- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat kacta yedigin de onemli canim .saat en geç 19:00 da yemeye çalis benceAksam yemegin 2 tane sogan dolma ve 2 dilim diyet cavdarli ekmek. Domoted salata.cok mu acaba.
Sporla pek aram yok ama arada yapmaya calisyorum bisikletim var evde birde egzersiz yapyorum.ama bu beş gun cok zorlamam kendimi cunku zaten sıki bir diyet bu spor birlikte aģiŕ gelebilir.hem boğazi tutmayinca sporun da pek anlamı olmuyo hem spor hem diyet cok iyi sonuc veriyoCanim spor yapiyomusun. Ben sabah 40 dk. Aksam 40 dk. Yapiyorum
Ama cokk acikiyorim.
Valla ben 5 gunde5 kilo diyetini ebedi yapamiyorum cunku cok sıkiyo beni ama kalori sayımina devam bugun sabah doyurucu bir kahvalti yaptim ara ogun sade turk kahvesi aksam ton balikli salata yedim 950 kalori falandir tahminimceCanimnadil gidiyo diyet
Tabiiki ne kadar kilo versek kar sonucta hafta sonundan emin degilim ama pazartesiden itibaren cumaya kadar da bir kilo vermek niyetim bakalim hayrlisiBuraya yazdigim da 75.500 ....bugun tartildim.74 kilooo ben 75 doye hatirliyomusum. Onceki sayfalari okudum. 75.500 musum. Neyse bu da birseyy
Dün İlk sayfaya yazdiydım benTartilmadin mi