bu arada topik arkideşlerim bu aralar giremiyorum kusuruma bakmayın, topiğe sahip çıkın
çok yoğunum, gündüzleri zaten pek vaktim olmuyodu, akşamları çocuklar yatınca giriyodum, bu aralar onu da yapamıyorum, işim çok bi proje yazıyorum, bu hafta sonuna kadar her gece çalışcam. şu anda saat 2 civarı daha oturcam yani.
affedin beni
bi de güzel bi haber veriim, 74 kilonun altına düştüm
86.5 başlangıç kilom, tam 12.5 kilo verdimm, 3.5 ayda
hedefime 9 kilodan az kaldı
yaza kadar çıtırım hayırlısıyla
çıtırım çıtırsın çıtırız
Bu arada dün yediklerimin haddi heabı olmadığı için yazmak istemedim1600 ü geçmiştim...
darısı sizeeeeHadi gözün aydın canım darısı bize
ee bugün ne yedin bakalımmm :26:Dün tahmin ettiğim gibi limitleri aşmışım Toplam 1570 kalori almışım, napalım hafta içi az yediğim günlerle dengeler artık.:18:
Bugün ki kahvaltım :
1 adet kıymalı börek 180kcal
1 fincan çay 1kcal
yedin mi başka ne yedin. abartmadın işallahTünaydınn ,
Sabah , diyet büsküvi
Öğle , mantı (yağsız)
akşam , barbunya , pilav ve yoğurt ( bu üçlüyü çok seviyorum )
993 cal. ediyor... Yemekten sonra az kuruyemiş yiyebilirim yuppiiii
güzel ama, kahvaltı da yapsaydın kapcaktın yıldızlı pekiyiMerhaba arkadaşlar.
Bugün yediklerim;
Kahvaltı yok.
Ara;bir elma
Öğlen;Kaşarlı tost(sandviç ekmeğine)
Akşam pırasa yoğurt bir dilim t.b.ekmeği 3-4 tane yaprak sarma. Bugünkü yediklerim 1000-1100 ediyor. Ama yatana kadar duramam yerim bir şeyler. 1200 olur sanırım.
Bu arada dün yediklerimin haddi heabı olmadığı için yazmak istemedim1600 ü geçmiştim...
slm arkadaslar resmen duraklama yasiyorum
yine hastanedeyiz bu hafta bebisim icin
o yuzden pek kalori falan sayamiyorum martin 25 ine 69 hedef koydum suan 73 um
1 ay var insallah inebilirim :)
birde eltim dogum yapacak bu haftalarda kayinvalidemler baska bi sehirdeler onlar gelicek bende bi kac hafta kalirlar ..
o zaman mahvolurum kesin benim icin imkansiz kalori falan sayamam guzel guzel hazirlayip yiyememezlik yapamiyorum ben
canim masallah sana super kilo verdin cok kisa bi surede
darisi basimiza
allah kolaylik versin projeni kolayca bitir insallah
ee bugün ne yedin bakalımmm :26:
Merhaba arkadaşlar.
Bugün yediklerim;
Kahvaltı yok.
Ara;bir elma
Öğlen;Kaşarlı tost(sandviç ekmeğine)
Akşam pırasa yoğurt bir dilim t.b.ekmeği 3-4 tane yaprak sarma. Bugünkü yediklerim 1000-1100 ediyor. Ama yatana kadar duramam yerim bir şeyler. 1200 olur sanırım.
slm arkadaslar resmen duraklama yasiyorum
yine hastanedeyiz bu hafta bebisim icin
o yuzden pek kalori falan sayamiyorum martin 25 ine 69 hedef koydum suan 73 um
1 ay var insallah inebilirim :)
birde eltim dogum yapacak bu haftalarda kayinvalidemler baska bi sehirdeler onlar gelicek bende bi kac hafta kalirlar ..
o zaman mahvolurum kesin benim icin imkansiz kalori falan sayamam guzel guzel hazirlayip yiyememezlik yapamiyorum ben
ufaklık iyi olsun da kaloriler sayılır yine canım
canim masallah sana super kilo verdin cok kisa bi surede
darisi basimiza
allah kolaylik versin projeni kolayca bitir insallah
Ah canım ah naptım ben ya2 gündür kendimden geçtim, aslında dün güzel başlamıştım ama sonu pek iyi bitmedi diyetim açısından, ama benim açımdan harikaydı , akşam ne yediğimi söylemeyim size kötü örnek olmayım ama dün tam 1415 kcal aldım.
Bugün kahvaltı: Haşhaşlı çörek (bu çöreklerde bi bitse de kurtulsam) 200kcal
2 bardak çay 2kcal
Bu aralar sıkıldım galiba sürekli kaçamak yapma isteği doğuyor en kısa zamanda toparlamam gerek :26:
saat 14:51
toplam aldığım kalori 1014
kalan kalori hakkım 200
sözleyecek başka sözüm yok
öğlene kadar elmayla durup öğlen tost yeeni ayakta alkışlıyorum canım nasıl bayılmadın açlıktann
senin açından harikaydı demek
ben de çok sıkıldım bu aralar ne yapsak ki
Ah canım ah naptım ben ya2 gündür kendimden geçtim, aslında dün güzel başlamıştım ama sonu pek iyi bitmedi diyetim açısından, ama benim açımdan harikaydı , akşam ne yediğimi söylemeyim size kötü örnek olmayım ama dün tam 1415 kcal aldım.
Bugün kahvaltı: Haşhaşlı çörek (bu çöreklerde bi bitse de kurtulsam) 200kcal
2 bardak çay 2kcal
Bu aralar sıkıldım galiba sürekli kaçamak yapma isteği doğuyor en kısa zamanda toparlamam gerek :26:
olur öle, ben 3 hafta vermedim bazen, takma.yedin mi başka ne yedin. abartmadın işallah
abarttım mı bilmiyorum bir avuc çekirdek bir avuc da soslu mısır yedim birde çay bardağı kadar kola içtim..kaç kaloridir bunlar bilmiyorum
ya kızlar ben ne yapıcam 65 de takıldım kaldımmmmm ya sinir oluyorum ne ileri ne gerii .. vucudu şaşırtmayıda denedim bir iki gün fazla kalori alarak ama yok aynı aynı oof
saat 14:51
toplam aldığım kalori 1014
kalan kalori hakkım 200
sözleyecek başka sözüm yok
ben ders çalışıyom şu anda sizi bilememherkesler nerde
çalış çalışAç karna da kpss çalışılmıyor yaaa
anaaaa birseeeeennn canımmefsane geri donuyor :)
ceydacim nerelerdesin:) ozlemisim inan yazmayi :) keske vaktim olsada her yazilaninokuyabilsem ama bende de ayni bir zamansizlik bir yogunluk aldi basini gidiyor.ben diyete pek eski formumda devsm edemiyorum ama spora devam ediyorum. bu sabah bende 65.800 u gordum .yarin 65.600 insallah ama kilolar azaldikca kilo verme hizida dusuyor. bir bucuk ayda 2 kilo vermisim.diyete geri donmem lazim hala 8 kilo fazlam var.:)
600 kalorilik ne yedin sen
hiç o konulara girme hiiççç
Öğlen menüm:
2 tavuk kanat, bikaç parça patates 240kcal
yarım kepçe mercimek çorbası 46kcal
bir kepçe yoğurt 97kcal
salata 7kcal
çay,kahve 3kcal
Şimdiye kadar toplam 595kcal.Açım açççç
Aç karna da kpss çalışılmıyor yaaa
olur öle, ben 3 hafta vermedim bazen, takma.
konsantrasyon düşüyo ama, vazgeçme
off fena düştü motivasyonum salmamak için zor tutuyorum kendimi
ne yedin 200 kalori olarak
malesef dünü 1500 cal. ile kapattım
Bu arada dün akşam yemekten sonra yarım saat leslie + 50 mekik spor yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?