- 25 Nisan 2013
- 1.546
- 3.585
- 33
-
- Konu Sahibi macbethlady
Aile evine de dönsem çalışırım zaten iş bulursam geriside yavaş yavaş hallolucak inşbence para konusu önemli evet ama çok depresifsiniz, çalışmak iyi gelir diye düşünüyorum. evet geliriniz giderlerinize ancak yetecek ama kafanızı meşgul etmeye ihtiyacınız var bence. iki farklı insan görürsünüz, havanız değişir. annenizin evine dönerseniz de eve yatmadan yatmaya gitmiş olursunuz.
kesinlikle öyle. bence moralinizi yüksek tutmayaçalışın, geçici bir dönem bu, illa ki toparlanırsınız. ailem abimi seçti vs gibi kendinizi daha da üzecek motivasyonlara girmeyin, bu süreci atlatmaya bakın derim.Aile evine de dönsem çalışırım zaten iş bulursam geriside yavaş yavaş hallolucak inş
malesef yok benim kafamda da kalbimde de bittikesinlikle öyle. bence moralinizi yüksek tutmayaçalışın, geçici bir dönem bu, illa ki toparlanırsınız. ailem abimi seçti vs gibi kendinizi daha da üzecek motivasyonlara girmeyin, bu süreci atlatmaya bakın derim.
sebebini bilmiyorum ama eşinizle düzelme ihtimali var mı?
Her ayrıntıyı yazamam burda çünkü o bana borçlu çünkü 50 yaşında herif zaten gururu varsa ben oraya gidince çıkıp gitmesi lazımSen evlatsan ogluda evlat neden senin icin kovsun? Abini neticede birbarada yasamaya calisin. Is bulunca ev arkadasida bukur çıkarsınız ayri eve
Abinizle aranız ne kadar kötü de olsa orası sizin de eviniz,bir odayı kendinize ayirirsinız..abi gelip kurulacak ama siz hayatın zorluklarıyla başbaşa kalacaksınız..Buna anneniz dahil kimsenin hakkı yok..ailenizin yanına yerleşin ve öyle iş bakın bence ..Selam kızlar bayağıdır yoktum biraz içimi dökmek istedim
Kendimi boş bi odada sıkışmış gibi hissediyorum birsürü kapı var hangisine yönelsem kilitli
tam boşanıp ailemin yanına dönmeye karar verdim ( başka çarem kalmayınca) 20 yıldan fazladır başka şehirde yaşayan abim ailemin yanına dönmeye karar verdi:) kendisiyle kötü bi geçmişimiz ve hiç barışmayan bi yıldızımız var bundan dolayı eve dönemiyorum ablam eşinden ayrıydı birlikte yaşarız diyordu o da 4 senedir ayrı olduğu kocasıyla tekrar nikah yaptı bu kapımda kapandı
Bu pahalılıkta ev tutmak şu bu dünya para kaldıki cv mi göndermediğim,ağız eğmediğim insan kalmadı iş bulamıyorum…
Sadece kira ve karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakılıcam iş bulduğumda sadece bunları yapabileceğim çünkü
İnsanlara kendimi normalmişim gibi davranmaya zorladığımı farkettim ailem tutup bana havadan sudan bişiler anlatınca sinirlerim bozuluyor kimse bi çözüm üretmiyor biri beni çekip alsın istiyorum bu evden bi günde herşey bitsin değişsin
Kimse kimsenin kısmetini kapatamaz diye inanırdım ama artık böyle şeyler düşünmeye başladım kimseyede birşey yapmadık hiçbir işim ilerlemiyor en ufak işlerim bile böyle
Olumsuz yoruma hiç açık değilim ciddi bunalımdayım eski konularımı hatırlayanlar olucaktır lütfen söyleyecek iyi birşeyiniz yoksa yorum yapmayın rica ediyorum
Her ayrıntıyı yazamam burda çünkü o bana borçlu çünkü 50 yaşında herif zaten gururu varsa ben oraya gidince çıkıp gitmesi lazım
Onun gitmesi baska bir sey, annenizden onu kovmanizi beklemeni ayri sey. Anneniz abin var gelme demesiyse alinacak darilacak bisey yokHer ayrıntıyı yazamam burda çünkü o bana borçlu çünkü 50 yaşında herif zaten gururu varsa ben oraya gidince çıkıp gitmesi lazım
AnladımOnun gitmesi baska bir sey, annenizden onu kovmanizi beklemeni ayri sey. Anneniz abin var gelme demesiyse alinacak darilacak bisey yok
Böyle hissettiğin için hemcinsin olarak çok üzgünüm. Kendini çaresiz hissediyorsun inşallah çözüm yolun çabuk gelir. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşama maliyeti daha düşük olan görece küçük şehirlerde yaşamayı düşünebilirsin. Kira ve yaşam ücretleri daha uyguna hallolabilirSelam kızlar bayağıdır yoktum biraz içimi dökmek istedim
Kendimi boş bi odada sıkışmış gibi hissediyorum birsürü kapı var hangisine yönelsem kilitli
tam boşanıp ailemin yanına dönmeye karar verdim ( başka çarem kalmayınca) 20 yıldan fazladır başka şehirde yaşayan abim ailemin yanına dönmeye karar verdi:) kendisiyle kötü bi geçmişimiz ve hiç barışmayan bi yıldızımız var bundan dolayı eve dönemiyorum ablam eşinden ayrıydı birlikte yaşarız diyordu o da 4 senedir ayrı olduğu kocasıyla tekrar nikah yaptı bu kapımda kapandı
Bu pahalılıkta ev tutmak şu bu dünya para kaldıki cv mi göndermediğim,ağız eğmediğim insan kalmadı iş bulamıyorum…
Sadece kira ve karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakılıcam iş bulduğumda sadece bunları yapabileceğim çünkü
İnsanlara kendimi normalmişim gibi davranmaya zorladığımı farkettim ailem tutup bana havadan sudan bişiler anlatınca sinirlerim bozuluyor kimse bi çözüm üretmiyor biri beni çekip alsın istiyorum bu evden bi günde herşey bitsin değişsin
Kimse kimsenin kısmetini kapatamaz diye inanırdım ama artık böyle şeyler düşünmeye başladım kimseyede birşey yapmadık hiçbir işim ilerlemiyor en ufak işlerim bile böyle
Olumsuz yoruma hiç açık değilim ciddi bunalımdayım eski konularımı hatırlayanlar olucaktır lütfen söyleyecek iyi birşeyiniz yoksa yorum yapmayın rica ediyorum
Çok teşekkürler iyi dileklerin içinBöyle hissettiğin için hemcinsin olarak çok üzgünüm. Kendini çaresiz hissediyorsun inşallah çözüm yolun çabuk gelir. Hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama yaşama maliyeti daha düşük olan görece küçük şehirlerde yaşamayı düşünebilirsin. Kira ve yaşam ücretleri daha uyguna hallolabilir
Konu başlığı çok sevdiğim eski bi tivittir o geldi aklıma trajikomik birazay öyle bi başlık atmışsınız ki korktum birinin başına bir şey geldi sandım.
Bence sizin durumunuz çözümsüz değil, çok ince düşünüyorsunuz, bu sizi yoruyor yoracakta. abiniz gelirse gelsin sizde gidin.
Umarım çok teşekkürlerabinizin aile evine gitme hakkı varsa sizin de var kaldı ki erkek olarak ayrı bir düzen kurmak ona yakışır. iş arayışına devam edin nasip bu elbette bir kapı açılır
Siz söyleyin annenize babanıza. Hatta abinize mesaj atın anlatın durumu boşuna gurur yapmayın hakkınız bu sizin. Hakikaten kocaman adam baksın başının çaresine insan kendisi söyler kız kardeşime bakın ilgilenin siz diyeOkadar ince noktadan yakaladın ki… anneme kırgınım mesela bu yüzden sen gel benim dizimin dibine abin gider diyemedi çok üzüldüm
Evet her ayrıntıyıda biliyor sorunumla ilgili bizle yaşa dedi ilk başta ben yanaşmayınca iş bulup kendime ev tutmamı desteklediAile yanina gitme ihtimalini dusunerek annenizle konuşmuş muydunuz?