• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalori sayımı yaparak zayıflayalım mı?

Merhaba arkadaşlar.
Bugün yediklerim;
Kahvaltı yok.
Ara;bir elma
Öğlen;Kaşarlı tost(sandviç ekmeğine)
Akşam pırasa yoğurt bir dilim t.b.ekmeği 3-4 tane yaprak sarma. Bugünkü yediklerim 1000-1100 ediyor. Ama yatana kadar duramam yerim bir şeyler. 1200 olur sanırım.

Bu arada dün yediklerimin haddi heabı olmadığı için yazmak istemedim:27: 1600 ü geçmiştim...

slm arkadaslar resmen duraklama yasiyorum
yine hastanedeyiz bu hafta bebisim icin
o yuzden pek kalori falan sayamiyorum martin 25 ine 69 hedef koydum suan 73 um
1 ay var insallah inebilirim :)
birde eltim dogum yapacak bu haftalarda kayinvalidemler baska bi sehirdeler onlar gelicek bende bi kac hafta kalirlar ..
o zaman mahvolurum kesin benim icin imkansiz kalori falan sayamam guzel guzel hazirlayip yiyememezlik yapamiyorum ben :50:

bu arada topik arkideşlerim bu aralar giremiyorum kusuruma bakmayın, topiğe sahip çıkın :29:
çok yoğunum, gündüzleri zaten pek vaktim olmuyodu, akşamları çocuklar yatınca giriyodum, bu aralar onu da yapamıyorum, işim çok bi proje yazıyorum, bu hafta sonuna kadar her gece çalışcam. şu anda saat 2 civarı daha oturcam yani.
affedin beni:30:

bi de güzel bi haber veriim, 74 kilonun altına düştüm :52:
86.5 başlangıç kilom, tam 12.5 kilo verdimm, 3.5 ayda :21:
hedefime 9 kilodan az kaldı :24::24::24::24::24:

yaza kadar çıtırım hayırlısıyla :32:

çıtırım çıtırsın çıtırız :8:

canim masallah sana super kilo verdin cok kisa bi surede :23:
darisi basimiza
allah kolaylik versin projeni kolayca bitir insallah ;)

Bu arada dün yediklerimin haddi heabı olmadığı için yazmak istemedim:27: 1600 ü geçmiştim...

slm canim hosgeldin
bende ilk basladigimda 800, 900u gecmiyordum cok kotu oldu benim icin cabucak 2,5 kilo verdim ama
ucunu bi kacirdimmi 1600, 1700 u buluyordum o yuzden simdi 1100 u falan gecmiyorum

gene ders çalışıyom ama dayanamadım geldim. saat 02:36 şu anda :27:

Hadi gözün aydın canım darısı bize:nazar:
darısı sizeeee:29::29::29::29::29:
Dün tahmin ettiğim gibi limitleri aşmışım Toplam 1570 kalori almışım :53::53:, napalım hafta içi az yediğim günlerle dengeler artık.:18:

Bugün ki kahvaltım :

1 adet kıymalı börek 180kcal

1 fincan çay 1kcal
ee bugün ne yedin bakalımmm :26:
Tünaydınn ,

Sabah , diyet büsküvi
Öğle , mantı (yağsız)
akşam , barbunya , pilav ve yoğurt ( bu üçlüyü çok seviyorum ) :1::1::1:

993 cal. ediyor... Yemekten sonra az kuruyemiş yiyebilirim yuppiiii :1:
yedin mi başka ne yedin. abartmadın işallah :30:
Merhaba arkadaşlar.
Bugün yediklerim;
Kahvaltı yok.
Ara;bir elma
Akşam pırasa yoğurt bir dilim t.b.ekmeği 3-4 tane yaprak sarma. Bugünkü yediklerim 1000-1100 ediyor. Ama yatana kadar duramam yerim bir şeyler. 1200 olur sanırım.
güzel ama, kahvaltı da yapsaydın kapcaktın yıldızlı pekiyi :52:
:20::20::20:
birde eltim dogum yapacak bu haftalarda kayinvalidemler baska bi sehirdeler onlar gelicek bende bi kac hafta kalirlar ..
o zaman mahvolurum kesin benim icin imkansiz kalori falan sayamam guzel guzel hazirlayip yiyememezlik yapamiyorum ben :50:

darisi basimiza

sağol canımm:16: darısı hepinize işallah :54:
bebiş iyi olsun da sen kaloriyi gene sayarsın, gördüm ben sende o azmi :34:

ee bugün ne yedin bakalımmm :26:

Ah canım ah naptım ben ya:53::53: 2 gündür kendimden geçtim, aslında dün güzel başlamıştım ama sonu pek iyi bitmedi diyetim açısından, ama benim açımdan harikaydı :52:, akşam ne yediğimi söylemeyim size kötü örnek olmayım ama dün tam 1415 kcal aldım. :43:

Bugün kahvaltı: Haşhaşlı çörek (bu çöreklerde bi bitse de kurtulsam:27:) 200kcal
2 bardak çay 2kcal

Bu aralar sıkıldım galiba sürekli kaçamak yapma isteği doğuyor en kısa zamanda toparlamam gerek :26:

abarttım mı bilmiyorum bir avuc çekirdek bir avuc da soslu mısır yedim birde çay bardağı kadar kola içtim..kaç kaloridir bunlar bilmiyorum :50:

ya kızlar ben ne yapıcam 65 de takıldım kaldımmmmm ya sinir oluyorum ne ileri ne gerii .. vucudu şaşırtmayıda denedim bir iki gün fazla kalori alarak ama yok aynı aynı oof :14::14::14::14:

Merhaba arkadaşlar.
Bugün yediklerim;
Kahvaltı yok.
Ara;bir elma

öğlene kadar elmayla durup öğlen tost yeeni ayakta alkışlıyorum canım nasıl bayılmadın açlıktann :1::1::1::1:

ufaklık iyi olsun da kaloriler sayılır yine canım :34:

darisi basimiza

Ah canım ah naptım ben ya:53::53: 2 gündür kendimden geçtim, aslında dün güzel başlamıştım ama sonu pek iyi bitmedi diyetim açısından, ama benim açımdan harikaydı :52:, akşam ne yediğimi söylemeyim size kötü örnek olmayım ama dün tam 1415 kcal aldım. :43:

Bugün kahvaltı: Haşhaşlı çörek (bu çöreklerde bi bitse de kurtulsam:27:) 200kcal
2 bardak çay 2kcal

Bu aralar sıkıldım galiba sürekli kaçamak yapma isteği doğuyor en kısa zamanda toparlamam gerek :26:

:1::1::1: senin açından harikaydı demek :1::1::1:

ben de çok sıkıldım bu aralar ne yapsak ki :ssz:

sabah sade gözleme : 388 cal. :53::53::53::53::53::53::53::53: bileydim yemezdim neyysee

Öğlen tabikide 1 elma :1::1::1:

akşam : hımmm hiç bilmiyorum kv yemeğe çağırmış zorlu bir sınav beni bekliyoor

saat 14:51
toplam aldığım kalori 1014 :53:
kalan kalori hakkım 200 :53:

sözleyecek başka sözüm yok :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

600 kalorilik ne yedin sen :1::1::1:

Öğlen menüm:
2 tavuk kanat, bikaç parça patates 240kcal
yarım kepçe mercimek çorbası 46kcal
bir kepçe yoğurt 97kcal
salata 7kcal
çay,kahve 3kcal

Şimdiye kadar toplam 595kcal.:56: Açım açççç :56::56::56:

öğlene kadar elmayla durup öğlen tost yeeni ayakta alkışlıyorum canım nasıl bayılmadın açlıktann :1::1::1::1:

:1::1::1: senin açından harikaydı demek :1::1::1:

ben de çok sıkıldım bu aralar ne yapsak ki :ssz:

Canım ya yıllardır böyleyim ben. Açlığa dayanırım. Ben fazla kilolarımı da hep abur cubur yemekten aldım. Mesela oruç tutarken hiçç zorlanmıyorum...

Bugün yediklerim;
kahvaltı yok
Ara bir portakal
Öğle;8 kaşık pırasa,yoğurt,1 dilim t.b.ekmeği.
Ara;orta şekerli türk kahvesi.
Akşam; 2 tane tavuk but(haşlanmış),salata,1dilim t.b.ekmeği. Toplamda 1000 kalori. Yatmadan 2 kuru kayısı bir ceviz yerim 1100-1200 arası :46:
Az yiyip yattığım günün ertesi sabah nasıl mutlu uyanıyorum anlatamamm kızlar:52:

efsane geri donuyor :)

ceydacim nerelerdesin:) ozlemisim inan yazmayi :) keske vaktim olsada her yazilaninokuyabilsem ama bende de ayni bir zamansizlik bir yogunluk aldi basini gidiyor.ben diyete pek eski formumda devsm edemiyorum ama spora devam ediyorum. bu sabah bende 65.800 u gordum .yarin 65.600 insallah ama kilolar azaldikca kilo verme hizida dusuyor. bir bucuk ayda 2 kilo vermisim.diyete geri donmem lazim hala 8 kilo fazlam var.:)

2 bardak çay 2kcal

abarttım mı bilmiyorum bir avuc çekirdek bir avuc da soslu mısır yedim birde çay bardağı kadar kola içtim..kaç kaloridir bunlar bilmiyorum :50:

ya kızlar ben ne yapıcam 65 de takıldım kaldımmmmm ya sinir oluyorum ne ileri ne gerii .. vucudu şaşırtmayıda denedim bir iki gün fazla kalori alarak ama yok aynı aynı oof :14::14::14::14:
olur öle, ben 3 hafta vermedim bazen, takma.
konsantrasyon düşüyo ama, vazgeçme:20:

:52::52::52: ne yedin 200 kalori olarak :9:
ben ders çalışıyom şu anda sizi bilemem:31:
Aç karna da kpss çalışılmıyor yaaa :35::35:
çalış çalış
bak ben çalışıyom
çay yap onu iç, acayip oyalıyo valla :55:
efsane geri donuyor :)

ceydacim nerelerdesin:) ozlemisim inan yazmayi :) keske vaktim olsada her yazilaninokuyabilsem ama bende de ayni bir zamansizlik bir yogunluk aldi basini gidiyor.ben diyete pek eski formumda devsm edemiyorum ama spora devam ediyorum. bu sabah bende 65.800 u gordum .yarin 65.600 insallah ama kilolar azaldikca kilo verme hizida dusuyor. bir bucuk ayda 2 kilo vermisim.diyete geri donmem lazim hala 8 kilo fazlam var.:)
anaaaa birseeeeennn canımm :16:
gayet güzel olmuşun. süper
ayyy, mikemmel bi rakam ya 65 :25:
iş nasıl, bebiş nasıl :21:

600 kalorilik ne yedin sen :1::1::1:

hiç o konulara girme hiiççç :1::1::1:

Öğlen menüm:
2 tavuk kanat, bikaç parça patates 240kcal
yarım kepçe mercimek çorbası 46kcal
bir kepçe yoğurt 97kcal
salata 7kcal
çay,kahve 3kcal

Şimdiye kadar toplam 595kcal.:56: Açım açççç :56::56::56:

az az az çok azzzzzzzzzzz :20:

Aç karna da kpss çalışılmıyor yaaa :35::35:

elma armut filan yiyebilirsin :3:

olur öle, ben 3 hafta vermedim bazen, takma.
konsantrasyon düşüyo ama, vazgeçme:20:

off fena düştü motivasyonum salmamak için zor tutuyorum kendimi :ssz:

:52::52::52: ne yedin 200 kalori olarak :9:

malesef dünü 1500 cal. ile kapattım :(

Günaydınnn :3::3:

Bundan sonra çarşambadan çarşambaya tartılıcam ne diye hergün çıkıp tartıya moral bozuyorum bilmem

Sabah : yarım muz 40cal. + Ufak bir parça kek 200 cal.
öğle : ezogelin çorbası 210 cal. + cacık 130 cal. + ekmek 60 cal.

Toplam 640 cal. .. Dün akşamı 1500 cal. ile kapatabildim kv ye yemeğe gidecektik gitmedik bu akşam gidicez , aradım diyetteyim annecim lütfeen çok birşey yapma dedim :1: 360 cal. ik birşeyler yiyip 1000 ile güne veda etmeyi planlıyorum...

Bu arada dün akşam yemekten sonra yarım saat leslie + 50 mekik spor yaptım :32::32::32:

Bu arada dün akşam yemekten sonra yarım saat leslie + 50 mekik spor yaptım :32::32::32:

:46::46::46: Tebrik ediyorum seni, benim de spor yapmam gerek artık kalçalarımın sıkılaşması için :26:
Ben de kayınvalidemlere gitmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden, kendileri çok yiyorlar kayın pederimle kayın validem, ben ne kadar çok yersem yiyim az yedin kızım şundan ye bundan ye, sık boğaz ediyorlar yemiyeceğim dersem ısrar kıyamet niye yemiyorsun beğenmedin mi sana şunu getiriyim onu ye bunu ye, gönlü kalmasın şundan da alıyım derken abartıyorum, yok yemicem dersem rejimde misin kilon iyi niye zayıflamaya çalışıyorsun, sonra kendileri de yemek yemeğe çekiniyorlar ben az yiyince. Ne kadar zorlarsam zorlayım baya bi yiyorum onlara gidince.:50::50::50:

Dünü 1290 ile kapattım, bugünki kahvaltım dünle aynı. Ara öğünde bir tane kurabiye ve çay içtim. Toplam 214kcal. Öğlene çorba ve yoğurt yerim, çıkan yemek çok yağlı oluyor.:34:

Back