kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Olsun gunde 100 gramda gitse kardir. Bu uzun bi maraton, yavas gitsin ama gitsin. Gunde 100 gitse ayda 3 kilo yapar, yaza kalmadan incecik olursun
Benim is biraz daha zor tabi, en azindan 15 kilom daja var, onda da hedef 65:KK1:
Aslinda simdikj kilom bile super, onceye gore.
Morali yuksek tutp devamm
Bu arada benim siskil gecti , simdi 81 kilonun altna dustum. Cok guzel olcaz cokkkkk:KK16:

canim tebrik ederim bak 7 li rakamlari bir kez gor nasil dahada azmin artacak. ben yaza kalmasin diyorum.bir ayda yaklasik 5 kilo verdim.bir kilosu siskinlik diyorum ayda 4 4 versem marta kadar 57 olurum sanirum.of of hic seker yemeden 3 ay daha en cok tatliyi cikolatayi ozluyorum ben :KK43:

Tatli derdi bende de var. Bi parca alip birakiyorum. Isallah yaz gelmeden gider canim, ben biraz daha uzun surer diye cok hirslanmayayim. Ole marrta filan bitmez benimki :)
Sabah kahvalti gevregi
Oglen kucuk durum arasi tavuk, yarim bardak yogurt
Ara 3 cubuk kraker 3 kayisi kurusu
Aksam pizza yaptim sebzeli, ozledim ve de yedim valla:KK56:
Ara 2 kare cikolata
Allahtan gunduz az yemisum yoksa1500 gecerdim. 1200 le kapadim gunu

kalori sayımınla ve günde 3 lt su ile:21: bir ay daha olmadı ama 83 düştüm sonunda çokk şükür...

:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uçuyorum ben ilk hedefime ulaştım bile :KK51::KK16:

bu sabah 69.800 ü gösterdi tartı.çok mutluyum :KK70:

şimdi ikinci hedef 65 :KK70:

diyete spora bol su içmeye devam. akşam menüyde yazarım :KK70::KK51:

ne yiyoruz ne içiyoruz ne yapıyoruz yazalım bence yanlışlarımız olursa uyarırız birbirimizi.ben her an duraksama bekliyorum çünkü vucut 3 kilo kaybedince bir müddet duraksıyor .

tatli derdi bende de var. Bi parca alip birakiyorum. ısallah yaz gelmeden gider canim, ben biraz daha uzun surer diye cok hirslanmayayim. Ole marrta filan bitmez benimki :)
sabah kahvalti gevregi
oglen kucuk durum arasi tavuk, yarim bardak yogurt
ara 3 cubuk kraker 3 kayisi kurusu
aksam pizza yaptim sebzeli, ozledim ve de yedim valla:KK56:
Ara 2 kare cikolata
allahtan gunduz az yemisum yoksa1500 gecerdim. 1200 le kapadim gunu

tatlım sen çalışıyormusun menünden sanki dışarıda yemek yemek zorunda kalıyorsun gibi geldi bana.diyet yaparken evde olmak müthiş zaten dışarıdaki uyarıcılara maruz kalmıyorsun ve spor yapmak için zaman oluyor.

bugünkü menü

SABAH

1 dilim kepek ekmek 60
kk kadar beyaz peynir 130
yumurta 75

ara 1 elma 50

öğlen

ıspanak yemeği 250
1 dilim kepek ekmek 60
1 porsyon yogurt 130

ara

1 portakal 75
biraz leblebi 100

akşam

ıspanak yemeği 250
1 porsyon yogurt 130

yatarken bir bardk süt içerim 100

1400 kalori

egzersizler yapıyorum zaten evde tatlım...bir ay tam olmadı işte 88 den 83 düştüm...bebekte emziriyorum sütüm azalıyo gibi yaaa:KK14:
ne yapacağımı şaşırdım bende ...:18:

evet süt azalıyor, bende de azaldı, başka arkadaşlarda da azalmıştı, o yüzden kız 15 aylık olana kadar erteledim

zor bi karar, sen vericeksin ne yapacağına

sabah kahvaltı gevreği
ara kuru erik 3 tane, 2 parça çikolata
öğlen makarna domates soslu, yağsız, ve salata
ara yarım elma, 5 çubuk kraker
akşam haşlanmış karnabahar brokoli havuç, sarımsaklı yogurt soslu

toplamda 1200 e dayandım, ama güzel bi menüydü, makarnayı da öğlen yediğim için mutluyum:KK16:

tatlım sen çalışıyormusun menünden sanki dışarıda yemek yemek zorunda kalıyorsun gibi geldi bana.diyet yaparken evde olmak müthiş zaten dışarıdaki uyarıcılara maruz kalmıyorsun ve spor yapmak için zaman oluyor.

yoo evdeyim,
bişeyi beğenmedin galba, daha açık yazarmısın?

evde koşu bandı yok, zıplamalı hoplamalı şeyler de yapamam, alt komşuya eziyet paldır küldür. burda evler ahşap ve yürüyünce bile ses geliyo üst kattan.:KK31:

olduğu kadar artık, baharda yürüyüşlere başlarım tekrar

yok csnim estagfurullah ben bir sey begenmedigimden degil banada dusmez zaten de menude hazir gidalar var ya ondan dedim acaba disardasin da mecburen mi yiyosin anlaminda dedim.cunku pizza cubuk kraker oldukca kalorisi yuksek doye biliyorum ben.

ben bugun ayni kiloyla uyandim.dun aksam helva yedim oldukca gec saatte sabahta kalktim kahvaltida helva yedim tereyagda yedim beyaz ekmekte yedim bugun baya bir kacirdim kalori hesabi yapmicam bugun icin.yarinda ayni koloya uyaicam muhtemelen

evet süt azalıyor, bende de azaldı, başka arkadaşlarda da azalmıştı, o yüzden kız 15 aylık olana kadar erteledim

zor bi karar, sen vericeksin ne yapacağına

ya ben sadece görünüş açısından değil astımım var vede dizlerim vs çoık ağrıyo çabuk yorulup tıkanıyorum alışkın değilim bu kiloya....:2:

canim bende 2 lt yakin su iciyorum.sut oluyorda eskisi gibbi yagli degil sanki benimki. birseylerde yiyor kati gida yani.9. ayimiza girdik bboyu 72 cm kilosuda 11 simdilik bir sikinti yok gibi eminde. degilim dogrumu yapiyoruz yanlis mi

yok csnim estagfurullah ben bir sey begenmedigimden degil banada dusmez zaten de menude hazir gidalar var ya ondan dedim acaba disardasin da mecburen mi yiyosin anlaminda dedim.cunku pizza cubuk kraker oldukca kalorisi yuksek doye biliyorum ben.

ben bugun ayni kiloyla uyandim.dun aksam helva yedim oldukca gec saatte sabahta kalktim kahvaltida helva yedim tereyagda yedim beyaz ekmekte yedim bugun baya bir kacirdim kalori hesabi yapmicam bugun icin.yarinda ayni koloya uyaicam muhtemelen

yok hayatım söyle tabi, ben nerde var diye baktım baktım anlamadım da ondan. insan fazla farketmiyo alışkın olunca.

hazır değil ya dürüm filan, burda marketlerde satılıyo dürüm ekmeği, 1 porsiyon sadece 50 kalori, içine de haslanmış tavuk vardı abartmadan ondan koydum midem kazınmıştı da.

ama çubuk kraker konusunda ise dayanamıyorum, evde illa oluyo, çocuklar ya da eşim bişeyler istiyo. evde atıştırmalık. ben de acıkınca arada sayıyla yiyorum. onunda baktım 3 tanesi 18 kalori, işte bende maksimum 5 tane yiyorum günde, ondan bişey olmaz heralde :KK17:

ya ben sadece görünüş açısından değil astımım var vede dizlerim vs çoık ağrıyo çabuk yorulup tıkanıyorum alışkın değilim bu kiloya....:2:
kaç aylık bebeğin o önemli, ek gıda alıyorsa o da önemli. bence çocuğun doktoruyla bir konuş, o daha iyi bilir.en önemlisi ilk altı ay zaten de, ben kıyamadım ilkinde mecbur erken bırakmıştım, bunda mümkün olduğunca gitsin dedim.
canim bende 2 lt yakin su iciyorum.sut oluyorda eskisi gibbi yagli degil sanki benimki. birseylerde yiyor kati gida yani.9. ayimiza girdik bboyu 72 cm kilosuda 11 simdilik bir sikinti yok gibi eminde. degilim dogrumu yapiyoruz yanlis mi
maşallah maşallah:nazar:, bence sen yap diyeti, bebişe bile yaptırabilirsin diyet bence :KK16: şaka şaka, emen bebeğin ne diyeti olcak:KK1:
biz 16 ayı bitirdik, daha 10 kilodayız da :KK1:

sabah kahvaltısı, 1 dilim ekmek, peynirli 1 yumurta omlet, 1 kk sert peynir, 3 zeytin, 1 çay kaşığı reçel
öğlen papatesli tavuk yemeği fırında, ezogelin çorba
ara 1 parça çuku :KK20:, 4 tane minik bisküvi (13 tanesi 120 kaloriymiş), yarım portakal
akşam 2 porsiyon tavuk dürüm ve çay

sabah ve öğlen iyiydi de, akşam keşke 1 porsiyon yeseydim :KK30:

kalorileri daha toplamadım, bilmiyorum malesef, ama 1300 ü geçmişimdir kesin:KK52:

X