- 18 Ocak 2018
- 361
- 98
- 25
Herkesin burun deliği görünürken benim hiç gorunmuyormus yeni fark ediyorum ama öyle seviyodum düşük halini. Su anki görünme payı beni çok rahatsız ediyoEvet hala görünüyorkeşke görünmese ama eski burnumdada hafif burun deliklerim görünüyormus tabi kaldırılınca daha çok göründü. Bu beni rahatsız ediyor fakat eskisi kadar değil. Yavaştan düşüyo da olabilir bilmiyorum.
Burun delikleri görünmemesi her zaman daha güzel gelmiştir gözüme :') anlıyorum seni. Bunu hesaba koymadım bende. Bilsem böyle olacağını estetiğe yaklasmaazdim bile belki ama olan oldu işte...Herkesin burun deliği görünürken benim hiç gorunmuyormus yeni fark ediyorum ama öyle seviyodum düşük halini. Su anki görünme payı beni çok rahatsız ediyo
Alırsanız bana da söyleyinBen de eğer revizyon olursam erkan soyluya olmak istiyorum. Aşırı kalkık bir burun yapıldı 8 ay oldu hala kalkık alışamıyorum. Fiyat bilgisi aldınız mı acaba ?
Bazen düzelmicek diye düşünüyorum ya 44 gün oldu suanlik aynı burun ucum yamuk duruyor çok moralim bozuk sadece agliyorum benden iki gün sonra başka arkadaşım oldu onda hiç böyle sıkıntı yok ama ben ameliyat olduğum günden beri hayata küstüm bu arada burnum cok kalkık değilYa çok üzüldümasimetrik burun delikleri sıkıntı ya. Eğer kalkıksa burnun ve görünüyorsa daha büyük sıkıntı. Ama şuan ödemli ya bir taraf daha fazla şiştiği için öyle görünüyor olabilir daha çok erken 1-2 ay gecsin bakalim düzelecektir diye umuyorum
Ucuna kikirdak koyup desteklenmiş miydi, bende çok sert şekilde kikirdak konmuş nasıl düşecek bu üç bilmiyorumSizlerin ameliyatı daha çok yeni merak etmeyin benim burnum epey düştü hatta keşke dusmeseydi diyorum çünkü dümdüz bir burun oldu sanki. 7 Ayındayım. 4. Ayla arada dağlar kadar fark var.
Hayır öyle bir şey olmadı ama ben de çok kalın deriliyim. Biraz akışına bırakın ve doktorunuza güvenin benceUcuna kikirdak koyup desteklenmiş miydi, bende çok sert şekilde kikirdak konmuş nasıl düşecek bu üç bilmiyorum
Sizinki kikirdakla desteklenmemis o yüzden dusmusHayır öyle bir şey olmadı ama ben de çok kalın deriliyim. Biraz akışına bırakın ve doktorunuza güvenin bence
Evet obyuzden olabilir. Ama keşke dusmeseydi mi de diyorum bazen. İnsan kendinde olmayanı mi istiyor nedir. İnşallah sizin de gönlünüzce olsunSizinki kikirdakla desteklenmemis o yüzden dusmus
Kalkık olmaması çok güzel. Yamuk olması da ödemden olabilir umudunu kaybetme lütfen ve masaj onerdiyse doktorun onu yap düzenli olarak. Bende bir dönem her gün agladigimi bilirm. Bu estetik bizdeBazen düzelmicek diye düşünüyorum ya 44 gün oldu suanlik aynı burun ucum yamuk duruyor çok moralim bozuk sadece agliyorum benden iki gün sonra başka arkadaşım oldu onda hiç böyle sıkıntı yok ama ben ameliyat olduğum günden beri hayata küstüm bu arada burnum cok kalkık değil
Doktorum bana ilerde neden daha kalkık yapmadın diye söyleyeceksin dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum umarım benimde istediğim kadar düşer teşekkür ederim:)Sizlerin ameliyatı daha çok yeni merak etmeyin benim burnum epey düştü hatta keşke dusmeseydi diyorum çünkü dümdüz bir burun oldu sanki. 7 Ayındayım. 4. Ayla arada dağlar kadar fark var.
Bana da aynı şeyi dedi ama ucu çok sert öyle bi desteklemis ki kikirdakla nasıl düşer bu anlamış değilimKalkık olmaması çok güzel. Yamuk olması da ödemden olabilir umudunu kaybetme lütfen ve masaj onerdiyse doktorun onu yap düzenli olarak. Bende bir dönem her gün agladigimi bilirm. Bu estetik bizde
Doktorum bana ilerde neden daha kalkık yapmadın diye söyleyeceksin dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum umarım benimde istediğim kadar düşer teşekkür ederim:)
İnşallah öyledir yoksa sene sonu tekrar düzeltme ameliyatı olmak zorundayımKalkık olmaması çok güzel. Yamuk olması da ödemden olabilir umudunu kaybetme lütfen ve masaj onerdiyse doktorun onu yap düzenli olarak. Bende bir dönem her gün agladigimi bilirm. Bu estetik bizde
Doktorum bana ilerde neden daha kalkık yapmadın diye söyleyeceksin dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum umarım benimde istediğim kadar düşer teşekkür ederim:)
Fotoğraf atabilir misiniz acaba özeldenHayır öyle bir şey olmadı ama ben de çok kalın deriliyim. Biraz akışına bırakın ve doktorunuza güvenin bence
Benimde çok sert ya ve bu sertlik sanki hiç geçmeyecek gibiBana da aynı şeyi dedi ama ucu çok sert öyle bi desteklemis ki kikirdakla nasıl düşer bu anlamış değilim
En azından çözümü var ve kalıcı bir sorjn değil böyle düşünelim. Ben de 2. Ameliyatı çoook ilerde yapabilirimİnşallah öyledir yoksa sene sonu tekrar düzeltme ameliyatı olmak zorundayım
Yani burun ameliyatı olup kalkık oldu diye liplift yapmak bana göre anlamsız. Yüz ifadesi iyice değişir tuhaf olursun yapay bir görüntü elde edilir. Tekrar burundan ameliyat olmak daha mantıklı kalkıklığı indirilebilir. Dudaklarıma da cerrahi bir işlem yapıp asla riske atamam. Artık zaten estetiğin her türlüsüne karşıyım1.5 sene oldu düzelmiyor. İniyor tabi şişi fakat kalkıksa kalkık düzelmiyor. Bu sebeple liplift yaptırdım. Biraz düzeldi. Aşağıya çekti burnu ama hala burun deliklerim gözüküyor.
Bende de aynı sen kaçıncı günündesinUcuna kikirdak koyup desteklenmiş miydi, bende çok sert şekilde kikirdak konmuş nasıl düşecek bu üç bilmiyorum
14. Günümdeyim bugün bantlarım çıktı ve incecik küçük burnum su an kalın görünüyor baya ince derili olmama rağmen. Doktor hepsinin ödem olduğunu söyledi burun ucunda da yarım santimetre ödem var dedi o da inerse deliklerin daha doğal durur dedi eğer istediğin kadar düşmezse 6. Ayda biraz indiririm çok basit bi işlem dedi. Doktoruma güvendim su an odemin inmesini bekleyeceğim burun deliklerim ilk güne nazaran cidden normale döndü ama ödem şişlikler yüzümü değiştirdi. Bi arkadaşıma fotoğraf attım ve burnumda değişim olduğumu anlamadı sadece yüzün farklı geldi şişlik var naptin dediBende de aynı sen kaçıncı günündesin