kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

çarşamba gübü 6 aylık olucak oğlum ama ben ek gıdaya( çorba, muhallebi, muz ve elma püresi aradada mandalina suyu) başladım sayılır ve yarın kahvaltıya vs başlıcam... kilosu 7,300 boyuda 67 kendi dr gittğimizde bebkler 4 ayda sonra azalmaya başlarlar gelişimden dolayı ve ortalamanın üzerinde zaten dedi...ama geçen gün başka dr gittiğimizde geçen aya göre az almış dedi anlamadım bende baktığında doğduğundan beri her gören kaç aylık bu diyor büyük diyorlar...geçe n gün sütümü sağdım birinden 50 cc geldi yani dedğim gibi oğlum üşengeç birde dolu dolu kendi aksın o çok uğraşmasın istiyo galiba ...

günde en fazla oda kaçamak yaparsam 1300 kalori alıyorum oda çok nadir daha çok 1100 kalori yada altı ee bebek emzirince en az 500 kaloride bundan düşünce 1000 altına düşüyorum zaten....ama peynirimi vs kurubaklagillleri yiyorum yani tatlı vs yok işte daha çok gerisini tüketiyorum...oyle kaşık hesabıda değil bir yemek tabağı yiyorum...3 lt süt içiyorum egzersiz yapıyorum işte 1 gün arayla...bir ay olmadı 4 kilo verdim işte...

[MENTION]:nazar:[/MENTION]
çarşamba gübü 6 aylık olucak oğlum ama ben ek gıdaya( çorba, muhallebi, muz ve elma püresi aradada mandalina suyu) başladım sayılır ve yarın kahvaltıya vs başlıcam... kilosu 7,300 boyuda 67 kendi dr gittğimizde bebkler 4 ayda sonra azalmaya başlarlar gelişimden dolayı ve ortalamanın üzerinde zaten dedi...ama geçen gün başka dr gittiğimizde geçen aya göre az almış dedi anlamadım bende baktığında doğduğundan beri her gören kaç aylık bu diyor büyük diyorlar...geçe n gün sütümü sağdım birinden 50 cc geldi yani dedğim gibi oğlum üşengeç birde dolu dolu kendi aksın o çok uğraşmasın istiyo galiba ...

canim bebek memeden pompadan daha cok sut cekermis.onun agzina dolu dolu geliyorda bebek i yuzden ugrasmiyo sanirim az gelse memeyi koparacak gibi emer hemde aglar

sabah kahvaltı 1 haslanmıs yumurta, kk kasar, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım greyfurt
ara çdiyet atşıtırmalık
öğlen mercimek çorbası, kapuska
ara 5 düşük kalorili bisküvi
akşam tarhana çorbası büyük kase, salata
ara lavaş arası krem peynir az bişe

dünkü kalorim 1250ymiş amaaaa
bugun garanti 1300 ü aşmışımdır

zaten konsantrasyonum bozuldu, bağırsaklarım da çalışmıyo, şişim vs offf
neyse

birsencim neden diyet yapamadın, hasta mısın?

e tamam işte,geçen aya göre az alcak zaten, nasıl yani.
boşver canım her ay o hızla alsalar obez olurdu hepsi. hareket edince zaten hiç almıyolar kilo.

maşallah zaten o ek gıdayı iyi alırsa süte ilgisi de azalır

bi de varya o karnı aç olsa kıyamet kopartır, nereye üşencek, o hooo, karnı toktur da ondan emmiyodur

Son düzenleme:
dün 1300 ü geçmişim artık olan oldu

bugun kahvaltıda 1 haslanmıs yumurta yarım dilim ekmek yarım kk peynir yedi., bi de domates ve salatalık
ara 3 kayısı ve yarım elma

öğlen nohut yicem yarım posrsiyon ve yogurt

akşam da yine nohut yerim bu sefer salatayla, ve 2 kaşık da pilav yicem artık yetttti:KK52:

ben gene 1 kilo almış çıkıyom da gıcık oldum, tam duraklama dönemimdeyim heralde:KK53:

leslie 2 mil yürüyüşü yapıyım dedim, başım ağrıyo yok bilmem ne diye salladım salladım, sonrada kendime kızdım hah dedim ööle otur tabi diye. demin yaptım, pestilim çıktı o ne beahhh:KK53:

ama çok da hoşuma gitti, kadın acayip motive ediyo, teşekkürlerrrrr:KK16:

bunu yapayım bari, dışarı çıkamıyom artık buz gbi havalar:KK16:

sabah kahvaltı 1 haslanmıs yumurta, kk kasar, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, yarım greyfurt
ara çdiyet atşıtırmalık
öğlen mercimek çorbası, kapuska
ara 5 düşük kalorili bisküvi
akşam tarhana çorbası büyük kase, salata
ara lavaş arası krem peynir az bişe

dünkü kalorim 1250ymiş amaaaa
bugun garanti 1300 ü aşmışımdır

zaten konsantrasyonum bozuldu, bağırsaklarım da çalışmıyo, şişim vs offf
neyse

birsencim neden diyet yapamadın, hasta mısın?

canim cumartesi helvayi fazla kacirdim pazarda gezmeye gittik.pide turu birsey yedim aksamda baya bi kestane kacirdim o sebeple iki gun diyet mahvildu bende pazartesi yeniden basladim.bu saatte yeni girebildim nete zira oglum yaramazlikta son noktada suan bile ayagimda salliyorum .

menu
sabah 1 yumurta ve kk kadar peynir ile omlet yagda vartabi icinde

oglen
1 tabak patates yemegi
1 porsyon. yogurt

ara
bir nescafe
bir incir

aksam yogurt corbasi yada. yaylacorbasi
2 dilim tam bugday ekmegi

biraz cikolata goturdum.
yadim bsrdak sut
1 elma

leslie 2 mil yürüyüşü yapıyım dedim, başım ağrıyo yok bilmem ne diye salladım salladım, sonrada kendime kızdım hah dedim ööle otur tabi diye. demin yaptım, pestilim çıktı o ne beahhh:KK53:

ama çok da hoşuma gitti, kadın acayip motive ediyo, teşekkürlerrrrr:KK16:

bunu yapayım bari, dışarı çıkamıyom artık buz gbi havalar:KK16:

canim isine karismak gibi olmasin ama ben daha oncede 17 kilo vermistim ve o zaman bekardim kosu bandi falan yoktu bende lesli ile yuruyordum ve ebru salli ile pilates yapiyordum ama leslinin 5 mil olanida var siddetle onu tavsiye ederim 2 cok az spora alistir kendini bir daha birakamazsin ve pilates yap ebru ile sifirdan basla nette videolari var pikatesi 3 gun yap bir daha vazgecemezsin cunku zayiflamasanda 1 beden ufalirsin durusun duzelir agrilarin varsa gecer cok dinclesirsin

canim isine karismak gibi olmasin ama ben daha oncede 17 kilo vermistim ve o zaman bekardim kosu bandi falan yoktu bende lesli ile yuruyordum ve ebru salli ile pilates yapiyordum ama leslinin 5 mil olanida var siddetle onu tavsiye ederim 2 cok az spora alistir kendini bir daha birakamazsin ve pilates yap ebru ile sifirdan basla nette videolari var pikatesi 3 gun yap bir daha vazgecemezsin cunku zayiflamasanda 1 beden ufalirsin durusun duzelir agrilarin varsa gecer cok dinclesirsin
Kiz dur napiyonnnn, ben 2 mil yurudum diye gurur duyuyodum kendimle, sen simdi 5 mil diyonnn:KK52:
Bu bunye bi alissin 2 ye de, o bile pestilimi cikardi valla:KK1:
5 i yapsam dus alip yatarim Ben direk:KK1:
Pilates filan bu kiloda cokk zor, ona bi 70 e iniyim ozman baslicam. Yada mekik yapmaliyim. Asil o sart. Benim problemim gobek. Kilo veriyom poppdan gidiyo gobek hala yerinde. Sinir ediyo beni. Ama once bi 70 w iniyim ole yapicam. Simdi bi yaglar gitain biraz, onlarida sonra sikilasmak icin yapcam. Hem sonlara dogru kilo verme hizi iyice yavasliyo, destek olur onada

Kiz dur napiyonnnn, ben 2 mil yurudum diye gurur duyuyodum kendimle, sen simdi 5 mil diyonnn:KK52:
Bu bunye bi alissin 2 ye de, o bile pestilimi cikardi valla:KK1:
5 i yapsam dus alip yatarim Ben direk:KK1:
Pilates filan bu kiloda cokk zor, ona bi 70 e iniyim ozman baslicam. Yada mekik yapmaliyim. Asil o sart. Benim problemim gobek. Kilo veriyom poppdan gidiyo gobek hala yerinde. Sinir ediyo beni. Ama once bi 70 w iniyim ole yapicam. Simdi bi yaglar gitain biraz, onlarida sonra sikilasmak icin yapcam. Hem sonlara dogru kilo verme hizi iyice yavasliyo, destek olur onada

canım haklısın tabi herkes kendi vucudunu daha iyi tanır.spor kilo vermeye cok yardımcı oluyor.

benim bu ara kaçamaklar hat safhada engel olamıyorum kendime. ama yinede kilo veriyorum 69.200 ile uyandım. yarın 68.800 ile uyanmak istiyorum.dün menüyü paylaşmadım çünkü incirler çikolatalar havada ucuyordu.bugün menüyü paylaşırım.

meraba arkadaşlar bende bugün kalori sayımına başladım günlük 1000 kalori almam gerekiyor benide aranıza alırsanız daha kolay yaparım gibi geliyor
bugün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek,1 yk. lor peyniri 1 tane zeytin
ara :2 kaşık yoğurt
öğlen :1 porsiyon sade haşlanmış tavuk ve salata
ara :1 mandalin 6 tane fıstık ve 2 kaşık yoğurt
şuana kadar 700 kalori aldım
akşamda :karnabahar ve tavuktan salata yapıp yemeyi düşünüyorum böylece 1000 kaloriye tamamlarım

canım haklısın tabi herkes kendi vucudunu daha iyi tanır.spor kilo vermeye cok yardımcı oluyor.

benim bu ara kaçamaklar hat safhada engel olamıyorum kendime. ama yinede kilo veriyorum 69.200 ile uyandım. yarın 68.800 ile uyanmak istiyorum.dün menüyü paylaşmadım çünkü incirler çikolatalar havada ucuyordu.bugün menüyü paylaşırım.
Aynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.
Ama benim de motivasyonum dustu, durakladigi icin kilom. Hala ayniyim, 13 gundur degismedi kilom. Bi arkadasim 20 gun surdu benimki sakin birakma dedi, baya duzeldi moralim. Sagolsunlar ya, cok seviyom hepsini:KK19:
Sen de sik disini az kaldi demekki:KK16:
meraba arkadaşlar bende bugün kalori sayımına başladım günlük 1000 kalori almam gerekiyor benide aranıza alırsanız daha kolay yaparım gibi geliyor
bugün yediklerim
akşamda :karnabahar ve tavuktan salata yapıp yemeyi düşünüyorum böylece 1000 kaloriye tamamlarım
Hosgeldin canim. Benim arastirdigim kadarila 1000 kalori hic onerilmiyor. Ozellikle vermen gereken kilo 3-5 ten fazlaysa en dusuk 1200 kalori alman gerekiyirmus. Yoksa metabolizma hizin cok yavasliyormus, ve az yedigin halde kilo veremiyor, h atta aliyormussun.
O yuzden bence biraz sabredip yavas kilo vermeni oneririm. Ben 1200 le basladim, ancak su anda 1300 le devam ediyorum, 1400 bile yapmayi dusunuyorum. Yalniz bu benim net kalori alimim, spor yapinca 200 kalori civari harciyorum, onu da yiyorum yani. Program oyle yaptiriyor.

Ben bu sabah kahvalti gevregi
Ara 2 kaysi 4 badem, 1 paket cips arti diyet biskuvisi yedim ohaaa
Oglen peynirli sandvic
Ara elma, 2 parca cikolata
Aksam patates yemegi ve cacik
1450 kalori aldim, 200 kalorilik leslie 2 mil yuruyusu yaptim:KK8:

Aynen canim, bugun cikolata 2 parca, bi dyet biskuvi, kucuk bi paket cipsle isin suyunu cikardim. Yarin yapmicam, arkadaslarim cok kizdi.
Ama benim de motivasyonum dustu, durakladigi icin kilom. Hala ayniyim, 13 gundur degismedi kilom. Bi arkadasim 20 gun surdu benimki sakin birakma dedi, baya duzeldi moralim. Sagolsunlar ya, cok seviyom hepsini:KK19:

Hosgeldin canim. Benim arastirdigim kadarila 1000 kalori hic onerilmiyor. Ozellikle vermen gereken kilo 3-5 ten fazlaysa en dusuk 1200 kalori alman gerekiyirmus. Yoksa metabolizma hizin cok yavasliyormus, ve az yedigin halde kilo veremiyor, h atta aliyormussun.
O yuzden bence biraz sabredip yavas kilo vermeni oneririm. Ben 1200 le basladim, ancak su anda 1300 le devam ediyorum, 1400 bile yapmayi dusunuyorum. Yalniz bu benim net kalori alimim, spor yapinca 200 kalori civari harciyorum, onu da yiyorum yani. Program oyle yaptiriyor.

Ben bu sabah kahvalti gevregi
Ara 2 kaysi 4 badem, 1 paket cips arti diyet biskuvisi yedim ohaaa
Oglen peynirli sandvic
Ara elma, 2 parca cikolata
Aksam patates yemegi ve cacik
1450 kalori aldim, 200 kalorilik leslie 2 mil yuruyusu yaptim:KK8:
hoşbulduk canım banada az gibi geldi ama benim günlük 1300 kalori almam gerekiyomuş bundan 300 kalori kısarsam haftada 500 gr verebilirmişim bi sitede böyle hesapladım yaşım 25 boyum 1.57 kilom 58 acaba yanlış mı hesapladım senin kilon kaç

bugün yediklerim

cANIM HOŞGELDİN ÇOK DESTEK OLUYOR BU ŞEKİLDE PAYLAŞMAK. AMA 1200 KALORİNİN ALTINA DÜŞMEMEN LAZIM YOKSA KİLO VERMEZSİN VUCUT KRİZ DURUMU ALGILIYOR.KİLOYU TUTUYOR. BUNU ARAŞTIR İSTERSEN.MENÜN ŞAHANE OLMUŞ BİRKAÇ MEYVE DAHA EKLERSEN TAMAM OLUR HERALDE

CANIM BEN BİLİYORUM O DURAKLAMA NASIL BİR DUYGU VE BENDE GİRDİM O DÖNEME BEN HASTA OLUCAM KAFADAN 1 HAFTA ŞİŞMEYE HAZIRIM.AMA SANA TAVSİYEM DURAKLAMADA YAPACAĞIN EN İYİ ŞEY BİRAZ AKTİVİTENİ ARTTIR MESELA LESLİ İLE 3 MİL YÜRÜ VE YEMEKLERDEN BİRAZ DAHA KIS.BEN GEÇEN SEFER BUNU YAPMIŞTIM İŞE YARAMIŞTI HATIRLARSAN

BİRDE TUVALETE RAHAT ÇIKIYOMUSUN O DA ÇOK ETKİLİ OLUYOR.ÇIKAMIYORSAN BUGÜN BİRAZ MEYVEYİ ABART.200 GR BİLE OLSA ÇOK FENA MORAL OLUR SANA

cANIM HOŞGELDİN ÇOK DESTEK OLUYOR BU ŞEKİLDE PAYLAŞMAK. AMA 1200 KALORİNİN ALTINA DÜŞMEMEN LAZIM YOKSA KİLO VERMEZSİN VUCUT KRİZ DURUMU ALGILIYOR.KİLOYU TUTUYOR. BUNU ARAŞTIR İSTERSEN.MENÜN ŞAHANE OLMUŞ BİRKAÇ MEYVE DAHA EKLERSEN TAMAM OLUR HERALDE
hoşbulduk canım diğer arkadaşımızda öyle söylemiş sanırım 1200 kaloriye çıkartıp spor eklemem daha doğru olacak

uyarılarınızdan sonra kaloriyi 1200 e çıkarmaya kara verdim bugün ki yediklerim

sabah:200 ml süt ve 1 tane muz (200)
öğlen :1 dilim pizza salam ve sucuğu ayrılmış,3 soğan halkası ve ayran (430)
ara :1 mandalina,1 havuç,2 yk. yoğurt (130)
toplam 760 kal.
akşam: yarım kase mercimek çorbası yağsız dana eti ve salata yemeyi düşünüyorum böylece toplam 1200 kal. tamamlıycam
bide yürüyüş yaptım tabi bol su

arkadaşlar konunuzu çok begendim bende birşeyler yazmak istiyorum 2 çocuk annesiyim bende 69.70 kilo ile başladım 175 boyum var göbek ve omuzlarım var yürüyüş yapamıyorum evde ust bölge çalıştım sadece bu arada maurers diye bir ilaç var bitkisel onu kullandım diyet ve bol su ile 6 kilo verdim ben caybile içmiyorum hala şeker almamak icin unlu birşey yemedim hiç ilacı bıraktım diyete aynen devam fakat kilom neden sabit kaldı bugunn adet oldum 1 hAfta erken geldi geçen hafta 3 top profiterol yedim demek bu yuzdenmis artık dayanamadim :)) yarım kilo fazla çıkıyorum ama gram oynama yok bu neden
olabilir bir de mesela ben ara öğünler 150 kalori alıyorsam mesela yarım saatte bir 50 kalori alsam ne gibi etkisi olur mesela bugün yediklerim;

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği arasına ince peynirli tost domatesli ( kare tost ekmeği olduğundan küçük) 5 zeytin bir haşlanmış yumurta
ara 12.00 2 portakal yarım muz
öğlen 14.00 yemekt3n once igrenerek lahana suyu zeytinyağı ile soğan kavurup mantar yemeği yaptım 1 küçük pors, yarım dilim tam buğday ekmek. 1 su bardağı yoğurt
bir bisküvi yedim 1 saat sonra mavi yeşil elma lifli 5 fındık 6- kabak çekirdeği bunlar tuzsuz
ara 17.30 gibi bir orta elma ve peynir kan sekerimi yavaş yükseltip çabuk düşünmemesi icin ikisini birlikte yedim
akşamda mantar yoğurt 1 dilim ekmek bankada birşey yemem zaten bunların kalorisi nasıl hesaplanır nettekiler doğru sonucu verirmi bunlara ek olarak 16 bardak su 2 bardak form cayi içtim merak ediyorum yarın eksilme olacakmi

X