MyfitnesspalKizlar telefondan indirebilecegim kaloti hesaplayabilecegim guzel bir uygulama var mi ???
Evet yaşında cok genc benimde oyle en guzel gunlerimizi kilolu gecirmeyelim yaaMerhabalar bende salı günü diyete başladım 20 yaşında 77 kiloyum zayıflamak şartbugün 600 kalori aldım
Umarım çok istiyorum ya paylaşalım burada destek oluruz birbirimizeEvet yaşında cok genc benimde oyle en guzel gunlerimizi kilolu gecirmeyelim yaainsallah veririz
Yine de ara da yogurt yada kuruyemis falan yada sade cay kahve tarzı yada salatalik tarzi seylerle ara ogun yap bence tam acıkmadan iştahini dengeler .700 kalori diyosun gayet iyi ama 700 kaloriyi neyden aldiģin onemli .kalorisi ayni olan bir kurabiye ile bir meyveyi düsun senin kurabiyeyi degil meyveyi tercih etmen gerektigini bil mesela.birde spor kesinlikle yap haftada 4 yada 5 gün yapmalısin .eger halsiz kalirsan kalorini 1000 yap az kalori seni kötu etkilemesin yani sağlik daha onemli sonucta . Bunlar benim icinde gecerli tabi :) o yuzden simdi sporaaBugün yine yediklerimlerim 600 700 kalori civarı çok su içtiği için mi bilmiyorum ama 1 tabak çorba ve az bir patlıcan yemeğinden sonra bile aşırı tok hissettim :)
Aynen canim kadin istedikten sonra hersey gelir elinden.Kızlar merhaba
Konu başlığını görünce yazmak istedim. Zayıflamakla ilgili duymuşsunuzdur yoğurt limon ve biber kürü(3 yemek kaşığı yoğurt yarim limon 1 çay kaşığı pul biber) gece yatmadan yarim saat önce yemek gerekiyor ve herkesin bildiği üzere akşam 19 00 dan sonra birşey yememek lazım. Spor evet lazım ama çoğumuz yapalayabiliriz kiminin çocuktan kiminin bünyeden kiminin sağlık sorunlarından kilo vermek zor olabiliyor. Bünye alışık birseyi pek kabul edemiyor. Sabır lazım fakat benim dediğim gibi yapmaya çalışırsanız ve gün içinde yediklerinize dikkat ederseniz hedefinize ulaşırsınız bence kizlarrrr ümidimizi yitirmeyen biz istedikte neler yapmadık öyle değil mi
Tatlım daha önce yazılarda yazmışsındır belki kilo ve boyunu öğrenebilir miyim ?Aynen canim kadin istedikten sonra hersey gelir elinden.
Kilom 81 di suan 71 im boyum 163Tatlım daha önce yazılarda yazmışsındır belki kilo ve boyunu öğrenebilir miyim ?
Verirsin merak etme :)Kilom 81 di suan 71 im boyum 163
Tabiiki de veririmVerirsin merak etme :)