Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet esanslı sabunlar bunlar, artık bir çok yerde el yapımı satılıyor, alışveriş merkezlerinde var mesela.. Geç cevap için özür dilerim epeydir güncel değil diye gözden kaçırmışım...bunlar kokular heralde bir arkadaşımda görmüştüm onada hediye gelmiş nereden bulabiliriz bunlardan elişlerin çok güzel hepsi bazılarından örnek aldım umarım kızmazsın
ellerinize sağlık çalışmalarınız çok güzeller
kallisim çok güzel yaa bayıldım hepsine kitap ayraçları tahta kaşık süsleri çok tatlı
canim eline saglik ;hepsi cok guzel
kurdele nakislarina ve peceteliklere bittim :asigim:
yaaaaaaaaaaa hepsi birbirinden güzel bunların ya en çokte kurdele nakışlarına bayıldım harikalar ellerine sağlıkkkkkkkkkk
Evet ablam almıştın... Çok teşekkür ederim güzel düşüncen için....a.s.abla kermesden almısdım bazı urunlerınden gercekdende hakkını verıyon tebrık edıyom senı..
Sizinde yüreğinize sağlık beğenmenize çok sevindima.s.hepsi birbirinden güzel bayıldım..elin kolun dert görmesin..maşalallah..
Eklediğiniz fotoğafı çok inceleyemedim bir bakıp düşünüp olup olmayacağı konusunda öyle yorum yapayım.. Seve seva yardım ederim ve bebekler hakkında bilgide verebiliim çok az zamana.s.slm
kalliste eline koluna sağlık herpsi birbirinden harika ve güzeller amaa en baştaki bez bebekleri nasıl yaptın bana bi tarif edebilirmsin uzun süredir bunu düşünüyordum ve senin yaptıklarını gördüm bayıldım bebek şekeri yapmak istiyorum bana fikir verebilirmisin yardımcı olursan beni çok ama çok mutlu edersin şimdiden tşkler a.s.
aşağıda yapmak istediğm şeker türünün fotosunu koyucam sence gövdesini ne ile yapabilirim kafası bez bebek gibi olucak onun tarifini verebilirmsin bana inşallah becerebilirim senin gibi olabilirim bendee :1hug:
Evet ben yaptım ve yorumlarınızla öyle şımardım ki yeni fotolar yolda:teytey::1shok::1shok::1shok:bunları senmi yaptın diycek hiçbirşey bulamıyorum harika hatta harika ötesi ne yorum yapacağımı şaşırdım kallistecimalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çok sağol canım, havlu şu sıralar yapmıyorum fakat eski fotolardan varsa bulup eklemeye çalışayıma.s.ay valla hepsi birbirinde güzel ya ama ben çeyiz düşkünü birisi olarak en çok havlu kenarlarını beğendim ellerin dert görmesin bir gün bende öğrenirim inşallah böyle şeyler......
Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum hepiniz sağolun arkadaşlar a.s. ben gidip şu şımarıklığım bitmeden bir kaç eski yaptığım şeyi bulup foto çekeyimalkisalkisalkisbenimde bir zamanlar kurdela nakışı çalışmalarım olmuştu...ama bunlar harika şeyler...maaşaallah..kutluorum..a.s.
kalliste merhaba canım gerçekten bende bayıldım yaptıklarına kurdele nakışına ilgim çokk.ama çalıştıgım ıcın gıdemedım kursa bır turlu saatler uymadı vs.
birde o örtülerde kullandıgın çizimlerı yıne müsait bır gununde eklermısıs:)
çok teşekkur ederim canım