Kalkın mahfolduk

Abinle aran kötü olsada orası senin ailenin evi. Rahatsız olursa kendisi gidebilir evden, bence kendini toparlayana kadar ailenin yanına gidip birikim yap. Abinde sende birbirinizi idare etmek zorundasınız kendi evlerinize çıkana kadar

Aranızda ne gibi bir sorun oldu. Evlerden ırak istismar gibi bir durum söz konusu olduysa ve anneniz abindir gelsin gibi bir tutum sergiliyorsa zaten olmaz olsun öyle aile. Ama karakter uyuşmazligindan kaynaklı beraber yaşamak istemiyorsanız bir süre idare edebileceğinizi düşünmüştür belki anneniz. Böyle bir durumda belki bir süre aynı evde yaşayabilirsiniz. Belki o kendine bir ev tutup gider hatta rahat edemeyip. Erkenden kahredip çırpınmaktansa akışına bırakmak daha hayırlıdır bazen. Ama ilk durum gibi bir şey sözkonusuysa o zaman ev arkadaşı arayan veya odasının bir tanesini kiralayan birileri vardır. Aramak lazım. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama bazen yaşlı insanlara yatılı refakat etmek için biri arayışında oluyor insanlar. Hem maaş hem barınma sorunu çözülmüş olur kısa süreli de olsa. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım dönme aile evine.bak çoluk çocuk yap. Nohut oda bakla sofa mi derler öyle birşey yapmaya çalış. Aile evi zor olur belli yaştan sonra. Karışan görüşen zaten sorun varmış. Ne gerek var bir cehennemden çıkıp diğerine gitmeye.
Azıcık adım kaygısız basim. İlk başta zor olur belki tüm maaş kiraya gider ama zamanla oturur her şey. Bir yatak alirsiniz. Belki komşular akrabalar birşeyler verir. Zamanla yenilersiniz.
Devrim yapıyorsunuz.
Hiçbir devrim kansız olmaz.
Gün gelip basardiginizda kim yaninizdaydi hatırlarsınız.

Aranızda ne gibi bir sorun oldu. Evlerden ırak istismar gibi bir durum söz konusu olduysa ve anneniz abindir gelsin gibi bir tutum sergiliyorsa zaten olmaz olsun öyle aile. Ama karakter uyuşmazligindan kaynaklı beraber yaşamak istemiyorsanız bir süre idare edebileceğinizi düşünmüştür belki anneniz. Böyle bir durumda belki bir süre aynı evde yaşayabilirsiniz. Belki o kendine bir ev tutup gider hatta rahat edemeyip. Erkenden kahredip çırpınmaktansa akışına bırakmak daha hayırlıdır bazen. Ama ilk durum gibi bir şey sözkonusuysa o zaman ev arkadaşı arayan veya odasının bir tanesini kiralayan birileri vardır. Aramak lazım. Mesleğiniz ne bilmiyorum ama bazen yaşlı insanlara yatılı refakat etmek için biri arayışında oluyor insanlar. Hem maaş hem barınma sorunu çözülmüş olur kısa süreli de olsa. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yok öyle birşey değil allh korusun karakter uyuşmazlığı da var insan olarak tasvip etmediğim hareketleri var katlanabileceğim bi tip değil

Canım dönme aile evine.bak çoluk çocuk yap. Nohut oda bakla sofa mi derler öyle birşey yapmaya çalış. Aile evi zor olur belli yaştan sonra. Karışan görüşen zaten sorun varmış. Ne gerek var bir cehennemden çıkıp diğerine gitmeye.
Azıcık adım kaygısız basim. İlk başta zor olur belki tüm maaş kiraya gider ama zamanla oturur her şey. Bir yatak alirsiniz. Belki komşular akrabalar birşeyler verir. Zamanla yenilersiniz.
Devrim yapıyorsunuz.
Hiçbir devrim kansız olmaz.
Gün gelip basardiginizda kim yaninizdaydi hatırlarsınız.
İşimi bulabilirsem önce ilk tercihim kendi evimi kurmak ama bu evliliğede tahammülüm kalmadı bi süre daha beklicem iş bulamazsam mecbur gidicem aile evine geçici süre de olsa idare edicem

Üzüldüm. Ben de hep beraber yaşamayı sevmiyorum.onceki konularınızi bilmiyorum ama sizi anlayabiliyorum, birlikte yasamak zor ve şu günlerde ayri ev tutmak yaşamak daha da zor.
Dua edecegim sizin için.

Üzüldüm. Ben de hep beraber yaşamayı sevmiyorum.onceki konularınızi bilmiyorum ama sizi anlayabiliyorum, birlikte yasamak zor ve şu günlerde ayri ev tutmak yaşamak daha da zor.
Dua edecegim sizin için.
Çok teşekkür ederim allah gönlünüzdeki iyiliği karşınıza çıkarsın💙

Ben de Kasım ayında bir depresyona girmiştim. İnsan boşluktan düşüyor gibi oluyor. İş bulup çalışınca büyük oranda düzeldi. Sizin sorunlarınız da inanın iş bulunca düzelecektir. Bu devirde asgari ücret veya bir tık üstüyle ayrı eve çıkmak çok zor ama apartlar oluyor, öğrenciler kalıyor. En kötü oraya gidersiniz. Orası da olmazsa mecbur bir süre aile yanında kalacaksınız. Hele bir işi bulun aile evi veya apart tercih edip bir şekilde idare edersiniz.

Ben de Kasım ayında bir depresyona girmiştim. İnsan boşluktan düşüyor gibi oluyor. İş bulup çalışınca büyük oranda düzeldi. Sizin sorunlarınız da inanın iş bulunca düzelecektir. Bu devirde asgari ücret veya bir tık üstüyle ayrı eve çıkmak çok zor ama apartlar oluyor, öğrenciler kalıyor. En kötü oraya gidersiniz. Orası da olmazsa mecbur bir süre aile yanında kalacaksınız. Hele bir işi bulun aile evi veya apart tercih edip bir şekilde idare edersiniz.
Geçmiş olsun evet şuan ilk önceliğim kazancı iyi bir iş sonrası yavaş yavaş çözülecek inşallh

Selam kızlar bayağıdır yoktum biraz içimi dökmek istedim
Kendimi boş bi odada sıkışmış gibi hissediyorum birsürü kapı var hangisine yönelsem kilitli
tam boşanıp ailemin yanına dönmeye karar verdim ( başka çarem kalmayınca) 20 yıldan fazladır başka şehirde yaşayan abim ailemin yanına dönmeye karar verdi:) kendisiyle kötü bi geçmişimiz ve hiç barışmayan bi yıldızımız var bundan dolayı eve dönemiyorum ablam eşinden ayrıydı birlikte yaşarız diyordu o da 4 senedir ayrı olduğu kocasıyla tekrar nikah yaptı bu kapımda kapandı
Bu pahalılıkta ev tutmak şu bu dünya para kaldıki cv mi göndermediğim,ağız eğmediğim insan kalmadı iş bulamıyorum…
Sadece kira ve karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakılıcam iş bulduğumda sadece bunları yapabileceğim çünkü
İnsanlara kendimi normalmişim gibi davranmaya zorladığımı farkettim ailem tutup bana havadan sudan bişiler anlatınca sinirlerim bozuluyor kimse bi çözüm üretmiyor biri beni çekip alsın istiyorum bu evden bi günde herşey bitsin değişsin
Kimse kimsenin kısmetini kapatamaz diye inanırdım ama artık böyle şeyler düşünmeye başladım kimseyede birşey yapmadık hiçbir işim ilerlemiyor en ufak işlerim bile böyle

Olumsuz yoruma hiç açık değilim ciddi bunalımdayım eski konularımı hatırlayanlar olucaktır lütfen söyleyecek iyi birşeyiniz yoksa yorum yapmayın rica ediyorum
Ailenizin yanına dönmekten başka çare yok gibi. Allah yardımcınız olsun.

X