ( kare tost ekmeği olduğundan küçük) 5 zeytin bir haşlanmış yumurta
ara 12.00 2 portakal yarım muz
öğlen 14.00 yemekt3n once igrenerek lahana suyu zeytinyağı ile soğan kavurup mantar yemeği yaptım 1 küçük pors, yarım dilim tam buğday ekmek. 1 su bardağı yoğurt
bir bisküvi yedim 1 saat sonra mavi yeşil elma lifli 5 fındık 6- kabak çekirdeği bunlar tuzsuz
ara 17.30 gibi bir orta elma ve peynir kan sekerimi yavaş yükseltip çabuk düşünmemesi icin ikisini birlikte yedim
akşamda mantar yoğurt 1 dilim ekmek bankada birşey yemem zaten bunların kalorisi nasıl hesaplanır nettekiler doğru sonucu verirmi bunlara ek olarak 16 bardak su 2 bardak form cayi içtim merak ediyorum yarın eksilme olacakmi
aslında kilon güzel bence, ama tabi herkesin hedefi farklı
duraklama dönemindesin demekki, ben de aynı şekilde yaklaşık 2 haftadır sabitim. 6 kilo verdim orda kaldım. arkadaşım 20 gün veremedim ben de dedi, ben de yakında geçeceğini umut ederek bekliyorum ama tabi konsantrasyonum da azalmadı değil.
ben myfitnesspal diye bir programdan buluyorum kalorileri. ingilizce genelde, ama türkçe de oluyo yemekler filan. ben genelde ortalam bi rakamı seçiyorum çok seçenek olunca