Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuklar hasta, diyet falan dikkat edemiyorum. Simdiden 1000 i gectim, aksam da yicem daha. Spor da.yok tabi.
Herkese iyi gunler
Cocuklar hasta, diyet falan dikkat edemiyorum. Simdiden 1000 i gectim, aksam da yicem daha. Spor da.yok tabi.
Herkese iyi gunler
ÇOK MUTLUYUM BEN 68.500 Ü GÖRDÜM BUGÜN
spor diyet devam
canım ben kasımın 11 inde diyete başladım 75.200 idim başladığımda çok şükür 69 a kadar düştüm bu 2. Duraklamam 71 ile 70 arasıda uzun bir süre tıkandım durakladım ama ben durakladığımda daha çok kısıyorum ancak o zaman inişe geçiyor.
Birde ben çok yiyorum farkındayım biraz kilo vermeye başlayınca hemen porsyonlarım büyüyor
bakalım bugün biraz daha sıkıcam
tebriklerrr tebriklerr tebrikleeerrrrrrr
bende doğumdan sonra 72 de kaldım sonra başladım diyete 69 a düştüm 69 da uzunca bi süre kaldım 5 ay kadar şimdi gene başladım şuan 65 küsür çıkıyorum 59 olmam lazım çok kasmıyorum ama genede kilo vermem uzun suruyo
Sagolun kizlar
Dun aksam yemek yapamadim, pzza yedim gunu 1700 le kapattim offf
Bugun gene hastaydilar, ama dikkat ettim, su anda 1150 deyim. Yemem artik heralde.
Annemle konustuk, o hic desteklemez ben diyet yapinca. Kendine dikkat et diyeti bosver deyince yandi ampul. Herkesin annesi dikkat et der benimki sen zaten guzelsin diyo. Ayyyyh tesvik et anneeeeeeeee kostek degilllll.
Benim sorunum bu zaten, bi kisi de bise demiyo. Ne esim ne annem. Ole olsa belki bu kadar sismezdim
Oglen 1,5 dilim mucver yedim, yarim kase yogurtla, aksam da 2 kase tarhana ve salata yedim. Aralarda ise bi kurabiye, 4 badem,3 erik kurusu yedim. Diyetime super uygun gidiyorum, kontrol yine bendeeeeee :)
Bugun yediklerim 1250 kalori yapyor, belki cayla bi tane kurabiye, ya da1 kasik misir patlatirim, bilemiyorum. Biri 85 biri 60 kalori
Bu arada yarim kilo daha verdim, su anda 79.4 kiloyum cokk mutluyum. Baslangictan bu tarafa toplamda 7 kilo civari verdim. 15kilo daha vermem gerekiyor, yani yolun 3 te biri bitttiiiii.
Azi gitti cogu kaldi. Ama vercem bu kilolari. Oglumun dogumgunune 2,5 ay var, o zamana kadar bi 7 kilo vermek istiyorumm, cokk guzel olmaliyimmm
Oglen 1,5 dilim mucver yedim, yarim kase yogurtla, aksam da 2 kase tarhana ve salata yedim. Aralarda ise bi kurabiye, 4 badem,3 erik kurusu yedim. Diyetime super uygun gidiyorum, kontrol yine bendeeeeee :)
Bugun yediklerim 1250 kalori yapyor, belki cayla bi tane kurabiye, ya da1 kasik misir patlatirim, bilemiyorum. Biri 85 biri 60 kalori
Bu arada yarim kilo daha verdim, su anda 79.4 kiloyum cokk mutluyum. Baslangictan bu tarafa toplamda 7 kilo civari verdim. 15kilo daha vermem gerekiyor, yani yolun 3 te biri bitttiiiii.
Azi gitti cogu kaldi. Ama vercem bu kilolari. Oglumun dogumgunune 2,5 ay var, o zamana kadar bi 7 kilo vermek istiyorumm, cokk guzel olmaliyimmm