Kalliste'nin Emekleri

dsc00097b.jpg

Son düzenleme:
Yaaaaa sepeetler çok güzel bahçende güzel görünüyor yaa.Ne zaman kahve ikram edeceksin bu bahçede sen bakım..

Verandama bakan mutfan penceremin dış yüzeyi için görsel bir perde hazırladım, yoyo tekniği ile yaptım komşularım beğendi sizinde fikirlerinizi merak ettim a.s. Eşim gazinoya benzettiğimi söylesede benim hoşuma gitti:roflol:

dsc00060.jpg

Yaaaaa sepeetler çok güzel bahçende güzel görünüyor yaa.Ne zaman kahve ikram edeceksin bu bahçede sen bakım..

Bahçe henüz adam olmadı ama yakında inşallah diyeyim kaydirigubbakcemile3.. Kahveyi hemen hazırlarım Püsküütümün jeti olacaktı söyleriz yollar :roflol:

Sepetlerimi bende çok seviyorum bahçe için çok hoş ve kullanuşlılra, dergi yada el işimi koyarak değerlendiriyorum.

ay çok güzeller bayıldım bayıldımm hepsi bir birinden harikaaa

ay maşallah ya süper olmuş hepsi.tavşana bayıldım aslında kalıbınıda verseniz yada yapılışını süper olur..

Bunlarda hem buzdolabı süsü hemde istediğiniz yerlere yapıştırabileceğiniz magnetler, ben kapıma asmayı tercih ettim... Çok çeşitli olarak yaptım bunlardan bebekler vs var içlerinde... Sonra onlarıda paylaşırım...

KK'nın dikkatli hanımları kapımdaki sarı lekeleri kir sanmayın:roflol: vallahi pas:roflol: paspala çıkmasında adım:roflol:

dsc00066y.jpg

yaa amann kallis ne sinirsin ya çatladım burda resimler baktıkça Ayrıca eşin hal etmiş erkek işte ne anlar bence süper olmuş mutfak camı insanın içi açılıyor beee

yaa amann kallis ne sinirsin ya çatladım burda resimler baktıkça Ayrıca eşin hal etmiş erkek işte ne anlar bence süper olmuş mutfak camı insanın içi açılıyor beee

Canımın içi sanada yapalım a.s.

Verandada kullandığım çekyat tarzı bir kanepe var aynı renklerden onada örtü yapıyorum henüz bitmedi ve her sandalyeye o perdedeki renklerden birer minder hazırladım kızlarımda yardım etmişti :teytey: biter bitmez paylaşacağım...

kalisim çok şeker olmuşlar :) daha önce bakmıştım (şuan tekrar dönüp bakmıyorum pc dnduda ) gelin gibi bi bebek vardı oda çok şekerdi bayılmıştım ona hatta arabam için yapmayı düşündüm ama sora bi türlü fırsatım olmadı.iznin var dimi çalabilirz modeleri :))

öptüm o güzel ve maharetli parmaklarını Şeniz

kallisim kelebeğimm süperlerrrrrr
içim açıldı vallahhii
ellerine sağlıka.s

X