Selam kızlar bayağıdır yoktum biraz içimi dökmek istedim
Kendimi boş bi odada sıkışmış gibi hissediyorum birsürü kapı var hangisine yönelsem kilitli
tam boşanıp ailemin yanına dönmeye karar verdim ( başka çarem kalmayınca) 20 yıldan fazladır başka şehirde yaşayan abim ailemin yanına dönmeye karar verdi:) kendisiyle kötü bi geçmişimiz ve hiç barışmayan bi yıldızımız var bundan dolayı eve dönemiyorum ablam eşinden ayrıydı birlikte yaşarız diyordu o da 4 senedir ayrı olduğu kocasıyla tekrar nikah yaptı bu kapımda kapandı
Bu pahalılıkta ev tutmak şu bu dünya para kaldıki cv mi göndermediğim,ağız eğmediğim insan kalmadı iş bulamıyorum…
Sadece kira ve karın tokluğuna yaşamaya mecbur bırakılıcam iş bulduğumda sadece bunları yapabileceğim çünkü
İnsanlara kendimi normalmişim gibi davranmaya zorladığımı farkettim ailem tutup bana havadan sudan bişiler anlatınca sinirlerim bozuluyor kimse bi çözüm üretmiyor biri beni çekip alsın istiyorum bu evden bi günde herşey bitsin değişsin
Kimse kimsenin kısmetini kapatamaz diye inanırdım ama artık böyle şeyler düşünmeye başladım kimseyede birşey yapmadık hiçbir işim ilerlemiyor en ufak işlerim bile böyle
Olumsuz yoruma hiç açık değilim ciddi bunalımdayım eski konularımı hatırlayanlar olucaktır lütfen söyleyecek iyi birşeyiniz yoksa yorum yapmayın rica ediyorum