Kalliste'nin Emekleri

hatunummm sen resmen a$missin yaaa... acaippp kiskandim yaaa ya benim böyle durup durup kiskanmalarim ne olucak yaaa

perde harikaydiiii cok sekerdii

bohcalarinda cok güzel ..bi kahverendi canta vardi oda guzeeelll bide bir pano vardi cok dolgun cok guzeldi yaaa.. tü tü masallah
ben bir iki defa isledim böyle seyler ama sadece iple isliyince cok zor oluyor uremiyor uzun sürüyor kiymette bilinmiyor böyle cabuk ürüyordur diymi canim.. bir daha isliycek olsam böyle deniycem önce

harika marifetli hatunsun vessellaaammm:dilcikar:

ablam harikasın ellerine sağlık mükemmmel olmuşlar canımm çook beğendim içinde yatacak o bebekkk varya çok mutlı olacakkk

dsc00100pd.jpg

kızıma yaptığım kazak ...

Abla sen ne marifetliymişsin öyle ellerine sağlık...
Canım benim teşekkür ediyorumopuyorumnanaktan
hatunummm sen resmen a$missin yaaa... acaippp kiskandim yaaa ya benim böyle durup durup kiskanmalarim ne olucak yaaa
Kıskanılacak bir şey yok Piacım teyze olunca böyle marifetli oluyor insan:roflol::roflol:

Canım beğenmişsin güzel sözlerin için teşekkür ederim...a.s.

ablam harikasın ellerine sağlık mükemmmel olmuşlar canımm çook beğendim içinde yatacak o bebekkk varya çok mutlı olacakkk

melzeyitim inşallah mutlu olur bebiş, bir de bebişle fotosunu görseydik nevresimlerinyerimseniben

Bu şortuda ızım kendisi dikti dün dikip bugün giyip okula gitti :) biraz acemi işi ama henüz 2. dikişi olduğu halde fena değil :))

dsc00104zi.jpg

ooo ouuuu 2. dikisi dün dikti bugün giydi..yok ailecek bunlar catlaticak beni
bence harikaaa olmus sort cokta guzel dikilmis gibi gorunuyor.. ben bir etek dikebilmek icin bir fermuar gecirebilsem boshayallersmileboshayallersmile

ama teyze olunca yaparim bende, ama kizin daha teyze olmadi o nasil dikti:uhm: ben hem teyze olucam hem dikemiycem miki-tatlicadiarzu-:uhm:

hem kızına hem sana binlerce alkış perdeye bittim ayraçlara bittim magnetler süperdi hepsi harikaydı tekrar tebrikler alkisalkisalkis

kallisim harikasın ya kazak muhteşem şortta öyle hatta şort şort dahada güzel kızınında seninde ellerine sağlık kendin marifetlisin kızlarınıda aynen kendin gibi yetiştirmişsin :nazar:

ay cok güzel olmuslar kallisim.. masallah ikinizede.. ellerinize saglik. ya piaya katiliyorum bende kiskandim. yani kizinin becerisini kiskandim. benimkiler dügme bile dikemiyor..sempatiksalakcinni

ooo ouuuu 2. dikisi dün dikti bugün giydi..yok ailecek bunlar catlaticak beni
bence harikaaa olmus sort cokta guzel dikilmis gibi gorunuyor.. ben bir etek dikebilmek icin bir fermuar gecirebilsem boshayallersmileboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
fermuarı gönder cicim beim ufaklık diksin kaydirigubbakcemile3

Piacım teşekkür ediyorum güzel sözlerin için...olumunekankayizsmile

hem kızına hem sana binlerce alkış perdeye bittim ayraçlara bittim magnetler süperdi hepsi harikaydı tekrar tebrikler alkisalkisalkis
tombilim canım sağolasınopuyorumnanaktan

kallisim harikasın ya kazak muhteşem şortta öyle hatta şort şort dahada güzel kızınında seninde ellerine sağlık kendin marifetlisin kızlarınıda aynen kendin gibi yetiştirmişsin :nazar:
Mersam inan yetiştirmekle alakası yok içinden gelmesi gerek yani benim düşüncem bu, diğerleride yapıyor ama genetik mi ne kaydirigubbakcemile3
Mesela ufak şimdi kalktı ablasının aldığı pastayı beğenmedi diye bana pasta yaptı biliyorsun ki 11 yaşında ama pastayı da fotoğraflıyalım da görkaydirigubbakcemile3
ay cok güzel olmuslar kallisim.. masallah ikinizede.. ellerinize saglik. ya piaya katiliyorum bende kiskandim. yani kizinin becerisini kiskandim. benimkiler dügme bile dikemiyor..sempatiksalakcinni

Ablacım canım benim sağolasınopuyorumnanaktan beğendiğine sevindim.. merak ettiğim şey senin kazakla bizim kazak ölçüleri çok farklımı büyüklüğü nasıl olmuş.

kallisim benimkide seninki gibi oldu durusu ayni yani ölcülerde ayni. dur yarinda ben koyayim resmini

kazak harika olmuş ellerine sağlık canım
bu arada maşallah kızında sana çekmiş oda becerikli şort da çok güzel olmuş ellerine sağlık prensesimizinde :)
iyi günlerde kullansın

sahibi kullanmaya bizde bakmaya kıyamadık nekadar güzel şeyler öyle ne hamarat bayanlar varmış kk da

kazak harika olmuş ellerine sağlık canım
bu arada maşallah kızında sana çekmiş oda becerikli şort da çok güzel olmuş ellerine sağlık prensesimizinde :)
iyi günlerde kullansın
tijenciğim ŞenizŞeniz çok sağol arkadaşım güzel sözlerine teşekkürler...

bu akşam kısmet olursa yeni fotoğraflar ekleyeceğimyerimseniben

sahibi kullanmaya bizde bakmaya kıyamadık nekadar güzel şeyler öyle ne hamarat bayanlar varmış kk da

:kedi::kedi: ne desem bilemedim mahçup oldum teşekkür ederim..

X