tebrik ederim Ceyda hzlı veriyosun maşalah
Sagolun, dikkat etmeye calisiyorum ona da.arkadaşlar glisemik indeks kaloriden daha önemli bunuda göz önünde bulundurun lütfen
Sagol canim, vermem gereken kilo cok olunca hem kilolar daha cok gidiyor, hem de cok dikkat etmem gerekiyiyor, bi birakirsam bi daha nezman Baslarim bilmiyorum. Baslama isi xok kasiyor beni, simdi hazir midem kuculmusken vereyim istiyorum.
Senin diyet nasil gidiyor, ugrasana arada
Sagol birsencim, beraber kurtulalim bu kilolardannn
Bende merak ettim nersein diye yazcaktim bugun, neyse sen yazmissin.
Ben bugun sabah 1 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, domates salatalil ve 4 zeytin yedim. Biraz da krem peynir, 280 kalori
Ara uc kuru kayisi
Oglen bir kase. Mercimek corbasi
Ara 5-6 badem yarim elma, kucuk bi paket cips
Aksam yarim kase corba, somon ve az patates pure, bol salata
Toplamda 1300 civari
Kilo veriyorum ya sporu salladim sanki, ama hastayimda basim agriyo surekli, sinuzitim tekrarliyo. Useniyorum spora.
Cabuk toparlayim da kendimi, basliyim leslie ye
Bu arada bende kutlarim yeni yilinizi, umarim huzurlu mutlu saglikli bi yil olur:2:
canim dondum ben.3 gundur her seyi yedim tatli pasta cikolata ama mide kuculmus abur cubur yiyince yemek falan yiyemedim tabi. kiloda almamisim. bugun tam gaz devam. gerci kahvaltida yine bir dilim pasta yedim aksamdan kalmisti aklimda durcana karnimda dursun dedim :) 3 gundur sporda yapmadim kaslarim rahatladi yumusadi biraz bu ara bana cok iyi geldi.
bugun sabah bir dilim cikolatali pasta 6 zeytin kk kadar peynir 1.5 dilim kepek ekmek yedim.ara ogun ogle yemegi yemicem aksamda yesil fasulye yemegi yerim yogurt ve 1 dilim ekmekle bir nescafe icerim belki .
Gecmis olsun tatlicadi, bu minnoslar cok fena valla, hic durmuyo benimki de. Hasta olmasinlar da bagirti cagirti gidiyoz iste.
Birrsencim iyi yapmisin bosver. Arada. lazim.
Ben dun saymiyim kalori dedim ama saydim, 1450 kal almisim ya, o kadar da yedim halbuki. Iste mide kuculunce o kadar anca yemisim. Neyse simdi baya bi zaman kutlama vs yok, araya buse girmez.
Ben spor yapamadim gecen hafta ortasindan beri, once cocuklar sonra ben halsizdim. Simdi oglen yemegini hazirliyim da bi leslie yapicam isallah.
Kahvaltimu gay et guzel yaptim. Oglen etlu patates yemegi ve cacik, aksmaa da karnabahar brokoli havuc haslama yapicam.
Oo masallah kahvalti yakiyovalla ceydacım aynen bendede bebek inanılmaz hareketli hiç durmuyor bizde bağırtı çağırtı gidiyoruz.ben diyete tekrar başladım ama kaçamaklarımı durduramıyorum sanırım tekrar eski forma girmek biraz zaman alacak birkaç gün daha kaçamaklar devam eder sanırım
ben bugün anneme geldim 12 de kahvaltı yaptım dün akşam cips ve kuruyemişi çok kaçırdım ve bugün güne 69.300 olarak uyandım.sanırım 500 gr falan bir artış var şişlikte olabilir.
bugün annemde kahvaltıda biraz çokokrem kaçırdım beyaz ekmekte yedim sucukta yedimama 2 öğün yiyeceğim bugün bakalım inşallah normale dönebilirim birkaç güne kadar
Oo masallah kahvalti yakiyo
Benbu sabah peynirli omlet, 1 zeytin, 1.5 dilim ekmek yedim
Oglen domates soslu makarna
Aksam firinda tavuk ve bulgur pilavi
Cayla beraber ev yapimi kuki 150 kalori:18:
1350 kalori toplam
Ooo guzel guzel, dondun temponabugun kahvaltiyi 12 de yaptim 2 ogune dusmek istiyorum bu ara cunku istahimda azaldi biraz.bu ay 66.900 u gorsem yeter bana.aksam yesil fasulye yicem gecen gun yiyememistim arada belki 1 elma portakal 1 nescafe ve 1 bardak sut icerim.tabi bu sabah yine 68.800 ile uyandim.
tabi spora devam
Ben telefonuma myfitnesspal programini indirdin ordan buluyorum canimkızlar kalori hesabını nasıl yapıyoruz.acaba listesi varmı
Ooo guzel guzel, dondun tempona
Ben de bugun gec kalktim iki ogun yaptim.
Kahvaltim klasik
Aksam da biftek, yaninda haslanmis karnabahar brokoli ve az havuc yedim limonlu zeytinyagli
Toplam 750kalori aldim, aksam yogurt yerim ama 900-1000 le kapatirim gunu
Iki ogun yiyince baya dusuyo kalori alimi ama normalde yapamam ben, erken kalkiyorum genelde, bugun bi istisna oldu.
Ara ogun de unutuyorum hep, sana da oluyomu hic?
Verirsin ya sikma canini. Ben hep maraton gibi goruyorum bu diyet isini, o yuzden yavas da versem raziyim. Temmuza kadar 15 kilo vermeliyim, ayda 2,5 kilo yeterli. Hatta aslinda 60 istiyorum, ayda 3 kilo versem temmuza kadar 38 bedene girerim.
Eskiye bakarak cok guzel geliyorum kendime, bu kiloda bile guzelim diyorum ya. 60 olsam nasi olurum diye dusunup acayip seviniyorum
Bugun klasik kahvaltimi yaptim, gec saatte yaptigin icin aksam da erken yedim. Somon ve patates salatasi
Arada ise yarim kurabiye. Iki biskrem ve bi diyet bar yedim, 1240 kaloride durdum, isallah yani
Hosgeldiiiiinnn ekinsumarim verirsin kilolari, hep beraber veririz
Ben dun diyet yapamadim birsen, hic atistirmadim, ara ogun de de elma yedim yarim, ama nohut pilav yedim. Onlar 500 er kalori olmustur. Sabahta 370 , 1370 ozaman
Firsat olmadi baska yemek yapamadim, keske aksam pilav yemeseydim. O sisirdi beni, su da icemedim. Neyse artik, bugun dondum sahalara.
Sabh kahvalti gevregi 200 kalori
Oglen tarhana corbasi icicem, yogurt salata artik hangisi ursa bise yapcam
Aksam da pizza yapcam ama yemicem, ya da yersem ince bi dilim ve bolca corba yine.
Planim bu sekilde, dikkat edip ara ogun yapayim da, aksam cok yemeyeyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?