kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Merhaba canım güzel menün. Bir şey sorabilir miyim sen haftada ortalama kaç kilo veriyosun?

canım benim çok dengesiz ya mesela 65 de 3-4 hafta kaldım sonra 2 haftada 2 kilo gitti şimdi 62 nin son demlerindeyim hatta nerdeyse 61 ..hedefim 60 dı şimdi 58 e çektim birde her sabah tartılıyorum eğer kaçamak yapmadıysam o gün 200 gr eksiliyo .. karışık oldu ama böyle yani

pazar benimde kötüydü olsun haftada bir gün ödül günü yapıyorum ben kendime

hadi bakalım 7 kilo nedir kii gitti gidicek :))

Bence konuyu uzatmayalım herkesin kendi tercihi sonucta

merhaba ben 2.5 ay önce doğum yaptım ve 8.5 kilo verdim tabiiiide kalori sayarak bebeğim emiyor sütümü etkilemeden vermeye çalışıyorum. Çıtır annelerin topiğinde takılıyorum arada burayada uğramak isterim sakıncası yoksa:) bide kaloriyi nerden hesaplıyorsunuz?

hoşgeldin :) bebeğin hayırlı olsun canım , tabiki sakıncası yok kaç kilo aldın hamileliğinde..benimde oğlum var mayısda 2 yaşını dolduracak tam 19 kilo almıştım 65 ile haile kaldım :) şimdi 62 kiloyum fittingo.com dan hesaplıyorum ben tavsiye ederim

tesekkür ederim canım 20 küsür aldım iki hamileleiğimdede 2 tane oğlum var:)) evlendiğimde 60 tım ilkine 70 le hamile kakdım ikinciye 66 ylahamilelik kilosu kalmadı sayılır ama evlenince o 3 ayda aldığım 10 kiloyu vermeye çalışıyorum . ilk o kiloları aldım ama onları vermeye başlayamadım henüz:))) inşallah 58 e kadar dewamm:))

2 oğlan süper olsa gerek :)) büyük kaç yaşında ?
Hedefler belli o aman benim de 58 olsun acele etme sağlıklı aa yavas ver ki geri almayasın tekrardan önemli olan o çünkü.

bu arada boy kaç hedef kaç arkadaşım:))))))

Bugun ki menüm :

Sabah : 1 çokoprens : 153 cal.
öğle : mercimek çorbası + patates salatası :407 cal.
akşam : patlıcan musakka + yoğurt : 240 cal.

800 ediyor , yemekten sonra 200 cal tatlı yemeği düşünüyorum ve 20 dk leslie

2 oğlan süper olsa gerek :)) büyük kaç yaşında ? Hedefler belli o aman benim de 58 olsun acele etme sağlıklı aa yavas ver ki geri almayasın tekrardan önemli olan o çünkü.
tabi canım mutlaka acelem yok zaten ama biraz dikkat sabır ve emzirmenin katkısı çokk büyük zaten günlük 1500den fazla alıyorum 2000 i geçmiyorum 45 dk 3 mil lesli yapıyorum bu kadarrr:) ben 163 üm sen?

Kızlar fırın köfte patates yemeği kaç kaloridir bir çok yere baktm hep farklı farklı yazıyor... Eğer bilen varsada söyleyeceğiniz kalori yaklaşık kaç köfte ve patates yenildiğinde o kaloriyi yapar yardımcı olur musnz? Öğle yemeği olarak yemeyi düşünüyrm ona göre 😋

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Düzgün bir dille uyarsaydınız daha hoş olurdu. Sonuçta üyelik tarihim belli.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Once cvp vermedim farkettiysen de, israrla yazinca sinirlendim. Daha yumusak yasam iyi olurmus, okuyunca farkettim. Pardon

Ben de yapana bisey demem, herkesin kendi yercihi, fakat israr uzerine sinirlendim

Hosgeldiiin

Ben patatesleri yagi kiymayi. Tek tek toplayip tabak sayisina boluyorum canim. Yoksa hepsi farkli soyluyo, guvenemiyorum o yuzden
canım ben şişko kalcem o zaman ama 58 olaqbilirsem 55 ide düşünüyorum:))))))))))büyük oğlum da küçük daha 2.5 yaşında 2. sürpriz yaptı bize:))))))))
Yok en sisko benim boy 168 kilo 72
En guzeli bence de bebeklerin yakin olmasi. Anneye eziyet kucukken ama, biraz buyuyunce hep beraber oynarlar ne guzel. Benim de 20 aylik olcak kizim, cok yalniz kaliyo. Abisiyle arasi baya var

Son düzenleme:
ama boy 168 miş canımmmm ben 163 üm ewt yaş farkları iyi bence ikiside oğlan olduğu için iyi anlaşırlar gibi yeğenlerimden biliorum:)) hoşbuldum bu arada:))

Anladım canım. İyi veriyorsun o zaman maşallah. sON surat DEVAM

Hoşgeldin canım. Ben kalori hesabını fittingodan yapıyorum 3 aşağı 5 yukarı oluyor

Bugün yediklerim;
Kahvaltı bir portakal.
Ara bir elma
Öğlen 8 tane etsiz çiğ köfte marulla yedim.
Ara türk kahvesi orta.
Akşam 2 kepçe tavuk çorbası,5 kaşık kuru fasülye bir küçük dilim ekmek. Bugün 1100 olur bir kaç tane kuru kayısı yiycem çünkü.
Bir arkadaşta bildirim olmuyor falan demiş elimizden geldiğince bildirim yapıyoruz. Sonuçta herkes çocuk değil bildirim yapıp yapmayacağına kendi karar verir isteyen yapıyor isteyen yapmıor bu kadar basit. Sizleri öpüyorum

Kahvaltı
Eti form kepekli bisküvi (yarım paket) 84 kcal

Öğlen
Fırında köfte patates 379 kcal
2 dilim kepekli ekmek 132 kcal

Spor ( bfit 1 saat) yaklaşık 327 kalori yaktm

Spor sonrası
200 gr profiterol 432 kcal

Akşam (18:30)
Zeytinyağlı taze fasulye 177 kcal

Günlük kalori ihtiyacım; 1064 kcal
Bugünki kalori miktarım; 878 kcal

Günlük su tüketimim 3-4 lt su ve 1 yada 2 bardak yeşilçay

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kahvaltıda portakal yesem ben doymam ya iyice açılmış demekki iştahım
öğlen ve akşam çok güzel ben cok beğendim

ooo süper sporr, ertesindeki profiterol da sporları sıfırlamış sanki

uzun süredir diyette olan biri olarak, tavsiyem o 1100 kalori civarında kaloriyi alman yönünde olur canım, ama anlamadığım da bir şey var, sen bundan sporu çıkardın sanırım dimi ozman gayet iyi, süper hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…