Kalkın mahfolduk

macbethlady

“Fa” da olur ama “do” gibi olmaz
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
434
615
Selam kızlar bayağıdır yoktum biraz içimi dökmek istedim
Kendimi boş bi odada sıkışmış gibi hissediyorum birsürü kapı var hangisine yönelsem kilitli
tam boşanıp ailemin yanına dönmeye karar verdim ( başka çarem kalmayınca) 20 yıldan fazladır başka şehirde yaşayan abim ailemin yanına dönmeye karar verdi:) kendisiyle kötü bi geçmişimiz ve hiç barışmayan bi yıldızımız var bundan dolayı eve dönemiyorum ablam eşinden ayrıydı birlikte yaşarız diyordu o da 4 senedir ayrı olduğu kocasıyla tekrar nikah yaptı bu kapımda kapandı
Bu pahalılıkta ev tutmak şu bu dünya para kaldıki cv mi göndermediğim,ağız eğmediğim insan kalmadı iş bulamıyorum…
Sadece kira ve karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakılıcam iş bulduğumda sadece bunları yapabileceğim çünkü
İnsanlara kendimi normalmişim gibi davranmaya zorladığımı farkettim ailem tutup bana havadan sudan bişiler anlatınca sinirlerim bozuluyor kimse bi çözüm üretmiyor biri beni çekip alsın istiyorum bu evden bi günde herşey bitsin değişsin
Kimse kimsenin kısmetini kapatamaz diye inanırdım ama artık böyle şeyler düşünmeye başladım kimseyede birşey yapmadık hiçbir işim ilerlemiyor en ufak işlerim bile böyle

Olumsuz yoruma hiç açık değilim ciddi bunalımdayım eski konularımı hatırlayanlar olucaktır lütfen söyleyecek iyi birşeyiniz yoksa yorum yapmayın rica ediyorum

Ev arkadaşı arayanlar var onlarla birlikte eve çıkabilirsiniz

Zor durumda kalmanıza üzüldüm. İşe girdikten sonra kiralık oda tarzı birşey arasanız? Maddi olarak çok zorlamaz en azından geçici süreliğine kalırsınız.
Onu da düşündüm ama kedim var biraz zor olucak herkes kabul etmiyor önce bi işi bulsam gerisi bi şekild olucak gibi

Bende eşimin evine gitmek için çabaladım ama hep bi mani çıktı. Sizin yaşadığınızın aynısını ama tersini yaşadım. Belki de ayrılmamız gerekiyor o yüzden sebepler böyle peş peşe dizildi diye düşünüyorum bazen. Belki sizin de o evde kalmanız gerekiyor ya da daha iyi başka bir yol açılacak önünüzde. Ya da tüm bunlar bir avuntu
Evliliğiniz çok mu çıkmaz da oluru yok mu hiç

Umarım daha iyisi olacağı için bekliyorumdur evliliği kafamda bitirdim çoktan soğudum buz gibiyim

Siz ailenizin evine gidin abiniz erkek haliyle kazık kadar yaşıyla kendisi düşünsün bunları niye çekinen taraf siz oluyorsunuz ki
Okadar ince noktadan yakaladın ki… anneme kırgınım mesela bu yüzden sen gel benim dizimin dibine abin gider diyemedi çok üzüldüm

Umarım daha iyisi olacağı için bekliyorumdur evliliğim çoktan bitti soğudum buz gibi

Aile yanına dönün, en azından deneyin bir süre temelli gitmiş gibi değil de tatil gibi.
Belki değişmiştir aranız eskidi kadar bet olmaz. Evden uzak kalmak da size iyi gelebilir.
Hiç tanımadığınız insanlarla ev paylaşmaktan daha iyi olabilir. İş güç bulur sonra düzen oturtursunuz. Belki abiniz başka bi plan yapar kim bilir.

Ben geriliyorum ya yaşayamam öyle ma aile yok yeterince katlandım geç evlenmiştim zaten aynı döngüye giremem o giderse olabilir umarım gider sürekli sorduruyorum ablama falan ama belli bi planı yok takılıyo rahat tabi

Okadar ince noktadan yakaladın ki… anneme kırgınım mesela bu yüzden sen gel benim dizimin dibine abin gider diyemedi çok üzüldüm
Muhtemelen anne bir taraf seçmiyor o yüzden dememiştir sizin aile eviniz çok muhatap olmayın bence gidin derim

O da evladı, normal bir insan böyle bir şey söylemez zaten. Aile evinde rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsunuz ama şu anda da rahat değilsiniz. Birini birine tercih etmeniz lazım. Hayatta her şeyin tam olmasını beklerseniz yol alamazsınız.

O da evladı ama 50 yaşında nereye gitse kendini korur şimdi ben ayrı yaşasam aynı olmaz tabikide anne ayrım yapamaz ama durumumu ayrıntısıyla biliyor bi hal çaresi bulsun isterdim yapamasa bile öyle söylese destek hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…